Тема за Кирил Домусчиев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Домусчиев: ,,Лудогорец е по-гледаем от ЦСКА и ЛЕВСКИ,,
Я сега и аз да се намеся.Четох толкова глупости колкото в училище не съм чел.Лудогорец бил по гледаем София била 1,5млн ,а стадионите не се пълнят-еми няма да се пълнят когато едно първенство е свършило преди да почне.Някои в БФС си веят гагите правят се на Ал Капоне и какви ли още не.Е няма да се пълни.Ще си ходя на стадиона ще давам по 5лв,с 5лв.повече от колкото иска мазния.Два домакински по 5лв.Ще ги дам в касата на моя отбор ,а не да спонсорирам Л-ц.Е тва е и с тези глупости на Домуса верните фенове ще пълнят своите стадиони.В момента шеф на БФС е Гела прави си каквото иска.Държи връзки с бизнеса шеф на камарата на бизнесмените и работодатели те.Всяка фирма с повече пари която иска да налее в друг отбор бива заплашвана,"видиш ли тези отбори са без перспектива даи ги в Л-ц.Така 99% от българските отбори нямат спонсори и съм сигурен ,че се получава точно така.ВЪН МАФИЯТА ОТ БФС
bobo_13 написа:Captain Stottlemeyer написа:Ами "отбора на народа" е термин, използван за първи път официално от ВВС, когато ти още си бил в топките на баща си, ама това откъде да го знаеш!?...![]()
![]()
И то от българската секция на БиБиСи. Това ВВС ми прилича на воено-въздушните силиОт някой левскар на датата 18.11.1968 г...1 ден след онова 7-2.
Щом народа = БКПСлед 1959 г. е предприето реорганизиране на спорта в страната и клубовете са разпределени по райони. Левски (София) е на територията на район „Васил Левски“ в София и неговите ръководители са избирани по препоръка от Районния комитет на БКП. Председатели на клуба в периода 1959-1968 г. са били:
а на следващата годинаПрез 1969 г. след обединението на Левски (София) с отбора на Спартак (София) новосформираният клуб Левски-Спартак е подчинен на Министерството на вътрешните работи и неговите ръководители са определяни директно от министерството.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iq3fC2juwbk[/youtube]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Абе спри се с това Левски срещу ЦСКА в момента мене твоите клипове не ме интересуват интересуваме положението и монопола на един човек и как да решим проблема
gergin написа:Я сега и аз да се намеся.Четох толкова глупости колкото в училище не съм чел.Лудогорец бил по гледаем София била 1,5млн ,а стадионите не се пълнят-еми няма да се пълнят когато едно първенство е свършило преди да почне.Някои в БФС си веят гагите правят се на Ал Капоне и какви ли още не.Е няма да се пълни.Ще си ходя на стадиона ще давам по 5лв,с 5лв.повече от колкото иска мазния.Два домакински по 5лв.Ще ги дам в касата на моя отбор ,а не да спонсорирам Л-ц.Е тва е и с тези глупости на Домуса верните фенове ще пълнят своите стадиони.В момента шеф на БФС е Гела прави си каквото иска.Държи връзки с бизнеса шеф на камарата на бизнесмените и работодатели те.Всяка фирма с повече пари която иска да налее в друг отбор бива заплашвана,"видиш ли тези отбори са без перспектива даи ги в Л-ц.Така 99% от българските отбори нямат спонсори и съм сигурен ,че се получава точно така.ВЪН МАФИЯТА ОТ БФС
И като си чел толкова много глупости реши и ти да драснеш една ?Преди отбора на Гела кой ви пречеше да си напълните стадионите или и за тогава ще измислиш нещо ?Много ги обвинявахте ,че феновете им са "глори хънтъри",а стадионите ви са пълни само когато се борите за 1-во място или играете полуфинал или финал за купата.Истинските ви фенове се виждат всеки мач (по 4,5000 човека).
mistreated написа:bobo_13 написа:mistreated написа:
А бе човек, задавам ти елементарен въпрос, спри с твоите приказки от "1001 нощ". Наистина ли мислиш, че Лудогорец привлича повече зрители пред телевизионния екран за мачовете си от А група, отколкото ЦСКА и Левски. Прост, ясен и конкретен въпрос ти задавам.
Не знам. Не мога да твърдя със сигурност. Аз вече го казах. Според мен Лудогорец се гледа от много фенове на Левски и ЦСКА с надеждата да загубят някой мач или просто да спорят след мача, че съдията помогнал на Разград.
Все пак хората от провинцията и особено тези от градовете без отбор в А група, защо да не гледат Лудогорец? Че то в София сигурно има повече хора от Разград и областта, коикто живеят в СОфия, отколкото привърженици на Левски и ЦСКА.
Аз без да съм голям фен на ЛЕвски, ЦСКА или Лудогорец (признавам,че по-симпатични от 3-те ми е Левски) досега си гледах почти всички мачове от А група по телевизията или съм ги пускал като фон докато върша нещо друго или ако имам възможност да го гледам. Обичам футбола и така се разтоварвам. Даже на работа съм си пускал по нета даже Славия-Литекс примерно в понеделник или петък от 15:00 ч и съ хвърлял по едно око.
Защо да нямат гледаемост Лудогорец, още повече че в последната година се излъчваха от нашето първенство основно мачовете н Лудогорец, ЦСКА и Левски. Излъчваха по 4 мача, 3 от които бяха на тези отбори. Четвъртия вече беше друг отбор.
