Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Мнениеот El Commandante » 15 окт 2013 15:51

kev1n написа:Аз не помня левски или ботев да са изплащали стадион.

Втория отбор го забрави приятел, просто не ни давай за пример,защото тезата ти олеква.
Ние сме единствения отбор чиито собственик САМ ще си финансира построяването на стадиона...просто си подбирай примерите по-внимателно.
На никой от Ботев не му пука дали държавата/общината ще ви даде пари,напротив дори-ще бъде хубаво да имате хубав стадион, така че просто не ни споменавай в тея дето ви плюят, ок?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 15 окт 2013 16:38

El Commandante написа:
DrAvalanche написа:Той милият само това знае, да получава от държавата.

Ахахаха ама ВЕРНО ли бе?
Епа поинтересувай се къде са фирмите на Кирил Домусчиев в списъците за най-големите работодатели и данъкоплатци в България, белким ти светне за кво изобщо иде реч...
Поинтересувай се кой точно съживи Биовет и го направи модерно и работещо предприятие на фона на неща като десетките съсипани след приватизацията фирми.
Тея заводи в Разград беха пред закриване и нарязване за скрап преди Домусчиев да ги вземе...

Честно човек,ти си изключителен паляк....

Честно ли бе? Думусчиев, Цец-у-у-у Василев и Пеевски строители на капитализма? Честни и национални отговорни предприемачи?

Не си прави труда да отговаряш и без това не ме интересува твоето мнение.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

iliyan

Мнениеот iliyan » 15 окт 2013 17:19

El Commandante , нещо се шегуваш !!! Я ме светни тогава защо бавят заплатите с месеци в БМФ която също е собственост на братята ?!
Аз си мислех , че в Разград има само Антибиотик , щото завода за стъкло отдавна го няма !
Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 година в град София, България.[1]
Майка му е дългогодишен директор на завод „Балкан“ в Ловеч, който Домусчиев успява да приватизира чрез фонд „Напредък“, основан от него и брат му Георги
.
Как ще го коментираш това а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 15 окт 2013 17:44

iliyan написа:El Commandante , нещо се шегуваш !!! Я ме светни тогава защо бавят заплатите с месеци в БМФ която също е собственост на братята ?!
Аз си мислех , че в Разград има само Антибиотик , щото завода за стъкло отдавна го няма !
Майка му е дългогодишен директор на завод „Балкан“ в Ловеч, който Домусчиев успява да приватизира чрез фонд „Напредък“, основан от него и брат му Георги
.

Какъв е проблема не разбирам?
Знаете ли,малко комичен и неизвестен за повечето от вас факт е,че България (не се смейте,сериозно ви говоря) е един от големите износители на велосипеди в света...завода си работи,стоката му се изнася,лошо няма, проблем не виждам.

За БМФ-пазарна икономика братле, в момента световния бизнес с шипинга е яко в криза, що си мислиш че БМФ трябва да е в няква привилегирована позиция?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 15 окт 2013 18:02

Забравяте и няколко други големи фирми на територията на града и областта, но какво ли ви пука. Важното е да се плюе ;)

Коменданте, не си струва да се занимаваш... Благодаря все пак, че изказваш позиция, която е далеч по-обоснована и правдоподобна от разни други такива.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 15 окт 2013 18:22

Viv.Brooke написа:Коменданте, не си струва да се занимаваш... Благодаря все пак, че изказваш позиция, която е далеч по-обоснована и правдоподобна от разни други такива.

Няма нужда да ми благодариш братле,защото ако утре (или когато там играем в Пд) ви спестят две дузпи срещу нас,отменят ни един-два гола и ви свирят несъществуваща дузпа,аз ще съм първия който ще ви нарече "зелени педерасти" :mrgreen: :mrgreen:

Това на което настоявам е да се придържаме към обективността и истината, каквото и да става...фактите са си факти и не бива фенските пристрастия да ни заслепяват...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 окт 2013 20:07

El Commandante написа:
iliyan написа:El Commandante , нещо се шегуваш !!! Я ме светни тогава защо бавят заплатите с месеци в БМФ която също е собственост на братята ?!
.

Какъв е проблема не разбирам?
Знаете ли,малко комичен и неизвестен за повечето от вас факт е,че България (не се смейте,сериозно ви говоря) е един от големите износители на велосипеди в света...завода си работи,стоката му се изнася,лошо няма, проблем не виждам.

За БМФ-пазарна икономика братле, в момента световния бизнес с шипинга е яко в криза, що си мислиш че БМФ трябва да е в няква привилегирована позиция?

Уважавам мнението ти и старанието ти да бъдеш обективен и затова ще си позволя да ти задам няколко въпроса:
1. Колко кораба и какъв тонаж имаше ПБМФ в момента на приватизацията приватизацията и колко в момента?- Спазен ли е приватизационния договор?
2. Колко служители имаше ПБМФ в момента на приватизация и колко в момента?- спазен ли е приватизационния договор.
3. Беше ли офертата на братя Домусчиеви за ПБМФ най-изгодната за държавата?
4. Изплатени ли са всички заплати на всички служители на ПБМФ?
5. Плащат ли се осигуровки на моряците от ПБМФ?
6. Колко кораба на ПБМФ са под български флаг?- Спазен ли е приватизационния договор?
7. Печеливша за държавата ли беше приватизацията на ПБМФ?
В интерес на истината ,ако аз бях на мястото на Домусчиеви , действията ми след приватизацията щяха да бъдат доста близки до това ,което те направиха.

