СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

emo_75
Контакти:

Re: СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Мнениеот emo_75 » 14 авг 2014 01:45

snakebite написа:
emo_75 написа:[ И бъди сигурен,че заради мачове като този днес,заради черногледството и надменността ви,тази година стадион В.Левски на вашите мачове ще бъде полупразен.Аз мислех да ходя на мача ви със Стяуа,но тази вечер размислих.Не заслужавате!Не мога да повярвам,че има хора,които твърдят,че това е втори жълт и от там червен картон.Пожелавам ви от все сърце,срещу Стяуа да ви изгонят човек по същия начин.АМИН!

Аз какво съм виновен че съдията се е направил на принципен и е изгонил вашия човек. Бях се подготвил за интересен мач, и той си бше такъв. След това ми стана тъпо, ама не се чуватвам виновен като фен на Лудогорец !
Сега Васил Левски.....също не съм виновен че ДОмусчиев не е доостроил стадиона в Разград, че да не се вълнуваме, аджеба ще благоволи ли някой да ни подкрепи !. Повярвай , за това напъваме да имаме стадион в Рагзрад, че да си го пълним ние, и от околните градове, които наистина ни подкрепят и не се люшкат като останалите от едната крайност в другата. Мисля че стадиона рано или късно ше стане..и тогава всички спекулации...за "национална кауза" и други подобни ще спрат !

Ти не си виновен,но някои ваши фенчета и ръководството ви смятат,че днес всичко е било нормално и че Лудогорец е спечелил заслужено.Грешки се допускат както във всяка друга професия,така и в съдийството,но повярвай ми днес не беше просто човешка грешка.Ако искате уважение,правилната позиция е: съжаляваме,съдията днес сгреши в наша полза,нямаме нужда от това.А не да ми носите от 10 кладенеца вода и да ми обяснявате колко заслужен бил картона на Алекс.Айде стига,че направо ми се повръща.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 14 авг 2014 01:48

kubik написа:Под сурдинка ще ви кажа.След отеглянето на Василев,сега Домусчиев дава кинти на Ботев 8-)
Нищо чудно и да е уреден на 2/1 ;)

Домусчиев дава кинти официалнно,а не под сурдинка, чрез трансферите на Анисе и Хамза и то хич не малко,но все пак и въпреки това като цяло е домуса е пак на далавера

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 14 авг 2014 01:49

Успех срещу стяуа, честита супер купа- заслужихте я, съдията си свири по правилата, псувнята е за картон, да се научат в коматево, че н а добитака си можеш да говориш спрямо възпитанието си, но на мач за супер купа е забранено да се държиш като супер селянин.

Отделен е въпросът защо псува жълтия играч, защо възхваляваният вуйчо Иван подаряваше топката нееднократно на зелените играчи и от там Лудогорец поведе чрез Хамза- странно поведение.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 14 авг 2014 01:53

Val3ncia написа:
emo_75 написа:
Val3ncia написа:
tony1977 написа:
Val3ncia написа:Никой ли няма мозък ,с който да мисли в тоя форум ?Тази злоба ще ви отведе само на лоши места ..Гледайте шибаните повторения и ми кажете това симулативно леке Колев от къде я получи тази рана ??Толкова злоба и избиване на комплекси на едно място рядко се срещат . Ботев са ми може би най симпатичния отбор ,но феновете им тук са уникални лицемери.

Да не кажеш , че съм лицемер ще ти кажа направо.... Мисля си за майка ти в момента.......

Ето още един идиот .Без да кажа лоша думичка за отбора му (освен за оня простреляния в кракът) ,без да мисли веднага атакува (какъв гражданин само). Вероятно си заслепен от обичта си към Ботев ,но честно ми кажи ,НЕ ГЛЕДА ЛИ 100-те повторения от ситуацията ?

Селски палячо,само преди 2 дни ви пожелах успех срещу Стяуа,но си връщам думите назад.И бъди сигурен,че заради мачове като този днес,заради черногледството и надменността ви,тази година стадион В.Левски на вашите мачове ще бъде полупразен.Аз мислех да ходя на мача ви със Стяуа,но тази вечер размислих.Не заслужавате!Не мога да повярвам,че има хора,които твърдят,че това е втори жълт и от там червен картон.Пожелавам ви от все сърце,срещу Стяуа да ви изгонят човек по същия начин.АМИН!

1. Нито съм фен на Лудогорец ,нито им ходя на мачовете .
2. Не съм от село и никъде не съм написал ,че симулацията е за жълт картон .
3. Виж какво съм написал за лицемерието и си помисли какви бяхте ПОВЕЧЕТО ,докато имахте парите на Василев ,после се върни и ми говори пак за надменност .
4. Незнам какво си мислиш ,че означава думата "черногледство" ,за да я прилагаш тук .

Виж сега не те знам на кой отбор си фен,но най-често си във форума на Лудогорец.Извинявай,ако съм сбъркал клубната ти пренадлежност.Относно парите на Ц.Василев.Когато сме имали и харчели,сме харчели за развитието на отбора,а не за съдии и купени мачове,разбра ли.Кажи ми с какво извън футболно нещо сме се облагодетелствали от парите на нашия собственик.Съдия ли ни подпря,мач ли купихме,какво?Не ме карай да изброявам колко точки са ни отнели съдиите последните 2 сезона,особено сезон 2012-2013,но и миналия.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 14 авг 2014 01:54

mark1926 написа:Успех срещу стяуа, честита супер купа- заслужихте я, съдията си свири по правилата, псувнята е за картон, да се научат в коматево, че н а добитака си можеш да говориш спрямо възпитанието си, но на мач за супер купа е забранено да се държиш като супер селянин.

