Лудогорец Разград-всичко за отбора

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Re: Лудогорец Разград-всичко за отбора

Мнениеот Libera » 29 юни 2011 17:44

Лудогорец мен лично ме разочарова с трансферите си. За няма и 2 месеца трудно 15 нови играчи ще направят отбор и според мен този отбор ще разочарова много хора с класирането си! Колкото до Кай, аз го знам от доста време и е футболист на ниво Б група в България!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 29 юни 2011 18:59

Базовата версия на официалния сайт на ПФК„Лудогорец"-Разград - http://www.ludogorets.com вече е в интернет пространството - съобщиха от пресцентъра на тима.

Работата по проекта обаче продължава, опитният екип от дизайнери и програмисти има за цел „Лудогорец" да разполага с модерен интерактивен сайт. Всички привърженици на отбора в България и чужбина ще научават от сайта всички новости от клубния живот, включително чрез снимки и видео. Сайтът е на български и английски език.

Планира се в официалната страница да има горещи репортажи и интервюта с футболисти, треньори и ръководители в „Лудогорец". Най-актуалната и точна информация за абонаментни карти, билети и промоции на фен артикули също ще се намират първо на интернет сайта на „Лудогорец" - http://www.ludogorets.com - обявиха от клуба.

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 29 юни 2011 20:46

Libera написа:Лудогорец мен лично ме разочарова с трансферите си. За няма и 2 месеца трудно 15 нови играчи ще направят отбор и според мен този отбор ще разочарова много хора с класирането си! Колкото до Кай, аз го знам от доста време и е футболист на ниво Б група в България!

Абе колега,къде видя 15 нови футболиста!
като цяло гръбнака на отбора се запазва,от титулярите няма нито един освободен.
Кай незнам къде си го следил толкова изкъсо за да имаш такова мнение за него.
Между впрочем той е вече с отбора във Смолян.Но явно ще се изчака няколко дена преди евентуално да подпише договор.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 29 юни 2011 22:18

Ако е привлечен вече този холандеца, мисля че с един централен защитник селекцията ви е готова. И състава го виждам горе долу така:
---------------Голубович-------------
Минев-----Ярабица---Жеков------Кай
---------Бъдема------Дяков----------
Кишада----Марселиньо-----Атанасов
---------------Колев---------------------
Изглежда добре, естествено аз слагам всички нови титуляри, може да има някой промени, но на пръв поглед доста добре изглежда като имена.

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 29 юни 2011 22:52

Зависи от самата схема на игра.Аз бих заложил на двама дефанзивни в лицето на Дяков и Дюлгеров.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 04 юли 2011 00:46

d345, Кай го знам, защото 2 години работех към мениджърска агенция в Холандия и е изключително посредствен футболист, но нека му тръгне в Лудогорец, лошо няма! Иначе по състава публикуван тук аз виждам 6-7 промени от миналия сезон?!

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 04 юли 2011 13:21

"Лудогорец" победи с 6:1 в първата си контрола

03.07.2011 г.

Емил Гъргоров се отчете с гол и две асистенции"Лудогорец" победи с 6:1 "Септември", Симитли в контрола, играна вчера в Смолян. Момчетата на Ивайло Петев диктуваха играта през целия мач и така закономерно се поздравиха с победа в проверката, която беше първа от лятната подготовка.

С три гола се отличи Мирослав Антонов, по един вкараха Михаил Александров, Тодор Колев и Емил Гъргоров. Бадема, който направи и неофициален дебют за "Лудогорец", се отчете и с две асистенции. Петте гола за "Лудогорец" паднаха през първото полувреме. В контролата взеха участие повечето от здравите футболисти, които са на разположение на Ивайло Петев.

През първата част наставникът на "Лудогорец" заложи на следния състав: Емил Михайлов, Йордан Минев, Мариан Ярабица /дебют/, Венцислав Йорданов, Станислав Жеков, Мирослав Иванов, Емил Гъргоров, Светослав Дяков /дебют/, Шенер Ремзи, Михаил Александров и Мирослав Антонов. През второто полувреме в игра се появиха триото бразилци – Жуниор Кишада, Марсело Да Коста – Марселиньо и Гийрме Де Соуза – Шоко. Първите двама също направиха неофициален дебют за "Лудогорец". За първи път в мач зелено-бялата фланелка облече и Димо Бакалов. Треньорът Ивайло Петев пусна в игра още Радослав Анев, Николай Дюлгеров, Диян Димов и Диян Димитров.

http://www.ludogorets.com/
Видно е е че в състава от първото полувреме са попаднали 7 играчи от миналият сезон.
Да кажем че Голубович ще е титуляр,но и Димо Атанасов е контузен
Така че едва ли ще са толкова много новите имена в състава.
Между впрочем от вчера с отбора тренира румънски централен нападател.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 08 юли 2011 00:18

.
Последна промяна от stannn на 30 май 2012 17:05, променено общо 1 път.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 11 юли 2011 11:16

Квотата за чужденци нали е 3-ма? В Разград вече има 4-ма и днес чета още 3-ма на проби, имам в предвид извън ЕС. Какъв е смисъла?

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 11 юли 2011 11:54

Бано-италиански паспорт
Марселиньо-европейски паспорт
Ярабица-европейски паспорт
Шоко-бразилски
Рамон Родригес-италиански паспорт
Кишада-бразилски паспорт
Ромарио-?
Факундо Теалде-?