Лятна селекция и подготовка /2012/ - "Лудогорец"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Лятна селекция и подготовка /2012/ - Лудогорец

Мнениеот tsonpen » 01 юни 2012 13:58

Титулярният вратар на „Миньор”, Перник Иван Чворович вече е футболист на „Лудогорец”.
Стражът, който дебютира и за националния отбор на България при победата срещу Холандия, ще се присъедини към отбора по време на подготовката.
Чворович е роден на 21 септември 1985 г. Юноша е на Партизан, Белград. В България се е състезавал за „Нефтохимик”, „Черноморец” и „Миньор”.
Пресслужба на ПФК „Лудогорец”

Голубович: "Ще го посрещна като брат" :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 01 юни 2012 14:03

tsonpen написа:
Титулярният вратар на „Миньор”, Перник Иван Чворович вече е футболист на „Лудогорец”.
Стражът, който дебютира и за националния отбор на България при победата срещу Холандия, ще се присъедини към отбора по време на подготовката.
Чворович е роден на 21 септември 1985 г. Юноша е на Партизан, Белград. В България се е състезавал за „Нефтохимик”, „Черноморец” и „Миньор”.
Пресслужба на ПФК „Лудогорец”

Голубович: "Ще го посрещна като брат" :)

Тъкмо и аз това щях да постна :)
А иначе онази информация за Божинов излезе вчера в реномирания вестник "Шоу", а тези от "7 дни спорт" само са я пренаписали. Това са пълни глупости.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 01 юни 2012 21:45

Лудогорец предлагат договор на Индзаги

Изкустният вече бивш нападател на Милан Филипо Индзаги може да пристигне в Разград през лятото, за да помогне на отбора в тежката битка в квалификациите за груповата фаза на Шампионската лига. Голмайсторът, който на 9 август ще навърши 39 години остана без отбор, след като стана ясно, че Милан няма да продължат договора му.

В момента вторият най-успешен голмайстор в историята на еврропейските клубни турнири със 70 гола е свободен агент и търси нови предизвикателства. Както е известно собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев има сериозни връзки в Италия и негови хора са се свързали с агента на футболиста, за да разбере какви условия има, за да премине в носителя на титлата и купата на България.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 02 юни 2012 15:59

Кои футболисти според вас са гръбнакът на отбора и на този етап могат да се определят като "незаменими"?
Нека който желае да изброи да кажем 5 такива играча на "Лудогорец". За мен това са:

1. Барт;
2. Гулдан;
3. Дяков;
4. Марселиньо;
5. ---------------

Лично аз много ще се радвам тази четворка да остане и следващия сезон. Сърцето на всеки отбор в централната част на терена и смятам, че с икзлючение на Барт, тези играчи са едни от големите открития на сезона. (Дяков всички го знаеха, но никой не му обръщаше такова внимание)
Междудругото Гулдан е и най-опитният ни играч за ЕКТ, като има изиграни 15 мача в тях, 5 от които в групите на ШЛ.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 юни 2012 20:49

Аз не бих пропуснал и Гъргоров. Също така Миро Иванов вкара два решаващи гола срещу ЦСКА и Берое за Купата. И двата майсторски и решили и двата мача. Не искам да изпускам и асистенциите на Шоко, предвождани от светкавично изнасяне на топката. Много пъти сме говорили за грешките му, но мисля, че приносът му е в пъти по-голям. Гулдан тихо си върши работата и е кандидат за приза "Най-голям професионалист в Лудогорец". Малко съм гледал играта на Дяков, но пълният му абонамент за Националния отбор е красноречив. Марселиньо едва ли някой би го пропуснал. Иван Стоянов беше блестящ в някои мачове през пролетта.
Всички, които играха във финала за титлата според мен заслужават висока оценка. Смятам, че на отбора му липсва по-скоро самочувствие и то когато води. Когато губят запазват самобладание, но трудно носят тежестта на това да са водачи, първенци. И още ми се ще да работят за да усъвършенстват взаимодействието си, за да няма неточни подавания, да се позиционират по-точно, без да се скупчват и без да оставят пролуки. Тези неща най-вече се набиват в очи ако гледаме западноевропейски отбори и сравняваме с нашия. Естествено, завършващата фаза на атаката много куца, понакога има и сериозни грешки в защита.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 03 юни 2012 13:00

tsonpen написа:Аз не бих пропуснал и Гъргоров. Също така Миро Иванов вкара два решаващи гола срещу ЦСКА и Берое за Купата. И двата майсторски и решили и двата мача. Не искам да изпускам и асистенциите на Шоко, предвождани от светкавично изнасяне на топката. Много пъти сме говорили за грешките му, но мисля, че приносът му е в пъти по-голям. Гулдан тихо си върши работата и е кандидат за приза "Най-голям професионалист в Лудогорец". Малко съм гледал играта на Дяков, но пълният му абонамент за Националния отбор е красноречив. Марселиньо едва ли някой би го пропуснал. Иван Стоянов беше блестящ в някои мачове през пролетта.
Всички, които играха във финала за титлата според мен заслужават висока оценка. Смятам, че на отбора му липсва по-скоро самочувствие и то когато води. Когато губят запазват самобладание, но трудно носят тежестта на това да са водачи, първенци. И още ми се ще да работят за да усъвършенстват взаимодействието си, за да няма неточни подавания, да се позиционират по-точно, без да се скупчват и без да оставят пролуки. Тези неща най-вече се набиват в очи ако гледаме западноевропейски отбори и сравняваме с нашия. Естествено, завършващата фаза на атаката много куца, понакога има и сериозни грешки в защита.

