Я да броим чужденците и българите в стартовия състав, искате ли? Това че резервите ни били в Пловдив - голяма работа.
Владо Стоянов, Минев, Дяков, Златински, Стоянов, Александров. Колко са? 6? От 11? Не слагам Терзиев, защото още не е сред титулярите.
Редно ли е да се плаща за подкрепа?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Редно ли е да се плаща за подкрепа?
шивача написа:Само успех мога да пожелая на Лудогорец, както и на всички Бг отбори без един, който се турчее и игра дербита с галатасарай, бешикташ и по традиция си продава цялата пасмина по тея гео ширини. Малко се отплеснах, но Домусчиев доста дразни, но и това не би ме накарало да им желая лошото. Още един път: Успех ви желая!
Шивач, трябва да подкрепяш всички отбори в Европа. Вие къде продавате играчи? В изпадащите отбори в Испания и още знайни и незнайни имена.
Последна промяна от daniel875 на 19 авг 2013 18:49, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Желая успех на играещия най-добър футбол в България отбор, този на Лудогорец. Всичко друго са празни приказки.
-
- Контакти:
Teo написа:zlatan написа:кое му е Българското бре на Лудогорец виж им групата за мача с Локото 18 човека-15 чужденци айде стига Българи.
Лудогорец си е на Лудогорец и на Разград да са живи и здрави хората от там и нека да напълнят стадин Васил Левски
Браво Златане, един човек да мисли правилно в тоя форум
Ало-отбора и собственика е български.Б.хти простите и завистливи хора.ЦСКА и Левски а и Ботев да не са много
по различни.
Наистина и да е истина това което го е написал автора на темата, аз не виждам нищо лошо, а двете фирми както нямат нищо общо изведнъж може да се окажат собственост на Домусчиев или поне шефовете им да имат общ бизнес 
Това си е една добра бизнес стратегия, даваш безплатни билети на фирми с които работиш, а те си правят евтино тиймбилдинг. Добра формула за дълго сътрудничество. Съвсем спокойно и някои клубове в "А" група могат да започнат да действат по подобен начин, хората на стадионите няма да се появът от самосебе си.

Това си е една добра бизнес стратегия, даваш безплатни билети на фирми с които работиш, а те си правят евтино тиймбилдинг. Добра формула за дълго сътрудничество. Съвсем спокойно и някои клубове в "А" група могат да започнат да действат по подобен начин, хората на стадионите няма да се появът от самосебе си.
Последна промяна от joring на 19 авг 2013 18:53, променено общо 1 път.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

daniel875 написа:шивача написа:Само успех мога да пожелая на Лудогорец, както и на всички Бг отбори без един, който се турчее и игра дербита с галатасарай, бешикташ и по традиция си продава цялата пасмина по тея гео ширини. Малко се отплеснах, но Домусчиев доста дразни, но и това не би ме накарало да им желая лошото. Още един път: Успех ви желая!
Шивач, трябва да подкрепяш всички отбори в Европа. Вие къде продавате играчи? В изпадащите отбори в Испания и още знайни и незнайни имена.
Че аз ги подкрепям всички Бг отбори

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
daniel875 написа:шивача написа:daniel875 написа:шивача написа:Само успех мога да пожелая на Лудогорец, както и на всички Бг отбори без един, който се турчее и игра дербита с галатасарай, бешикташ и по традиция си продава цялата пасмина по тея гео ширини. Малко се отплеснах, но Домусчиев доста дразни, но и това не би ме накарало да им желая лошото. Още един път: Успех ви желая!
По твоята логика и вие не сте български отбор
Право говориш, щото ние сме на целият свят. Но какво общо има доброто със злото? Затова и така се изказвам!
шивача написа:daniel875 написа:шивача написа:daniel875 написа:шивача написа:Само успех мога да пожелая на Лудогорец, както и на всички Бг отбори без един, който се турчее и игра дербита с галатасарай, бешикташ и по традиция си продава цялата пасмина по тея гео ширини. Малко се отплеснах, но Домусчиев доста дразни, но и това не би ме накарало да им желая лошото. Още един път: Успех ви желая!
Право говориш, щото ние сме на целият свят. Но какво общо има доброто със злото? Затова и така се изказвам!
Е, злото след 1989 година реално сте вие, а не ние. ЦСКА продължава съществуването си след Промените, за да има дразнител на "Левски"

Ние сме отборът на честността, доброто, а вие - обратното. Това по твоите думи така излиза.
Последна промяна от daniel875 на 19 авг 2013 18:58, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:шивача написа:daniel875 написа:шивача написа:daniel875 написа:шивача написа:Само успех мога да пожелая на Лудогорец, както и на всички Бг отбори без един, който се турчее и игра дербита с галатасарай, бешикташ и по традиция си продава цялата пасмина по тея гео ширини. Малко се отплеснах, но Домусчиев доста дразни, но и това не би ме накарало да им желая лошото. Още един път: Успех ви желая!
Е, злото след 1989 година реално сте вие, а не ние.
Първо си изкарай гредата от очото и тогава ни коментирай треската!
- D.Georgiev
- Контакти:
Искам да питам модераторите, тоя Тео на заплата ли е във форума? Да поддържа активността? Наказания за провокации нямаше ли?