Домусчиев: Ако играем нашата игра, ЦСКА просто няма шанс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Домусчиев: Ако играем нашата игра, ЦСКА просто няма шанс

Мнениеот POPCORN » 16 май 2012 22:23

Asterix написа:
POPCORN написа:Мен пък ми хареса как играха Локо.Само не трявбаше да се затварят толкова и там с танко дяков и даксон се реши мача.Танка ако беше в игра, надали Гъргоров щеше да пипне топка!Яд ме е за вас, защото колкото и да ви мразя сте отбор с фенове, с традиции и с история, докато тия палячовци в зелено няма какво да ги коментираме.Почивен ден в Разград.Те в разград са си отделна държава.Айде Домусчиев ще плати и пътуването.Да не говорим колко смешни бяха през цялото време.Пехха песни от репертоара на Левски и ЦСКА!Какъв отбор са тия?Измислен с пари!Много се надуват и се мислят за голяма работа, ама вярвам ,че ЦСКА както не веднъж го е правил, ще ги преземи.

Съгласен съм с теб за всичко. Жалко за тези почти 9 000 души пропътували Пловдив-Бургас + хората от чужбина :geek:

Иначе споко , няма да се напънат с вас и ще ги биете и ставате шампиони ;)

признах ви днеска.много хора и добра атмосфера.малко там с димките и факлите много забавяхте играта.незнам дали ви беше във ваша полза или вреда...жалко за вас.тая година заслужавате да играете в Европа с оглед на играта ви.дано да успете :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 май 2012 22:24

BadBoy написа:
zlatan написа:пъзела вече се нареди,ето го и него:

шампион за сезон 2011-2012 ще бъде ЦСКА.
Второ място и купа на България-Лудогорец
Трето място Левски.
Четвърто място и последна квота за Европа-Черноморец.

Големите губещи са:
Литекс на -Камата
Локо Пд-на КОко-Локо.

Как реши, че ще сте на трето място само ти си знаеш :lol:
Ловеч не вземе ли три точки от ЦСКА познай последният кръг Ловеч - Локо Пд. как ще свърши :mrgreen:
Как така реши, че Монтана ще победи Черноморец само ти си знаеш.

Големите губещи се казват Ловеч и Левски и то ще е напълно заслужено, два от отборите които са бутани от съдии като безумни им дойде времето да бъдат поставени на мястото им заради миналото. :!:

Най-важни са мачовете на Черноморец. Ако Черноморец сгреши, прецаква и Локо Пд, а трети ще е Левски или Литекс (с доста по-тежки мачове).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 май 2012 22:24

pankin написа:
milen.hristov написа:
Red Warrior написа:Президентът на Лудогорец Кирил Домусчиев изрази задоволството си от спечелването на Купата на България, а освен това изрази увереност, че тимът ще може да спечели и титлата, ако играе своята игра срещу ЦСКА.

„Очаквах (да победим), защото след мача с Черноморец бях започнал да виждам, че излизаме от проблемите, контузиите и играта започва да ни се връща“, сподели Домусчиев.

На въпрос, дали е бил притеснен за развоя на мача, босът коментира: „Не, особено след като ни вкараха гола играта ни беше доста по-спокойна. Виждаше се нашата класа, бях убеден, че ще вкараме гол, а след това ще стигнем до победа.“

„Надявам се (да спечелим титлата б.р.), ако играем нашата игра ЦСКА просто няма да има шанс.“

"Гонг"

Нещо много сигурен го раздава Домусчиев. ЦСКА е най-голямата марка в българският футбол! Според мен тази самоувереност ще му изиграе лоша шега.

Освен успех няма какво друго да ви пожелая (до тук ни докара инж. Георги Иванов- мъпета) , за да сме на 100% в Европа. Лудогорец днес ни върнаха с гръм и трясък в битката за Европа.

Сега при какви обстоятелства Левски, ще играе в Европа?????

Ако е трети, ако е четвърти при ЦСКА шампион

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 16 май 2012 22:28

Red Warrior написа:Че си е леке, леке е - спор няма. Той беше и инициатора на протеста с извадените джобове по времето на Лупи. По този повод го поздравявам с тази песен:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qsNPX3OWo18[/youtube]
:lol:

Само да те поправя Уекинко :lol:
Бадема няма как да е бил инициатора, защото онзи сезон го взеха в ЦСКА именно през зимната пауза, не съм сигурен дали не беше дори СЛЕД протеста с джобовете, просто няма как току-що привлечен вече да му е забавена заплатата ;)
Инициатора беше Велизар, и вероятно Вальо Илиев, в оня отбор те двамата движеха нещата, и отчасти Данчо Тъча :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 май 2012 22:31

dafquezz написа:
Red Warrior написа:Че си е леке, леке е - спор няма. Той беше и инициатора на протеста с извадените джобове по времето на Лупи. По този повод го поздравявам с тази песен:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qsNPX3OWo18[/youtube]
:lol:

Само да те поправя Уекинко :lol:
Бадема няма как да е бил инициатора, защото онзи сезон го взеха в ЦСКА именно през зимната пауза, не съм сигурен дали не беше дори СЛЕД протеста с джобовете, просто няма как току-що привлечен вече да му е забавена заплатата ;)
Инициатора беше Велизар, и вероятно Вальо Илиев, в оня отбор те двамата движеха нещата, и отчасти Данчо Тъча :)

На 99,99 съм сигурен, че той беше инициатора. Мисля, че тогава го взехме под наем от Франция.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 май 2012 22:34

да не се повтарям пак, ама ЦСКА е шампион през 2012 :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 16 май 2012 22:38

Хайде да се хванем на един бас.Ако Цска загуби от Литекс.Какво ще каже Червения вожд

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 май 2012 22:39

Обичам Левски написа:Хайде да се хванем на един бас.Ако Цска загуби от Литекс.Какво ще каже Червения вожд

Какво те интересува какво ще каже, сигурно защото ви цака пак вас с топла бира като пусна един лаф и всичките му се хванахте :lol:

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 16 май 2012 22:42

Red Warrior написа:На 99,99 съм сигурен, че той беше инициатора. Мисля, че тогава го взехме под наем от Франция.

Не ми се струва логично, току-що сме го взели няма как вече да са му били забавени парите, защо му е да инициира подобни глупости? Пак ти казвам, Велизар беше човека, спомням си и интервюто, в което с типичната си нагла усмивчица обясняваше, че протест не е имало, а домакина бил изпрал анцузите с джобовете навън... защо мислиш медиите точно него търсеха и разпитваха по тоя повод, а не останалите в отбора? ;)
Бадема може да е бил незаменима част от най-силния ЦСКА през този век, но никога не е бил истински тартор в отбора. Велизар, Данчо и Вальо бяха тарторите, пред тях дори Тошко Янчев не важеше особено като фигура, предвид кроткия си характер.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 16 май 2012 22:46

Обичам Левски написа:Хайде да се хванем на един бас.Ако Цска загуби от Литекс.Какво ще каже Червения вожд

Хайде да не разбираме

Върни се в “Лудогорец”