Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Мнениеот Angoff » 03 авг 2012 02:08

Обичам Левски написа:Пичове питам ви,ако сте примерно от Велико Търново обаче сте фенове на Цска,Локомотив и други няма ли да отидете на стадиона и да гледате елитен футбол или ще седите във форума на Гонг да се правите на интерестни.Сигурно някои от форума не са стъпвали на стадион и не са прочели една книга

Аз съм от Сандански но цял живот съм бил от ЦСКА и не не ходя на стадиона да гледам "Вихрен" тъй , като не е моя отбор а и аз не съм лицемер но се радвам , като побеждават отбори различни от ЦСКА. Книги съм прочел някъде , колкото твойте години умножени X 5 !

Научи се , къде се слага ВЪВ и СЪС и не препоръчвай на нас книжки да четм ;)
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 02:11

Обиждам феновете на Дунав така ли ? Вие защо не се обидихте когато Бойко ви назначи собственици на Берое и Локомотив.Бойко Борисов обича Левски защо не се сърдите и не си махнете собствениците.Нали ми говорите за ценности и чест.Хайде да ви видим.За едни може да се търсят собственици ,а за други неможе така ли да го разбирам а???????? Русенци се обединиха около този отбор,който иска да спонсорира Дунав,а такива не липсват и го правят със добро сърце е добре дошъл.И ходете повече по стадионите.Защото със форума сте повече от колкото на стадиона

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 03 авг 2012 02:12

Струва ми се не разбра за какво говорим

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 03 авг 2012 02:14

Обичам Левски написа:Обиждам феновете на Дунав така ли ? Вие защо не се обидихте когато Бойко ви назначи собственици на Берое и Локомотив.Бойко Борисов обича Левски защо не се сърдите и не си махнете собствениците.Нали ми говорите за ценности и чест.Хайде да ви видим.За едни може да се търсят собственици ,а за други неможе така ли да го разбирам а???????? Русенци се обединиха около този отбор,който иска да спонсорира Дунав,а такива не липсват и го правят със добро сърце е добре дошъл.И ходете повече по стадионите.Защото със форума сте повече от колкото на стадиона

Ходиш 3 или 4 пъти в годината на мач на Левски, но иначе на подписа си написал ''Вън туристите от Левски'' :mrgreen:
Последна промяна от крАСАВци на 03 авг 2012 02:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 02:14

крАСАВци написа:
anihilator написа:Наистина не мога да те разбера говориш за семейни традиции ок бъди си от левски но не мислиш , че в момента обиждаш феновете на дунав :?: Както и да е според мен скоро няма да има дунав в а група ако повечето от феновете в русе мислят като теб :!:

Какво да мислят като него.
Истинските привърженици на Дунав правеха бойкоти, издигаха трансперанти пред общината и бяха...... 50 човека.А той е обичал Левски пред телевизора през това време.

Пред общината бях и аз.Бях най отпред даже имам снимка във вестник Утро разбрали ме.Пред общината излязохме със трансперант 18 години без а група срам за русе.Ходил съм на протести.Когато имахме готов отбор за А група и го закриха отидохме да се разправяме със Собственика разбираш ли това.Когато не са те прибирали полицията заради протест не ми говори кой е истински.Такива като теб не са нищо

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 03 авг 2012 02:15

Обичам Левски написа:
крАСАВци написа:
anihilator написа:Наистина не мога да те разбера говориш за семейни традиции ок бъди си от левски но не мислиш , че в момента обиждаш феновете на дунав :?: Както и да е според мен скоро няма да има дунав в а група ако повечето от феновете в русе мислят като теб :!:

Какво да мислят като него.
Истинските привърженици на Дунав правеха бойкоти, издигаха трансперанти пред общината и бяха...... 50 човека.А той е обичал Левски пред телевизора през това време.

Пред общината бях и аз.Бях най отпред даже имам снимка във вестник Утро разбрали ме.Пред общината излязохме със трансперант 18 години без а група срам за русе.Ходил съм на протести.Когато имахме готов отбор за А група и го закриха отидохме да се разправяме със Собственика разбираш ли това.Когато не са те прибирали полицията заради протест не ми говори кой е истински.Такива като теб не са нищо

Тихалъка, туристче.
Левскарите като дойдат в Русе, ще пееш ли ''Селяни - умрете'' от гостуващия сектор? :lol:
''В Русе ще пристигнем всичките пияни като г*з'' ...пък те половината от Русе ахахах

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 03 авг 2012 02:16

[offtopic]И всичко това в подфорума на Лудогорец :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 02:16

крАСАВци написа:
Обичам Левски написа:Обиждам феновете на Дунав така ли ? Вие защо не се обидихте когато Бойко ви назначи собственици на Берое и Локомотив.Бойко Борисов обича Левски защо не се сърдите и не си махнете собствениците.Нали ми говорите за ценности и чест.Хайде да ви видим.За едни може да се търсят собственици ,а за други неможе така ли да го разбирам а???????? Русенци се обединиха около този отбор,който иска да спонсорира Дунав,а такива не липсват и го правят със добро сърце е добре дошъл.И ходете повече по стадионите.Защото със форума сте повече от колкото на стадиона

Ходиш 3 или 4 пъти в годината на мач на Левски, но иначе на подписа си написал ''Вън туристите от Левски'' :mrgreen:

Тия туристи не заслужават някой да си дават парите и да ги гледат,но това е друг въпрос.Аз ще си давам парите за тениски,шалове и за каквото си искам за Дунав.Подкрепям го и точка !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 авг 2012 02:16

крАСАВци написа:Гледането на грандовете по телевизията незначи, че ги обичаш братле. :idea:

Добре, че си ти, за да му кажеш какво обича и какво не обича...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 02:18

[

Пред общината бях и аз.Бях най отпред даже имам снимка във вестник Утро разбрали ме.Пред общината излязохме със трансперант 18 години без а група срам за русе.Ходил съм на протести.Когато имахме готов отбор за А група и го закриха отидохме да се разправяме със Собственика разбираш ли това.Когато не са те прибирали полицията заради протест не ми говори кой е истински.Такива като теб не са нищо[/quote]
Тихалъка, туристче.
Левскарите като дойдат в Русе, ще пееш ли ''Селяни - умрете'' от гостуващия сектор? :lol:
''В Русе ще пристигнем всичките пияни като г*з'' ...пък те половината от Русе ахахах[/quote]

Каква работа имам със гостуващия сектор и недей си измисля глупости

Върни се в “Лудогорец”