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 15 окт 2013 20:11

е сорка коменданте, но аз лично не помня НАИСТИНА, че и проверих, Ботев да са изплащали стадион, или плащали такса(различна от някаква абсолютно символична), за 1оо години ползване на Х.Ботев, но както и да е! Прав си, да не се плюем излишно.. :)
Колкото до Илиян - аз, както и голяма част от колегите ми, от университета, продължихме кариерното си развитие във БМФ/НавиБулгар/, е някой са и в стамко, но след 1-вия контракт веднага се прехвърлят обратно към БМФ ;) и МОЛЯ ТЕ, не ми обяснявай кои заплати изплащат, и кои не, и колко им били ниски заплатите.. става ли ? :) както и да е.. дискусията по този въпрос е излишна.. ;д
1.БМФ е единствената фирма в българия, занимаваща се с шипинг, където се плащат осигурофки и т.н.
2.Зеха 1о-12 китайски.. е китайски.. ама чисто нови кораба.. :)
3.офертата им беше най-добрата, и до ден днешен, Домусчиев съжалява че я е сключил
4.много от хората бяха изгонени.. ? защо ? защото в момента администрацията е 4 пъти по-малка, и работи по-добре от всякога.. още ли питате защо?
5.заплати - навреме!
6.заплащане - отлично!
7.NaviBulgar - най-големия корабособственик в Черно Море.

Потребителски аватар
Лудогорец арена
Контакти:

Мнениеот Лудогорец арена » 15 окт 2013 20:41

На El Comendante искам да отговоря на мнението му относно сектора за гости в Разград. Вярно е, че е неудобен, единствен той остана от дъгата на старият му вид независимо, че сега изглежда далеч по добър с оглед ъпрейта му. Най-добре изолиран и охраняем навярно от всички други стадиони. С дебели обли решетки които не се подават на огъване, с мрежа от горе и т.н. Влизайки вътре имаш чувство, че си в клетка за лъвове (както споделиха наши фенове). Но, всичко това е основно заради агитките на ЦСКА и ЛЕВСКИ с които имаше на малко инциденти с хвърлени бомби факли директно върху главите на майки, деца, а имаше и инвалиди. Домусчиев отсече и каза: "Длъжен съм направя всичко необходимо за защита на феновете които са отишли да подържат лубия си отбор". Гадно е знам, но докато има лумпени в агитките навярно няма да се променят нещата. Ако забелязвате трите реда зад северната врата точно пред сектора за гости стоят празни. Теса огледален образ на нашия фенски сектор от юг. Трудно е даже да се каже , че са сектори, но това са редове които са изцяло нови (продължение напред към терена от старите) и опасват целия стадион. Именно те са основата която няма да се пипне в бъдещо разширение и затова и са направени. И на нас ни се иска гостуващата агитка да е близо до вратата. Емоцията ще е още по пълна. Но кой ще рискува в днешното статукво на отношение по време на двубой!? Мед ми капна на сърцето когато за първи път видях да пуснат там фенове, но фенове от Словакия които си подържаха своя отбор без ексцесии и интелигентно. Значи можело!? За терена шест пет няма. Навярно сега на Ботев е с подобен стандарт, но само ще вметна: Дренаж 1,20 м дебел, с девет различни по материал и финкции слоя. Автоматично напояване и отопление. Тревната настилка питайте футболистите и не се заблуждавайте в тяхния отговор.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 окт 2013 21:12

kev1n написа:е сорка коменданте, но аз лично не помня НАИСТИНА, че и проверих, Ботев да са изплащали стадион, или плащали такса(различна от някаква абсолютно символична), за 1оо години ползване на Х.Ботев, но както и да е! Прав си, да не се плюем излишно.. :)
Колкото до Илиян - аз, както и голяма част от колегите ми, от университета, продължихме кариерното си развитие във БМФ/НавиБулгар/, е някой са и в стамко, но след 1-вия контракт веднага се прехвърлят обратно към БМФ ;) и МОЛЯ ТЕ, не ми обяснявай кои заплати изплащат, и кои не, и колко им били ниски заплатите.. става ли ? :) както и да е.. дискусията по този въпрос е излишна.. ;д
1.БМФ е единствената фирма в българия, занимаваща се с шипинг, където се плащат осигурофки и т.н.
2.Зеха 1о-12 китайски.. е китайски.. ама чисто нови кораба.. :)
3.офертата им беше най-добрата, и до ден днешен, Домусчиев съжалява че я е сключил
4.много от хората бяха изгонени.. ? защо ? защото в момента администрацията е 4 пъти по-малка, и работи по-добре от всякога.. още ли питате защо?
5.заплати - навреме!
6.заплащане - отлично!
7.NaviBulgar - най-големия корабособственик в Черно Море.

Благодаря за ценната информация ,която ми изнесе ;) . Винаги е добре да научиш нещо ново. осветли ме с неща ,които не съм предполагал, нищо че съм в корабния бизнес около 30 години, минал съм по цялата вертикала отдолу до най-високото ниво на мениджмънт. за твоя информация единия от синовете ми вече е суперинтендант в една от най-големите корабни компании в света. Един съвет - не пиши глупости. Става ли ;) ? Не е тук мястото да спорим , но си написал големи глупости.

Върни се в “Лудогорец”