snakebite написа:emo_75 написа:[ И бъди сигурен,че заради мачове като този днес,заради черногледството и надменността ви,тази година стадион В.Левски на вашите мачове ще бъде полупразен.Аз мислех да ходя на мача ви със Стяуа,но тази вечер размислих.Не заслужавате!Не мога да повярвам,че има хора,които твърдят,че това е втори жълт и от там червен картон.Пожелавам ви от все сърце,срещу Стяуа да ви изгонят човек по същия начин.АМИН!
Аз какво съм виновен че съдията се е направил на принципен и е изгонил вашия човек. Бях се подготвил за интересен мач, и той си бше такъв. След това ми стана тъпо, ама не се чуватвам виновен като фен на Лудогорец !
Сега Васил Левски.....също не съм виновен че ДОмусчиев не е доостроил стадиона в Разград, че да не се вълнуваме, аджеба ще благоволи ли някой да ни подкрепи !. Повярвай , за това напъваме да имаме стадион в Рагзрад, че да си го пълним ние, и от околните градове, които наистина ни подкрепят и не се люшкат като останалите от едната крайност в другата. Мисля че стадиона рано или късно ше стане..и тогава всички спекулации...за "национална кауза" и други подобни ще спрат !
Ти не си виновен,но някои ваши фенчета и ръководството ви смятат,че днес всичко е било нормално и че Лудогорец е спечелил заслужено.Грешки се допускат както във всяка друга професия,така и в съдийството,но повярвай ми днес не беше просто човешка грешка.Ако искате уважение,правилната позиция е: съжаляваме,съдията днес сгреши в наша полза,нямаме нужда от това.А не да ми носите от 10 кладенеца вода и да ми обяснявате колко заслужен бил картона на Алекс.Айде стига,че направо ми се повръща.