ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: ШЛ, II КК, Слован (Братислава) - Лудогорец

Мнениеот JACKO » 15 юли 2013 14:25

Е това е притеснително!!
http://***.eu/news195044.html

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 15 юли 2013 14:31

Знам че тук не му е мястото, но тема няма
въпрос ми е кога за последен път български тим непоставен при жребия е победител
мисля че беше ЦСКА срещу Динамо Москва, но беше много отдавна

това е супер тревожно че не печелим при това положение, а губим често

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 14:33

dickinson написа:Знам че тук не му е мястото, но тема няма
въпрос ми е кога за последен път български тим непоставен при жребия е победител

Грешиш, братле, защото тогава ЦСКА беше поставен :) :)
Само Левски!

Потребителски аватар
Seichov
Контакти:

Мнениеот Seichov » 15 юли 2013 14:46

0-1 Напред Лудогорци!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 15 юли 2013 14:51

siniq_fen написа:
dickinson написа:Знам че тук не му е мястото, но тема няма

Грешиш, братле, защото тогава ЦСКА беше поставен :) :)

тогава остава Локо София срещу румънците, но това беше супер отдавна

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 юли 2013 14:57

Изображение
Самуел Словак: Лудогорец има силен отбор
Любо Пенев бе сред най-добрите играчи в Испания, спомня си треньорът на Слован

Старши треньорът на Слован (Братислава) Самуел Словак даде специално интервю за българска медия. 37-годишният специалист със 150 мача говори пред "България днес".

Г-н Словак, как оценявате жребия за Шампионска лига, който прати вашия тим срещу Лудогорец?
- Знаехме, че Лудогорец е един от най-силните отбори от групата на непоставените тимове. Няма какво да направим, освен да приемем жребия и да се подготвим по възможно най-добрия начин за мачовете.

Реваншът е в България. Това ще бъде ли предимство за Лудогорец?
- Зависи от няколко фактора. Може да бъде, но може и да не е.

Какво знаете за стила на Лудогорец?
- Те станаха два пъти шампион на България и това няма как да е случайно. Имат добри индивидуални играчи, но освен това са изградили и силен тим.

Как ще опишете начина, по който играе Слован?
- Опитваме се да практикуваме футбол, който не само да е успешен, но и да бъде атрактивен за нашите фенове.

Вие сте един от най-младите треньори в Шампионска лига. Усещате ли напрежение преди първото изпитание?
- Не мисля за подобни неща. Възрастта не е важна. Работя здраво, за да имаме успех в най-престижния турнир и да стигнем колкото се може по-напред.

От доста време сте в Слован, сега като треньор, преди като футболист. как оценявате сегашния състав в сравнение с предишни години?
- Трудно е да се направи сравнение. Слован спечели няколко трофея през последните години. Всеки един успешен състав имаше няколко запомнящи се футболисти. Сегашният отбор не прави изключение. През последните три сезона тимът ни на два пъти направи дубъл, а освен това се класира за груповата фаза на Лига Европа, което значи, че притежава качества.

Какви са целите на Слован през настоящия сезон?
- Ще се опитаме да спечелим и двете домашни състезания (първенството и купата). Искаме да играем колкото се може по-дълго в двата европейски турнира.

Словашката Коргон Лига е с 12 отбора. Българската "А" група също ще има такава бройка от следващия сезон. Този формат по-успешен ли е в сравнение с първенство от 16 или 20 тима?
- Мога да говоря само от моя опит в словашката лига. Първенство с по-малко отбори е по-балансирано, а разликата между клубовете е много по-несъществена. Битката в средата на класирането е доста оспорвана. Мачовете са по-трудни за водещите тимове. Освен това очаквайте да спадне и броят на отбелязаните голове.

Играл сте в испанското първенство. Имали ли сте мачове срещу Христо Стоичков и Любослав Пенев?
- Никога не съм играл срещу Стоичков, но помня много добре Пенев. Той беше много добър футболист, един от най-добрите в испания по това време. Играеше много силно с гръб срещу вратата.

Разделянето на Чехословакия през 1993 г. създаде две нови държави. Ако нямаше разцепване, щяхте ли да имате по-силни и успешни национални и клубни тимове?
- Не съм сигурен за националния отбор. Чехите постигнаха фантастични резултати, а ние се класирахме за световно първенство. Разделянето на първенствата не беше добре за клубовете. Щеше да е много по-хубаво, ако чешките и словашките тимове играеха заедно.

В момента Слован играе на стадион с едва 13 000 зрители. какво се случва с конструкцията на новия стадион на клуба?
- Тази седмица започна разрушаването на стария стадион. Очакваме новият да бъде построен в рамките на 2 години. нямам търпение това да стане, защото ще бъде огромен плюс за клуба.

http://www.sportline.bg/news/121341/sam ... ilen-otbor
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 15 юли 2013 15:12

Братислава никак не е лесна! Но все пак пожелавам успех и победа на Лудогорци ;) с нещо от сорта 0:1 0:2
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 15 юли 2013 15:32

actrus написа:Атака а-така Зелените в АТАКА.Да докажем че можем да играем.Вкарайте един гол вповече от противника.Да затворим устата на ръсещите простотии от ГРАНДОВЕТЕ фенове. 1-2.Също така пожелавам успех и на Ботев и на Берое.Уважение към противниците -по малко приказки и повече футболно достойнство.Успех.Боят настана туптят сърца ни.Ето ги близо.....Играйте с душа и сърце. ;) ;) ;)

Точно пък в атака не трябва да се втурват при гостуване ;) Спокойна игра на сигурно отзад и изчакване на шансове за контри. 8-)

Брайтън бийч
Контакти:

Мнениеот Брайтън бийч » 15 юли 2013 15:40

3:0 за Слован,Петев след мача: "Маминкоооо,я съм се пОсрал" :mrgreen:

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 15 юли 2013 16:07

Лудогорец като че ли тръгна надолу. Очаквах повече от Домусчиев, Петев и компания.
2:0 за домакините ми изглежда най-логично. Все пак пожелавам успех на Лудогорец. ;)
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Лудогорец”