О, разбира се, че всички имат огромен принос за това, което става, но аз изредих тези, които за мен в момента наистина са незаменими. Точно най-тихите ни футболисти са най-добрите и това много малко хора го осъзнават. Иначе има още много да се работи по много аспекти на играта, както при повеждане, така и в изоставане в резултата. Справка - отборът не знаеше какво да праив в Пловдив срещу "Локото", когато получи онзи гол и играта не вървеше. Тогава дори не играха своя стил, а се поведоха по игратана на пловдивчани. За другите неща надявам се треньорското ръководство да си свърши работата :)

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 03 юни 2012 17:05

Лудогорец ще се раздели с поне 5-6 футболисти по време на летния трансферен прозорец. Разградчани стягат отбор, с който да атакуват групите на Шампионската лига или поне да направят пробив във втория по сила турнир - Лига Европа. За целта Ивайло Петев вече се раздели с Мариан Ярабица и Младен Кашчелан, които бяха в Лудогорец под наем. Очаква се на 6 юни подготовка с отбора да не започнат още няколко от играчите, които се подвизаваха в тима през сезона. Сред спряганите имена са Якуб Хронец, който първоначално игра в Калиакра под наем, а през пролетта не помириса терен. Другите, които вероятно ще стягат куфарите, са Жуниор Кишада, към когото интерес има от Азия, един измежду Георги Аргилашки и Радек Петр, както и Кристиан Кабаселе, който така и не спечели титулярно място. :?:

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 04 юни 2012 14:02

"Майкъл Мифсуд отрече за трансфер в Лудогорец"

http://gong.bg/view_article.php?article_id=274817

Явно ще се продължава да се търси нападател. Прави впечатление обаче, че всички спекулации за този пост са свързани с т.нар. "бързи нападатели", а не "тарани". Това много ме радва, в съвременния футбол скоростта и техниката са по-важни от височината и борбеността.
Специално за Мифсуд - нямам кои знае какви наблюдения над него, знам че е опитен, бърз и има добър удар, но донякъде се радвам че няма да е той. Ако търсим толкова много опит се надявам на нещо от рода на 27 - 28 години, а не на 31. От една страна трябва много тичане, а освен това и такъв футболисти няма за къде да го продаваме след това.

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 05 юни 2012 09:12

Лудогорец иска Бранимир Костадинов.
Нападателят на Ботев Враца Бранимир Костадинов е пред трансфер в шампиона на България Лудогорец. Младият нападател може да попадне в тима на Ивайло Петев, след като треньорът на разградчани търси нов офанзивен футболист. Бранко се вписва идеално в концепцията на шампионите, след като не е типичен таран, а по-лек и раздвижен нападател.

Според източници на "7 дни спорт" човек от треньорския щаб на разградчани вече е влязъл в контакт с близки до Костадинов за евентуален трансфер. Настоящият договор на футболиста с Ботев Враца изтича през лятото на 2013 г. Костадинов взима една от най-високите заплати при врачани, но финансовите му изисквания няма да са никакъв проблем за Лудогорец. Ръководството на Ботев също няма да прависпънки при евентуален трансфер.

За нападателя започна да се шуми преди няколко години, след като премина в шотландския Хартс, но не можа да се наложи в мъжкия тим. В България Костадинов е играл за тимовете на Черноморец Поморие и Черноморец Бургас, а също така премина през школите на Септември Сф и Славия.
Поне ни дайте някой лев повече да закърпим положението,че работата е зле с парите,пък вие имате предостатъчно ;)Иначе Бранимир е бърз и техничен и може да ви свърши чудесна работа.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 05 юни 2012 09:55

Лудогорец чака Божинов до неделя

Нападателят на Спортинг (Лисабон) Валери Божинов има няколко дни на разположение, за да даде отговор на ръководството на Лудогорец дали би приел условията им, твърди "Тема Спорт". Най-късно до неделя (10 юни) разградчани ще чакат решението на национала. Според запознати шефовете на шампиона вече са постигнали принципна договореност с колегите си от Португалия Божинов да дойде под наем за 6 месеца или година. Самият играч вече заяви публично, че е готов на преговори за преминаването си в тима от Разград.

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев иска до 11 юни (понеделник) да е наясно на 90 процента с новите футболисти, с които ще започне работа. Първият мач на тима от квалификациите за Шампионската лига е на 17/18 юли.

Върни се в “Лудогорец”