Лудогорец - Петролул (контрола) - 1:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Лудогорец - Петролул (контрола) - 1:4

Мнениеот snakebite » 02 юли 2013 21:00

Още едно набиване на канчетата..и единственото хубаво е че това е...контрола :)
Второто хубаво е че съвсем скоро Петев ще е пътник, отдавна го чакам този момент...
Някой от нашите днес бяха безумни - Чворович, Бургцорг, Ернандес...
Добро впечатление ми направи Мишо Александров, дава заявка за титулярно място !!
Да отчетем и убийствената ефективност на Петролул - 4-5 удара - 4 гола..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 02 юли 2013 21:00

Parmalat написа:Милисавлевич,Кишада,Бургзорг има и още са за чистене.Тея не стават за голям футбол.Петев ми заби Костадинов на резервната скамейка,а ми пуска Бургзорг...!?

Барт и Минев най-вероятно няма да играят срещу Слован Братислава заради контузии.

Силният Лудогорец си отиде заедно с Гулдан и Генчев. Не всеки път си пасват футболисти, както си бяха паснали в предишния отбор всички нови. :|

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 юли 2013 21:09

ŠK Slovan Bratislava – FK ŽP Šport Podbrezová 2:1 (1:0) Словаците бият в контрола.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 02 юли 2013 21:36

В този мач имаше малко повечко футбол от нашите, но недостатъчно, за да можеш да биеш един приличен отбор. В защита много зле, лош синхрон между защитниците, Чворович тепърва ще възвръща формата си. Имаше един период от мача, в който видяхме няколко добри бързи отигравания с по едно докосване от нашите, но с грешките хубавите неща се обезличиха. Загуба в контрола, дано изчистим грешките до важните мачове, а то не остана, две седмици още.

dhddhd
Контакти:

Мнениеот dhddhd » 02 юли 2013 21:41

Съжалявам за негативизма, но вървим надолу - очевидно е. Да, контролни мачове, но те са контролни и за съперниците ни. И ако искаме да играем в Европа, трябва поне да загатваме за това и в контролите. Конкретно за този мач - откъдето шутираха и ни вкарваха. От най-стабилна защитата ни се превърна в разграден двор. Жалко, че пак започнаха да ни преследват контузии по време на подготовка. Хареса ми Платини, жалко, че не се отпуши....

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 02 юли 2013 21:53

Всяка загуба на Лудогорец е нечовешка радост за мен и цялото семейство! :lol: ..Даже прабаба ми на 95 години на легло,като чула че Лудогорец са паднали,почнала да се провиква от леглото: "Духайте селяни"...кеф :mrgreen:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 юли 2013 21:57

Аз мисля, че имаше хубави неща в играта на нашите. За мен резултатът не е показателен за играта на дватата отбора. Чворович има нужда от време, реално май нищо не спаси. Добре обаче че изигра цял мач. Аз не съжалявам за Генчев. Донякъде и за Гулдан, защото с него щяхме да сме бетонирани в защита и с по-обигран вратар пак отивахме на ония безкрайни равенства. Сега поне им набиват канчетата на нашите и няма спасение, а това рано или късно ще доведе до положителна промяна.
В началото Петролул съвсем заслужено ни лепнаха два. След това ми хареса гола на Мишо и това, че нашите се върнаха в мача. От там насетне за мен играта беше горе-долу равностойна, но с нашите дежурни плахи удари за гол от които няма как да стане гол (през второто полувреме), две (дали не бяха и три) греди за нашите (лош късмет) и по-добре играещ техен вратар.
Все още има надежда да закърпим някаква игра за Слован. Има още една контрола и ако има израстване в мача за Суперкупата има надежда. Но наистина, ако отборът не се вдигне, нека си гризнем дръвцето със съответните последствия и да тръгваме нагоре.
Платини ми хареса.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 02 юли 2013 21:57

СИН_ИМПЕРАТОР написа:Всяка загуба на Лудогорец е нечовешка радост за мен и цялото семейство! :lol: ..Даже прабаба ми на 95 години на легло,като чула че Лудогорец са паднали,почнала да се провиква от леглото: "Духайте селяни"...кеф :mrgreen:

Стига бе, верно ли :lol: ! Явно ти е по наследство :shock:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юли 2013 22:10

Контролите не са важни,но да загубиш с 1-3 и 1-4 от отбори като Риека и Петролул си е повече от смущаващо...
Най-големият проблем на Лудогорец е,че няма треньор,да атакуваш ШЛ с човек като Петев е все едно да се включиш в Рали България с колело,просто няма как да стане. Селекцията също е сбъркана,25 халфове,а нямаш един читав нападател.Платини и Безняк са идеални за Берое,Локо Пд и Нефтохимик,но в ШЛ,курец.
Не съм оптимист,но успех,все пак ;)

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 02 юли 2013 22:44

Ей сега си е*а мамата... вече и защитния вал рухна. Средата се разцентрова, а нападението все още е в рубриката "търси се"... И Берое да ни натресе поне 4, че са нужни вече рокади на по-високо ниво.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”