ЛУДОГОРЕЦ написа:Много ли си доволен от футболната продукция на твоя Левски,та да търсиш все за нещо да се дракаш?
Не не съм доволен и съм написал какво мисля в подфорум "Левски".

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
ЛУДОГОРЕЦ написа:Много ли си доволен от футболната продукция на твоя Левски,та да търсиш все за нещо да се дракаш?
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:Ами като си имаш проблеми си ги решавай, но на мене няма какво да ми се обясняваш. Аз написах това което съм видял, а ти се опитваш да се е.аваш с мене?!? Защо ?!? Аз ли съм я направил тази глупост.....Имаш приятели предполагам, които са били в сектор Д, обади им се питай ги провери и тогава пиши. Бях ти казал и на лично съобщение да не се изказваш неподготвен, но ти продължаваш да го правиш.......Бях на стадиона заради Левски няма значение на кой сектор........а ти къде си бил не ме вълнува......
hijack1 написа:Видях го, че лежи - факт. Но какви дърпания и влачения на терена говориш, сякаш ако беше станало толкова публика + журналисти няма да го забележат. Няма да коментирам повече просто, няма смисъл. Типична черта на повечето фенове, главно на ЦСКА и Левски е да коментират неща, които нямат нищо общо с мача и го правят целенасочено за да изместват темата от слабата им игра срещу нас.
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
tsonpen написа:OOP написа:Ами като си имаш проблеми си ги решавай, но на мене няма какво да ми се обясняваш. Аз написах това което съм видял, а ти се опитваш да се е.аваш с мене?!? Защо ?!? Аз ли съм я направил тази глупост.....Имаш приятели предполагам, които са били в сектор Д, обади им се питай ги провери и тогава пиши. Бях ти казал и на лично съобщение да не се изказваш неподготвен, но ти продължаваш да го правиш.......Бях на стадиона заради Левски няма значение на кой сектор........а ти къде си бил не ме вълнува......
Лично съобщение от теб не съм получавал. Нещо се бъркаш. И преди беше писал, че си ми пращал ЛС с незнамкаквоси и дори тогава специално проверих, защото нямам спомен за подобно нещо. Още повече, че с теб кореспондираме отскоро, преди това само мълчаливо ти гледах сеира.
Ти отвори дума с упрек защо не съм бил на стадиона и бях длъжен да ти отговоря. Сега пък друга песен пееш.
За теб глупост, за мен - не. Едно, че случката, предадена от агент на ФК Левски със свръестествен слух, скрит в домакинския сектор на Лудогорец няма как да буди доверие. Каквото съм научил за мача съм го научил. Такъв епизод не съм узнал. Чест прави на Деко, че лежи извън терена, докато отборът играе с човек по-малко. За това май нищо не каза. Въпрос на гледна точка и на това дали пишеш във форума, воден от симпатиите си, или от омразата...
OOP написа:Сега за такъв епизод не си узнал пък чест му прави на ДЕКО, ЧЕ ЛЕЖИ ОТВЪН.....![]()
![]()
![]()
Какво да ти кажа повече?!?
За Деко да съм написал нещо лошо?!? Не само за Урош Голубович, който го дърпа.....За личните съобщения ами то остана и нещо друго да кажеш....![]()
![]()
ShooterMan написа:Фен на Левски/левскарство - ПСИХИЧНО заболяване
Фен на ЦСКА/цесекарство - ПСИХИЧНО заболяване
Няма наука да обясни тежките промени през които преминава разсъдъка на човека-левскар/цесекар.Необяснимо е как може нормален човек да си вярва,че отбора му трябва да бие ВСЕКИ мач с по 5:0 и как може НОРМАЛЕН човек да си вярва,че отбора му е АБОНИРАН да печели трофеи?Ако това не стане значи нещо не е наред.Не,той,разбирай левскаря или цесекаря трябва да печели винаги.Дори и с нечестни похвати,но винаги трябва да взема дори незаслуженото.Дори като го вземе има наглостта да му се радва.Естествено последва едно ЖЕСТОКО разкриване в Европа,кеф ти МУРА,кеф ти дебърцини(да не изреждам РЕЗИЛИТЕ има,че 2 страници няма да стигнат).Тогава виновни са ръководителите,а плиткоумния мозък не може да направи ЕЛЕМЕНТАРНАТА ЛОГИКА:
1.Фенски натиск и желание за ИЗМИСЛЕНИ успехи с КРИМИНАЛНИ методи
2.Поставяне под натиск на шефовете там да набавят измислените трофеи или рязане на греди,блокиране на магистрали......
3.Шефовете от зор купуват мачове,съдии,титли
4.Последва ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ резил в Европа.
Някой ако каже,че не е иначе е просто ЛЪЖЕЦ.А истината е,че двата отбора Левски и ЦСКА са като два тумора в тялото на българския футбол.Вземат и унищожават най-добрите млади играчи,при тях ВСЕКИ деградира тотално.Примерно Спас Делев спря с футбола благодарение на "трамплина" ЦСКА запратил го в Анадолските зандани в Диарбекир,Даниел Димов - от национал в смешник носещ вестниците на треньорите,Пламен Илиев - от национал в типичния подуенски гамен тип Гонзо наглеещ по терените и смятащ,че ритането на паднал съперник е достойно поведение???Второ-унищожават първенството и феърплея с гнусните си прийоми.Левски- УСУРНАЙСИ победи,съдии,корупция,"впечатляващи" обрати на полувремената....и какво?2 истински мача - ПРЪЦ-ПРЪЦ,2 загуби....Абе какво да говорим,казал съм го....
ДОКАТО НЕ ГИ ЗАКРИЯТ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ!Те са последните чеда на комунизма и докато не се заличат из корен цялата държава,икономика,морал и прочее ще е окалян!
T&T написа:Parmalat написа:
За шок и ужас на някои Лудогорец се очертава да е по-силен втория полусезон.
По принцип всички отбори от челото на таблицата трябва да са по-силни през втория полусезон. В ЦСКА ще имат време да обиграят футболистите и ако не продават никой, а успеят да привлекат и нещо нова би трябвало да са по-добри. В Черноморец Херо ще има шанса за пръв път да проведе нормална подготовка с пълен състав и това няма как да не доведе до вдигане на нивото на отбора. При нас в Ботев се очакват поне 4-5 нови класни попълнения, а и мисля, че точно напролет този отбор ще разкрие потенциала си. Левски няма как да не е по-силен през втория полусезон, поради факта, че няма как да е по-слаб от сега, защото ако това е така, то отборът ще остане извън тройката. Гришата се прави на умряла лисица, ама отборът му си е почти същия и едва ли ще изпусне възможност за класиране в Европа. Според мен ни очаква горещ пролетен полусезон в който всичко е възможно да се случи.
allez_les_blues написа:са, пичуи, пияници...абе много ги превъзнасяте лудогорци заради мачовете им срещу Загреб, но пропускате няколко факта: ПЪРВО: Загреб в момента са много, ама МНОГО слаб отбор-в криза са, а точно през август месец се тресяха от скандали. ВТОРО: Загреб зверски подцениха Лудогорец, и в двата мача играха на ходом-в такова темпо може да играе и жена ми
. И трето- Лудогорец показа селски манталитет след като повеждаха в резултата се прибираха в наказателното си поле, бавеха и се въргаляха като магарета...според мен даже Левски щеше да отстрани Загреб,щото нямаше да ги подценим като Сараево....ей сега Левски ако ги хване тия Динамо(Загреб), както сме слаби ше ги бием с 3:0 на "Герена!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта