Представям ви в детайли съперниците на Лудогорец в група "В"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Представям ви в детайли съперниците на Лудогорец в група "В"
Черноморец Одеса,който е кръстен на Черноморец Бургас 
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Имаше инфо, че мачовете ще са в Бургас. Но след изявлението на Домусчиев след Базел, не мисля, че ще е на друго място, освен София. Успех на Лудогорец.
[offtopic]На адашите стадиона е много добър![/offtopic]
[offtopic]На адашите стадиона е много добър![/offtopic]
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Представям ви в детайли съперниците на Лудогорец в група "В"
Относно стадионите не разбирам какво ви харесва този на Динамо за мен тои е трагедия няма никаква коизирка,в София има 6 стадиона с козирки над секторите А а в Хърватската столица няма нито 1 .За мен това значи че са по зле от нас трябва да имаме самочувствие и да се хвалиме дори да е без покритие, както го правят Хърватите[Мамич каза че Украинската лига е поне на нивото на Хърватската
тои или е луд или е нагъл- смях*]
Как така никой не отбеляза,че на ПСВ им викат селяни(даже им е станало и прякор),защото не са от столицата.Ах как ми звучи познато това нещо. 
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:Как така никой не отбеляза,че на ПСВ им викат селяни(даже им е станало и прякор),защото не са от столицата.Ах как ми звучи познато това нещо.
Също така са и фирмено отборче
[center]
[/center]
[/center]Re: Представям ви в детайли съперниците на Лудогорец в група "В"
Стадиона в Одеса беше построен за европейското. Нямам спомен играли ли са се мачове на него, но ярко си спомням, че имаше много разправии около него, нек'ви далавери бяха въртели и даже май до съд се стигна.
Отборите са меко казано преодолими. Лудогорец и сами да трябваше да си изберат съперниците надали щяха да се справят толкова добре. Лошото е, че с такава п*тка като Стойчо Стоев не ги чака нищо добро.. тоя е толкова страхлив, че няма накъде. Искрено се надявам Лудогорец да продължи. Това ще е поредния камък в градината на софийските "грандове", амин!
Отборите са меко казано преодолими. Лудогорец и сами да трябваше да си изберат съперниците надали щяха да се справят толкова добре. Лошото е, че с такава п*тка като Стойчо Стоев не ги чака нищо добро.. тоя е толкова страхлив, че няма накъде. Искрено се надявам Лудогорец да продължи. Това ще е поредния камък в градината на софийските "грандове", амин!
Лудогорец ще излезе от групата втори с 9 точки.
-
РосенВарна
- Контакти:
Пармалат! Браво брат за труда, който си направил и за хубавата статия! Не обръщай внимание на хейтърите, за тях и злато да им донесеш на тепсия пак ще търсят недостатъци. Продължавай в същия дух-аз съм ти фен!
Кучетата си лаят, орлите си летят.
РосенВарна написа:Пармалат! Браво брат за труда, който си направил и за хубавата статия! Не обръщай внимание на хейтърите, за тях и злато да им донесеш на тепсия пак ще търсят недостатъци. Продължавай в същия дух-аз съм ти фен!
+1.
[offtopic]Раздвоен съм между Tsompen i Parmalat=засега 60-40
JACKO написа:РосенВарна написа:Пармалат! Браво брат за труда, който си направил и за хубавата статия! Не обръщай внимание на хейтърите, за тях и злато да им донесеш на тепсия пак ще търсят недостатъци. Продължавай в същия дух-аз съм ти фен!
+1.
+2
Много смеееее!!!!