B3ATS написа:kev1n написа:аз пък чух че на 3-и щело да има повторение на мача с Славия.. ;д вижте.. няма нужда да си правите илюзии 2 пъти ви бихме есента като гости... да ни победите като домакини е трудно да го повярвам това.. същите сте като Локо Плд. ай първо да победят Любимец и после да се фърлят на Лудогорец.. ;д верно че мач с мач не си прилича.. ама не може лудера на едната Б група да пада 6:0(от лудогорец), а лидера на другата Б да бие 3:1(локо) и да имаш претенции за нещо..
Сега нещата са напълно различни , така че няма база за сравнения. Както викаш , че сте ни били есента 1:0 , така аз ще ти кажа , че ви бихме 8:0 през 2001 в контрола. Сега Берое има напълно различен състав от есента. Не може да сравняваш есенният мач с този , който предстои. Мачът е Х2
Вярно, когато ни бихте 8:0 съставът ни беше коренно различен също като вашият от есента! Така, че сега споровете са излишни кой кога и как го е бил. Двубоят предстои.....радвам се да дойдете по вече хора за да стане хубав празник. Феновете на Берое са най атрактивната и уважавана от мен публика! Прогноза за мача.....тъй като Лудогорец като домакин не губи резултат 2:0