17-ти кръг: Лудогорец - Берое

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: 17-ти кръг: Лудогорец - Берое

Мнениеот fen-fen » 24 фев 2012 18:24

B3ATS написа:
kev1n написа:аз пък чух че на 3-и щело да има повторение на мача с Славия.. ;д вижте.. няма нужда да си правите илюзии 2 пъти ви бихме есента като гости... да ни победите като домакини е трудно да го повярвам това.. същите сте като Локо Плд. ай първо да победят Любимец и после да се фърлят на Лудогорец.. ;д верно че мач с мач не си прилича.. ама не може лудера на едната Б група да пада 6:0(от лудогорец), а лидера на другата Б да бие 3:1(локо) и да имаш претенции за нещо..

Сега нещата са напълно различни , така че няма база за сравнения. Както викаш , че сте ни били есента 1:0 , така аз ще ти кажа , че ви бихме 8:0 през 2001 в контрола. Сега Берое има напълно различен състав от есента. Не може да сравняваш есенният мач с този , който предстои. Мачът е Х2 ;)

Вярно, когато ни бихте 8:0 съставът ни беше коренно различен също като вашият от есента! Така, че сега споровете са излишни кой кога и как го е бил. Двубоят предстои.....радвам се да дойдете по вече хора за да стане хубав празник. Феновете на Берое са най атрактивната и уважавана от мен публика! Прогноза за мача.....тъй като Лудогорец като домакин не губи резултат 2:0
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 24 фев 2012 19:07

Сега нещата са напълно различни , така че няма база за сравнения. Както викаш , че сте ни били есента 1:0 , така аз ще ти кажа , че ви бихме 8:0 през 2001 в контрола. Сега Берое има напълно различен състав от есента. Не може да сравняваш есенният мач с този , който предстои. Мачът е Х2 ;)[/quote]

Вярно, когато ни бихте 8:0 съставът ни беше коренно различен също като вашият от есента! Така, че сега споровете са излишни кой кога и как го е бил. Двубоят предстои.....радвам се да дойдете по вече хора за да стане хубав празник. Феновете на Берое са най атрактивната и уважавана от мен публика! Прогноза за мача.....тъй като Лудогорец като домакин не губи резултат 2:0[/quote]

Ей т ва е мъжка приказка :)
За мен мачът ще е най интересен за 17 кръг
За нас феновете едно е важно да дойдем колкото се може повече ....
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 24 фев 2012 19:20

zuekaa написа:Ей т ва е мъжка приказка :)

Никаква интрига, мачът няма да интересен - както ти не правиш прогнози - биете ни с 4 гола и си заминавате. Всичко е ясно. Дори е възможно ръководството на Лудогорец да реши, отборът да не излезе да играе мача, за да загуби служебно само с 0:3 ;)
Последна промяна от D.Georgiev на 24 фев 2012 20:28, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 фев 2012 20:01

В темата за предишната среща Берое-Лудогорец във форума на Берое имаше само едно мнение след мача. Чест прави на автора му:
sandi74 написа:Ах лоши милионери,ах лош Лудогорец,където ни хванат там на бият.Както се казва бий за да те уважават.От Лудогорец футбола и победите,от нашите уважението,малко кофти ама ние вече сме свикнали да ни бият кой където и когато ни хване през този полусезон.

Така, че фенове на Берое, пишете така, че да ви се иска да пишете и след мача, независимо от резултата. Когато една прогноза е лишена дори от опит за реализъм, тя губи смисъл.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 24 фев 2012 21:03

Труден за прогнозиране мач.
Може би 5-1, :!: или 6-1, :?: не знам , Всички на ЛУДОГОРЕЦ- АРЕНА !!! :geek:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 фев 2012 17:47

Берое завърши 1-1 в контролна срещу Видима Раковски днес.Играли са всички титуляри на заралии,а контролата е била наблюдавана от треньора на Лудогорец Ивайло Петев.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 25 фев 2012 19:00

Здравейте фенове на Лудогорец.Надявам се да се получи интересен двубой между два отбора с коренно различни цели в първенството.Всичко друго освен победа за Лудогорец ще бъде супер изненада и сензация не,че във футбола не стават чудеса,но.............. .Успех в борбата за купата и титлата.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 26 фев 2012 12:28

zuekaa написа:
D.Georgiev написа:
zuekaa написа:Ей т ва е мъжка приказка :)

Никаква интрига, мачът няма да интересен - както ти не правиш прогнози - биете ни с 4 гола и си заминавате. Всичко е ясно. Дори е възможно ръководството на Лудогорец да реши, отборът да не излезе да играе мача, за да загуби служебно само с 0:3 ;)

Не мога да разбера от къде на къде се пишете че сте някакви като до сега нямате нито един успех нито имате фенска маса НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ОТ КЪДЕ ИДВА тоз хъссс на какво отгоре ? ЕДНО ЩЕ ТИ КАЖА ще дойдем в разград ще си правим каквото си искаме на центъра ви и по заведенията същото ще е и на трибуните ВИЕ ЩЕ СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ НА НАЗ ПУБЛИКАТА НА БЕРОЕ ..........

Заповядайте, добре сте дошли! Ще правите каквото си искате, сигурен съм, тъй като сте от възпитаните публики и няма да създавате проблеми ;) , иначе вие самите ще имате проблеми! Те едни други дето са и по-вече от вас така се канеха, че ще палят и рушат, ама ... :) ! Относно фенската маса - ще видиш препълнен стадион (6500 в момента)! Иначе аз лично мисля да се насладя на категоричната победа на Лудогорец, а не на старозагорската публика! Успех и нека по-добрия в този мая победи!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 26 фев 2012 12:59

zuekaa написа:Не мога да разбера от къде на къде се пишете че сте някакви като до сега нямате нито един успех нито имате фенска маса НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ОТ КЪДЕ ИДВА тоз хъссс на какво отгоре ? ЕДНО ЩЕ ТИ КАЖА ще дойдем в разград ще си правим каквото си искаме на центъра ви и по заведенията същото ще е и на трибуните ВИЕ ЩЕ СЕ НАСЛАЖДАВАТЕ НА НАЗ ПУБЛИКАТА НА БЕРОЕ ..........

Заповядайте, добре сте дошли! Ще правите каквото си искате, сигурен съм, тъй като сте от възпитаните публики и няма да създавате проблеми ;) , иначе вие самите ще имате проблеми! Те едни други дето са и по-вече от вас така се канеха, че ще палят и рушат, ама ... :) ! Относно фенската маса - ще видиш препълнен стадион (6500 в момента)! Иначе аз лично мисля да се насладя на категоричната победа на Лудогорец, а не на старозагорската публика! Успех и нека по-добрия в този мая победи![/quote]

Нали се сещаш ние не сме смешниците от левски онези дето тръгват от софия половин автобус и очакват където гостуват всички да се мобилизират да дойдат в секторчето на левски щото чули по телевизията че т ва са левски ръиш ли
Ние сме си ние :)[/quote]

Това не означава, че няма да сте невъзпитани нали? ;)
И все пак не мисля, че ще дойдете по-вече от левскарите! Ако дойдете не е лошо! Те бяха 650! :)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
united
Контакти:

Мнениеот united » 26 фев 2012 13:20

Какви са тези билети по 10 лв бе Разград, тва да не е Алианц арена :?: :?: :?:
БЕРОЕ, МАН ЮНАЙТЕД

Върни се в “Лудогорец”