chiphead написа:Кировец написа:Най-вероятно е заради климатика там.
викаш - за по-евтино направили дограмата неотваряема, та после и климатици се наложило да слагат?![]()
![]()
За по-евтино...Общината е строила с народни пари, какво евтино?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
chiphead написа:Кировец написа:Най-вероятно е заради климатика там.
викаш - за по-евтино направили дограмата неотваряема, та после и климатици се наложило да слагат?![]()
![]()
Sirene написа:Vura написа:Нищо няма да ви спаси от Лудогорец и през 2015/2016.
Кировец написа:Vura написа:Нищо няма да ви спаси от Лудогорец и през 2015/2016.
То пък една конкуренция и едни жертви на Лудогорец - няма кой да види.
Големите герои. Пред кой се правите на гиганти? 99% от клубовете ни са затънали в безпаричие. Само Препелица струва колкото новаците в А група взети заедно.
Пишман Шампиони.
GA_ veliki написа:Аз пък мисля, противно на много от пишещите, че молдовците са един сравнително грамотен тактически отбор, подчертавам отбор.
Преди тук в този форум получих бан за това ,че изказах мнение за Стоев, че слаб тактик - до сега мнението ми се потвърждава.Но не само той е слаб тактик.Няма български треньор, който да може да изгради тактика даже на средно европейско ниво и отборът му да може да спечели тегав мач.Рибейро, докато ги вкара в релси ще мине време.Дано ги научи и не само той, а и другите тренери да научат играчите си на заучени комбинации, начини на движение по терена , в коя ситуация с какъв пас да играят и куп други неща, които са оставени на самотек в Бг отборите.Справка 2рия гол на молдовците- заучена комбинация 3 паса и гол.Това няма да видите от никой Бг отбор.Това обаче няма да ме спре гъбаркането с кремвиршите.
IvailoRz на 22 Юли 2015 19:53
И без това пиша все по-рядко . Ще напиша само едно нещо :
ХЕЙТЪРИ , можете да ни плюете , дори може и да успеете да ни върнете в лайната ,типично по български , но никога ама никога няма да ни отнемете спомените и емоциите . Докато съм жив ще помня 3 случки - Първата шампионска титла след победа срещу ЦСКА в Разград , емоцията от националния стадион по време и след мача с Лацио и геройството на легендата (да , легенда е . За вас може да е смешник , но за Разград и хората обичащи Лудогорец е легенда , защото никой не е правил никога , това което той направи за нас . Дори в световен мащаб не съм виждал такова нещо аз лично ) Козмин Моци и това как ни прати в групите на ШЛ . Такава емоция е неописуема и не ще го забравя никога ! Дано живота ви стане по-добър от това че сме отпаднали . Ние продължаваме ... Лека вечер .
drvasko98 написа:GA_ veliki написа:Аз пък мисля, противно на много от пишещите, че молдовците са един сравнително грамотен тактически отбор, подчертавам отбор.
Преди тук в този форум получих бан за това ,че изказах мнение за Стоев, че слаб тактик - до сега мнението ми се потвърждава.Но не само той е слаб тактик.Няма български треньор, който да може да изгради тактика даже на средно европейско ниво и отборът му да може да спечели тегав мач.Рибейро, докато ги вкара в релси ще мине време.Дано ги научи и не само той, а и другите тренери да научат играчите си на заучени комбинации, начини на движение по терена , в коя ситуация с какъв пас да играят и куп други неща, които са оставени на самотек в Бг отборите.Справка 2рия гол на молдовците- заучена комбинация 3 паса и гол.Това няма да видите от никой Бг отбор.Това обаче няма да ме спре гъбаркането с кремвиршите.
Ами днес един български треньор, когото признавам много съм критикувал спечели такъв тегав мач, след лош резултат като гост, срещу по-добър и по-опитен отбор и с човек по-малко в последните 20 минути
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта