Шансовете на Лудогорец за титлата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Шансовете на Лудогорец за титлата
Момчета, ЦСКА ще се опита с Стойчо да ни спре, ама дано да не стане. На тоя ината му е голям, ама мисля че късничко го вземаха. Пък и само с инат не става!
- 1Neutralen
- Контакти:
nedko написа:Момчета, ЦСКА ще се опита с Стойчо да ни спре, ама дано да не стане. На тоя ината му е голям, ама мисля че късничко го вземаха. Пък и само с инат не става!
Напълно съм съгласен с теб. Няма да може да направи кой знае какво. Просто ЦСКА няма играчи за титла в момента. Аз повече се претеснявам от Черноморец и Литекс.
Черноморец направиха доста класен отбор. За наш късмет, мача с тях ще бъде на Лудогорец Арена, а там ще е много трудно за всеки наш противник!
-
- Контакти:
Черноморец, Литекс и Лудогорец играят най-качествен футбол. Левски се опитва, но все още не мисля, че са силни. Добре е че Локо ПД паднаха вчера и вече едва ли са толкова надъхани.
entwickler написа:Черноморец, Литекс и Лудогорец играят най-качествен футбол. Левски се опитва, но все още не мисля, че са силни. Добре е че Локо ПД паднаха вчера и вече едва ли са толкова надъхани.
Локомотив Пловдив ще се хвърлят за купата най-много.Левски все още остава основен конкурент за титлата.Ние имаме много трудна програма-густувания на Левски,Локо Пловдив и Лудогорец.Дано все пак сме в 3-ката.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
loko2004 написа:Лудогорец ако не бяха отложили първия пролетен кръг вече щяха да са инкасирали една загуба, която обаче така или иначе ще им се случи на Лаута няма да им помогне и евентуално съдийско подпиране както беше през есента - 100% гол отменен за несъществуваща засада
Е...започна първенството и видяхме силата на Локо Пловдив. А пък 100% гол също беше отменен на Лудогорец, есента на мача с ЦСКА и това го видя цяла България! Съдийските грешки са проблем на всички отбори, така че по спокойно с това "съдията ги подпря" . Съдията колкото и да подпира, голове не вкарва! Видно е, че Лудогорец показва добра игра, Черноморец и Литекс също, така, че съвсем нормално е тези отбори да имат претенции за титлата!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
nedko написа:Момчета, ЦСКА ще се опита с Стойчо да ни спре, ама дано да не стане. На тоя ината му е голям, ама мисля че късничко го вземаха. Пък и само с инат не става!
Прав си. Много късно се сетиха да ремонтират къщичката си, но по добре късно от колкото никога. За нас това е обаче един шанс за успех като продължим с добрата си игра, и да побеждаваме!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
Отпреди няколко дена:
http://www.temasport.com/news/view/%D0% ... news:14868
Статистиката сочи – титлата е в Разград
От 1985 г. насам Левски и ЦСКА не са успявали да стопят разликата през пролетта, когато есенният шампион е от провинцията
http://www.temasport.com/news/view/%D0% ... news:14868
[center]
[/center]

- venci_1913
- Контакти:
venci_1913 написа:Левски са шампиони ..
Бойко на ушенце ли ти каза

Много слаби Левски и ЦСКА.Как ще станат шампиони с тази игра?Първия по-серозен отбор от предварителни кръгове като Дебрецен ще ги сгъне.Лудогорец ако задържи нивото си и се подсилят лятото ще имат сили поне за влизан в групите на Лига Европа.
[center]R.I.P[/center]