Отделен е въпросът защо псува жълтия играч, защо възхваляваният вуйчо Иван подаряваше топката нееднократно на зелените играчи и от там Лудогорец поведе чрез Хамза- странно поведение.

в 90-та минута вуйчо Ваньо при резултат 2-1 сложи топката на главата на играч в малкото наказателно поле за сметка на това Данчо Господинов сложи топката на крака на играч на лудогорец и то на празна врата
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Y6h_-D82sNU&list=UU8LSGAZ6ibwIYAedaXSdIZw[/youtube]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 14 авг 2014 02:02

subzero написа:
Teo написа:Все едно гледам погребение... 250 човека и 30 бабандуги се събрали се кефят на купеното тенеке... :oops:

Срам сте за футбола :idea:

Не погребение,а африканска сватба. :mrgreen:

Какво те правиха тези във Разград бе момче, че стана 4 години рипаш, като обезумял, без да има кой да ти обърне внимание?

Wrong Decision
Контакти:

Мнениеот Wrong Decision » 14 авг 2014 02:03

Червеният картон развали мача. От повторенията не мога да видя добре има ли нарушение, но и да няма ми се струва че втори жълт картон за симулация при такова положение е много не на място. Ако е имало репликиране, това е друг въпрос. Но и нещо друго ми направи впечатление:

1. След мача Алекс Колев каза, че Златински му е признал, че го е ритнал - аз колкото и повторения да гледах, видях Александров, видях Кайсара, по едно дори мернах Моци, но в нито един момент не видях Златински в близост до Колев.
2. След мача Вили Вуцов показа рана на десния (наше ляво) крак на Алекс Колев, която била от тази ситуация. От повторението се вижда, че ако Александров изобщо закача някой от краката на Колев, това е левия.
3. Колев каза, че не е претендирал за дузпа, а на повторението се вижда, как вдига ръце към съдията...

Няма значение, истината е една - независимо дали картонът е заслужен или не, той развали мача. От тук нататък пожелавам на Лудогорец успех срещу Стяуа, на Ботев - тези сърцати млади момчета да спечелят поне място в челната тройка този сезон, а на Алекс Колев пожелавам да се превърне в нападателят, който липсва националният отбор след отказването на Бербатов. :)

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 14 авг 2014 02:09

джони написа:
mark1926 написа:Успех срещу стяуа, честита супер купа- заслужихте я, съдията си свири по правилата, псувнята е за картон, да се научат в коматево, че н а добитака си можеш да говориш спрямо възпитанието си, но на мач за супер купа е забранено да се държиш като супер селянин.

в 90-та минута вуйчо Ваньо при резултат 2-1 сложи топката на главата на играч в малкото наказателно поле за сметка на това Данчо Господинов сложи топката на крака на играч на лудогорец и то на празна врата
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Y6h_-D82sNU&list=UU8LSGAZ6ibwIYAedaXSdIZw[/youtube]

Вуйчо ви Иван доведе резултата до 2-1 от третия опит... може да е забравил , че Хамза вече е зелен играч.

Господинов има нашето доверие, като го направи още един-два пъти ще го загуби.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 14 авг 2014 02:53

Ходих на мача!
От Разград имаше около 1000 души или 1/30 от населението му, а от Пловдив имаше около 6000 души или 1/70 от населението.
Чудя им се на тези фенове от Разград защо бъхтат този път до Бургас за този безсмислен мач, след като им предстоят толкова по-значими и интересни срещи!!!
Дали червеният картон е бил справедлив или не, не мога да твърдя, но това принуди Лудогорци да търсят победата, а замисълът като че не беше такъв!
Не трябваше да бъде показан този картон, в такава безобидна ситуация и в такъв мач без заряд.
Иначе, че Разградският е по класният отбор си личеше по всичко, даже някак си витаеше във въздуха над Бургас - дишаш и усещаш, че Лудогорец са тук!
Треньорът на Ботев е палячо!
Все съм си мислел че Тити е номер 1 в тази професия (палячо), но този го заби в земята. Стоях достатъчно близо за да чувам тирадите му, да набладавам танцът на лудостта и специалните обръщения към публиката зад скамейката му. Кълна се че в думите му нямаше никакъв смисъл, нито пък можех да си направя някаква асоциация с футбол или съдийство!!!
Интересното е че и от ръководството на Пловдивчани се чувстваха доста неловко в тези моменти!
Странно! - Дори не мога да опиша някои от тях, защото нямаха логическа зависимост помежду им.
Мина и замина..........., а в Бургас скоро футбол от такова ниво, макар и без значение скоро няма да се играе......
Жалко...!!!
Трябва да призная че не съм изчел много от мненията, но и няма смисъл - аз бях там и видях!
Допускам, че обичайните отново са обозначили величината на непреодолимия си комплекс от шампиона?
Много им здраве - около Лудогорец те още дълги години ще имат мотив да се обозначават.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 14 авг 2014 06:01

Колко мъка има в този български футболен фен.... жалко хора с малки сърца пишещи се за разбирачи на футболната игра. То не беше плюене по тея крейзита ама вече станахте банални. На жълтите толкова им се искаше 1 купичка да грабнат че озверяха от яд! Ако лудите вземат че бият циганите от букурещ каква песен ще пеете ? Късмет съдия или топката ще е виновна? Световна конспирация или на милко мустакЪ ? Но обаче ако паднат е те тогава ще почне злобата типично по български. к.Р за всички български фенове - тая смешна "А" група трябва да се закрие заради всички смешници по стадиони и форуми, разбиращи от всичко! Селското у вас никога няма да умре душици дребни дори и да сте от 1мил град или 500хиляден, пак си оставате с манталитета на ОРАЧИ!

Върни се в “Лудогорец”