Феновете на Левски обявяват война на Лудогорец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Феновете на Левски обявяват война на Лудогорец!

Мнениеот zlobul » 09 окт 2012 13:20

Абе разни Пепита се взеха нещо много на сериозно . Нека си говорят за войни , ама да не намесват всички фенове на Левски , защото аз например се разграничавам от тази поредна простотия , която е казал по "борисовата" телевизия .
Аман вече от такива като тоя (пепи димитров), като "гугтката" и там разни "батковци" по чиято свирка играят . Това са и хората , които постоянно създават напрежение и озлобяват хората едни към други .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 окт 2012 13:24

fen-fen написа:
DidoManUtd написа:Що се пените бе ? За мене истината е че нито един трезвен фен на Левски не подкрепя глупостите на Батков. Той от своя страна, като стар хитрец, вместо да говори за това че играят слабо и срещу Локо и срещу Литекс се измъкна и тръгна на война с изказвания срещу Лудогорец. Лудогорец пък от своя страна може би попрекалиха, но декларацията им беше пълна с истини и Тара си го заслужи.

Аз съм на същото мнение! По принцип не ми допадат подобни медийни атаки. Декларациите на моя клуб от една страна, и кривенето на Батков с типичния си просташки вид! До вчера самите левскари го хулеха и развяваха плакати против него,
https://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80-%D0%91%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%91%D0%B0%D0%B9-%D0%93%D0%B0%D0%BD%D1%8C%D0%BE-%D0%92%D0%AA%D0%9D-%D0%BE%D1%82-%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8/298410470424?fref=ts
днес пък се намери Пешо, който твърдо да го подкрепя!
По принцип медийната атака срещу Лудогорец е плод на страхливите, завистливите и гонещите лични интереси! Хайде сега с ръка на сърцето кажете си левскари какво направи г-н Батков за вас? Та той ви злепоставя, за него има не един два вица, карикатури, скечове и те на са измислени от Лудогорец! Лудогорец защитава честа си срещу манипулативната атака и обидите от Батков! Не може да се изразява по най просташкия начин и да очаква мълчание! Той манипулира феновете на Левски и настройва останалите запалянковци към Лудогорец! Най голямата истина е, както се казва в декларацията, че ПФК Левски може без Батков, но Батков не може без ПФК Левски. Защото ако не е този клуб Батков ще един обикновен агент от ДС, перящ парите на Чорни!

Защо наричате това "медиина атака"?Излязъл Батков след някакъв мач,казал нещо и айдееее медиина атака!Защита,отвръщане ние сме европейци и тем подобни!Кой и с какво ви напада вас?

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 09 окт 2012 13:25

И на мен агент Тара да ми е спонсор и аз бих го защитавал, но все пак толкова ниско не вярвам да падна.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 окт 2012 13:30

абе вчера излезе един "писател" , дето се помъчи да защитава агента , чрез някакво пошло послание към тези които са писали декларацията против него , но темата не я виждам .
иначе аз съм трвърдо за това , че в декларацията на разградчани има 99.999 % истина . евала , че не му спестиха повечето неща . ако бяха споменали за "казан" или там разни мачлета с мездра щеше да е пълна , но ги разбирам ...нямат доказателства и затва си мълчат .
В крайна сметка обаче , най-голямата обида за Левски е това , че тара е негов президент , а такива разни "пепита" и "гугутки" , за пореден път показват , че са фенове по интерес . Един мислещ левскар , никога няма да смеси отношението на лудогорец към тара с това към "синия" клуб.

ПП: Не е зле тези палячовци да разберат че е 21 век и , че в една мирна държава , каквато е нашата да говориш за война , независимо под каква форма си е чиста проба кретенизъм , защото съм сигурен , че тоя дето споменава "войната" даже няма да се въоръжи , камоли да тръгне да участва .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 окт 2012 13:46

fen-fen написа:
BRF написа:
Червени_шампиони написа:И на мен агент Тара да ми е спонсор и аз бих го защитавал, но все пак толкова ниско не вярвам да падна.

По-тъпото е че разградчани показаха "селски" манталитет с тези обиди!

Както се казва каквото повикало такова се обадило! Тя е написана точно в този стил! Пак казвам, че не одобрявам споровете да се решават по този начин! Ето една статия която наистина си струва да се прочете, вместо ние феновете да се джавкаме по между си! Защото истината е някъде там: http://www.blitz.bg/sport/article/144588

:lol: Браво за статията!То е ясно,че това е проблема(бфс)!То е ясно,че умишлено създават напрежение между феновете!Целта е да няма единна позиция за искане на оставки!Що за президент на отбор ще каже п.....ст в ефир пред 20 медии,като дори тук,в този форум тази дума е забранена и търпиш наказание :o ?Няма Бай Ганьо,няма Домус,няма Гърнета,няма Венците проблема е един БФС

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 09 окт 2012 13:47

И кога тва? В колко часа е шоуто? По коя телевизия?
slabia_forever

sheva85
Контакти:

Мнениеот sheva85 » 09 окт 2012 14:12

Стига войни, побойща и вандалщини... т'ва нашето не е никакъв футбол...

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 09 окт 2012 15:07

Да видим Лудогорец дали ще излъчи мачовете с Ботев Враца и Черноморец по Интернет както са се заканили.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 09 окт 2012 15:15

не само феновете на Левски обявиха война на тази еднодневка ,това го стори всеки отбор от А и Б група който по някакъв начин беше ощетен от капиталистическите прищевки и гаври на този измислен отбор ,всеки който игра с тях и тази и миналата година пропищя от съдийството ,този отбор е дело на едни мошеници в лицето на ГЕРБ и също като тяк колкото по скоро изчезне толкова по-добре !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Shadowww
Контакти:

Мнениеот Shadowww » 09 окт 2012 15:28

entwickler написа:Да видим Лудогорец дали ще излъчи мачовете с Ботев Враца и Черноморец по Интернет както са се заканили.

Ще ги излъчи ако се стигне до консенсус с тв правата,това е партенка на журналята ,преиначават думите на Петричев.

Върни се в “Лудогорец”