Интериорни врати - Врати хармоника
- mistreated
- Контакти:
Val3ncia написа:Най вероятно събират много по малко зрители от Левски и Цска ,но аз да те питам теб не те ли е срам ,че при толкова приказки за "сърца червени ,сърца милиони" разликата в посещаемостта е толкова малка ?А ако не бяхте двата най успели клуба 100% нямаше да имате фен клубове из цялата страна и тогава щяхте да бъдете по 1-2 автобуса хора от София на гостуванията .
"Най вероятно събират много по малко зрители от Левски и Цска" - край на цитата.
Абсолютно безсмислено е да ми задаваш други въпроси, защото те не са тема на тази дискусия. Казах, че Домусчиев лъже, ти го потвърди. Другите въпроси - в друга дискусия.
[offtopic]Да, аз също не съм съгласен, че феновете на Левски и ЦСКА показват достатъчно в присъствие на стадионите любовта си към клубвете си. Но това е тема на съвсем друг разговор.[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Трябва да направим като в Хърватия феновете на двата наи- голями отбора които се мразят заедно се събраха заедно на стадиона в дербито между тях и скочиха на федерацията.Динамо и Хаидук бяха в един сектор и викаха срещу Мафията в федерацията и на голямите фигури им се беше спекло л...ното и се взеха в ръце.
gergin написа:Я сега и аз да се намеся.Четох толкова глупости колкото в училище не съм чел.Лудогорец бил по гледаем София била 1,5млн ,а стадионите не се пълнят-еми няма да се пълнят когато едно първенство е свършило преди да почне.Някои в БФС си веят гагите правят се на Ал Капоне и какви ли още не.Е няма да се пълни.Ще си ходя на стадиона ще давам по 5лв,с 5лв.повече от колкото иска мазния.Два домакински по 5лв.Ще ги дам в касата на моя отбор ,а не да спонсорирам Л-ц.Е тва е и с тези глупости на Домуса верните фенове ще пълнят своите стадиони.В момента шеф на БФС е Гела прави си каквото иска.Държи връзки с бизнеса шеф на камарата на бизнесмените и работодатели те.Всяка фирма с повече пари която иска да налее в друг отбор бива заплашвана,"видиш ли тези отбори са без перспектива даи ги в Л-ц.Така 99% от българските отбори нямат спонсори и съм сигурен ,че се получава точно така.ВЪН МАФИЯТА ОТ БФС
Поредният промит мозък. А като го нямаше Гела? И преди Гришата защо пак бяха празни стадионите? Все някой друг бил виновен. То БФС пълно със сини и червени номенклатури, той тръгнал да ми говори за корупция. Да не говоря на мачове на ЦСКА и Левски с провинциални отбори свири софийски съдия.
Гела не ги иска тези 4 лв. Искат ги от Нова Броудкастинг Груп. Ама за вас всички са Мазния.
Айде пак фантазия, те олюбимия ти отбор толкова години държавата го издържа или фирми тясно свързани с партиите...той тръгнал да се оплаква,
Защо след като са толкова много и обичат отбора си феновете на Левски и ЦСКА не са по стадионите? Че кой е виновен на Левски, че Лудите им подариха титлата, а те не пожелаха да си я вземат? Или че ЦСКА се напъва есента, а през пролетта сваля гащите?
Последна промяна от bobo_13 на 18 фев 2015 11:35, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника
bobo_13 написа:mistreated написа:bobo_13 написа:mistreated написа:Вие и толкоз нямате.
А бе човек, задавам ти елементарен въпрос, спри с твоите приказки от "1001 нощ". Наистина ли мислиш, че Лудогорец привлича повече зрители пред телевизионния екран за мачовете си от А група, отколкото ЦСКА и Левски. Прост, ясен и конкретен въпрос ти задавам.
Не знам. Не мога да твърдя със сигурност. Аз вече го казах. Според мен Лудогорец се гледа от много фенове на Левски и ЦСКА с надеждата да загубят някой мач или просто да спорят след мача, че съдията помогнал на Разград.
Все пак хората от провинцията и особено тези от градовете без отбор в А група, защо да не гледат Лудогорец? Че то в София сигурно има повече хора от Разград и областта, коикто живеят в СОфия, отколкото привърженици на Левски и ЦСКА.
Аз без да съм голям фен на ЛЕвски, ЦСКА или Лудогорец (признавам,че по-симпатични от 3-те ми е Левски) досега си гледах почти всички мачове от А група по телевизията или съм ги пускал като фон докато върша нещо друго или ако имам възможност да го гледам. Обичам футбола и така се разтоварвам. Даже на работа съм си пускал по нета даже Славия-Литекс примерно в понеделник или петък от 15:00 ч и съ хвърлял по едно око.
Защо да нямат гледаемост Лудогорец, още повече че в последната година се излъчваха от нашето първенство основно мачовете н Лудогорец, ЦСКА и Левски. Излъчваха по 4 мача, 3 от които бяха на тези отбори. Четвъртия вече беше друг отбор.
djd написа:Тези пари се разпределят за участието в А група.
Там Лудогорец го гледат само, когато играе с някой отбор с повече фенове.
А ЦСКА и Левски се гледат независимо с кого играят.
Когато се предава мач по телевизията той се гледа не само от фенове на двата отбора,това осъзнаваш ли го.