ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT

Мнениеот tsonpen » 18 юли 2013 01:20

Тук е може би мястото да припомним, че "Левски" губи от Слован също с 1:2 като гост и след това прави 1:1 като домакин, с което отпада през 1997 г.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 юли 2013 01:24

joro65 написа:Според мен Петев не трябва да стъпва на българска земя като треньор на Лудогорец!

Решихте ли си вече проблемите в ЦСКА, че и на други отбори започнахте да давате акъл?
Споделям упрека, но не спирам да се дразня от това как никой не каза - пророкувах 3:0 за Слован, Лудогорец макар и да загуби ме изненада, че за малко не победи.
И съм сигурен, че ако резултатът беше останал 0:1, мненията в темата щяха да са два пъти по-малко.

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 18 юли 2013 01:25

tsonpen написа:Тук е може би мястото да припомним, че "Левски" губи от Слован също с 1:2 като гост и след това прави 1:1 като домакин, с което отпада през 1997 г.

Надявам се това да ви успокоява.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 юли 2013 01:25

Липсата на опит и концентрация за пореден път си каза тежката дума!
Отново Лудогорец получиха гол/ове в заключителните минути и отново при положение,че водеха в резултата.
Но,в крайна сметка мисля че стояха добре на терена,а и най-важното е че успяхме да отбележим гол на чудж терен,което всъщност бе и най-важната цел.
Защото както казах и преди мача,победа за Лудогорец е просто добро пожелание(предвид класата и домакинския фактор) и най-важното е да се отбележи поне един гол,което и в действителност се случи и мисля,че поне от този факт трябва да сме доволни!
Чакаме с нетърпение реванша :) Лудогорец трябва да даде всичко от себе си,да повярва в своите възможности и мисля,че и с малко късмет имаме всички предпоставки,за да продължим в следващия кръг.

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 18 юли 2013 01:27

Левски може да съди Лудогрец за авторско право ! Това сподели г-н. Батков пред нашата медия, той обмисля да заведе дело срещу Лудогорец, защото зелените от Разград искат да отнемат славата, градена с години в Европа, на ЕВРОИДИОТ ! "

Sportal.bg
Изображение

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 18 юли 2013 01:28

tsonpen написа:Тук е може би мястото да припомним, че "Левски" губи от Слован също с 1:2 като гост и след това прави 1:1 като домакин, с което отпада през 1997 г.

Първия мач беше в София.Реванша в Словакия. ;)

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 18 юли 2013 01:29

joro65 написа:Левски може да съди Лудогрец за авторско право ! Това сподели г-н. Батков пред нашата медия, той обмисля да заведе дело срещу Лудогорец, защото зелените от Разград искат да отнемат славата, градена с години в Европа, на ЕВРОИДИОТ ! "

Sportal.bg

Твоя отбор днес със Сливнишки герой ли игра? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 юли 2013 01:31

И това с какво ви помага в случаят? :roll:
Двата мача нямат нищо общо.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 юли 2013 01:43

paceto написа:

И това с какво ви помага в случаят? :roll:
Двата мача нямат нищо общо.

Мислех, че резултатът в единия мач и съперникът са същите, но явно съм се объркал и се налага да бъда апострофиран ;)

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 18 юли 2013 01:46

не знам на какво са се надявали въобще, с Л-то на гърдите, толкова! тази буква не прощава никому! :)
Домуса това заслужава за всичките купени съдии и противници, сега да се червят... с купени титли толкова!

сините и тях ги бутаха, дърпах, носеха ги на ръце направо, но в Европа (Азия) Ахмед Ахмед го няма!

Върни се в “Лудогорец”