Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Гранда на България победи Локо Москва

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 08 фев 2014 20:12

Силно представяне на "Лудогорец" в подготовката и колкото и еретично да звучи, съм сигурен, че ще изхвърлят "Лацио" от ЛЕ.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 фев 2014 20:13

Балкански Орел написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
Val3ncia написа:С това име ,което си сложил на темата ще създадеш само дразги ,ама то май тва ти е целта .

Това му е целта иска панаир да става тука.
Отбора на Разград никога, подчертавам, никога няма да бъде гранд!

хахаха.... ти чел ли си Дон Кихот, Тео? Точно това е ЦСКА в момента-дребен благородник от западнал род, който бълнува за велики времена :mrgreen:

Кашчей............
Не съм чел Дон Кихот и нямам и намерение да го чета!
Гледам, че налиташ на отбора ми и това не е добре.

Колкото и зле да сме, колкото и трудно да ние - ние сме най-великия отбор в България за всички времена! Това е истината! Няма Лудогорец, Славия, Ботев, Локо, Левски и т.н.
Ние сме Гранда!
Като си кажеш Гранд и веднага трябва да се сетиш за ЦСКА София!

Вие сте ЦАЦА ! :mrgreen: :mrgreen:

Ние сме Гранда на България!
Ние, разбери го това, Н И Е !

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 08 фев 2014 20:17

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
Val3ncia написа:С това име ,което си сложил на темата ще създадеш само дразги ,ама то май тва ти е целта .

хахаха.... ти чел ли си Дон Кихот, Тео? Точно това е ЦСКА в момента-дребен благородник от западнал род, който бълнува за велики времена :mrgreen:

Кашчей............

Колкото и зле да сме, колкото и трудно да ние - ние сме най-великия отбор в България за всички времена! Това е истината! Няма Лудогорец, Славия, Ботев, Локо, Левски и т.н.
Ние сме Гранда!
Като си кажеш Гранд и веднага се сещаш за ЦСКА София!

И аз съм на това мнение ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 фев 2014 20:19

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:

Кашчей............

Ние сме Гранда!

Не ти и трябва да го четеш, Тео! За теб е важно да можеш да прочетеш поредната декларация на Офанзива и обещание на Томов, или пък директива, според Стойчо-това ти стига.

То и Дон Кихот е гранд, защото е благородник, но е западнал гранд, ама на теб ще ти е трудно да го асимилираш!

ПП- Никъде в Европа, дори и в Испания, не наричат големите отбори с прозвището гранд. Това май го измисли шефът на сайта ГОНГ преди време, защото преди 20 години нямаше грандове.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Мнениеот D.Georgiev » 08 фев 2014 20:20

snakebite написа:Много добра игра днес срещу един много солиден тим !
Борбеност, комбинации, преса - всичко което гледахме есента днес го видях, има какво да се желае, но сме на прав път !
странно защо започнахме с Кишада, Дани Абало и Ешпиньо..видя се че с Мисиджан, Безяк и Златински играем на съвсем друго ниво!
Много добре се включи Луму, хареса ми !
Мантула и Моци са стабилна двойка, спокоен съм с тях, проблема е че всички останали са контузени !

Съгласен! Напълно заслужен резулат, "Локо" не създадоха чисто положение и това им беше много. Доста ни мачкаха в центъра чисто физически, но нашите с нищо не отстъпиха. Безяк много печеленето на първа топка и запазването й, Луму наистина се включи много силно. Отборът набира скорост.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 08 фев 2014 20:23

Teo написа:
Балкански Орел написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:

Кашчей............

Ние сме Гранда!

Вие сте ЦАЦА ! :mrgreen: :mrgreen:

Ние сме Гранда на България!
Ние, разбери го това, Н И Е !

Факт
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989). Отборът има 4 четвъртфинала за КЕШ.

Добил е прозвището "убиеца на европейските шампиони". В историята си отборът се изправя срещу четири първенци на Европа, като в три от случаите европейският шампион е детрониран. Първият от тях е "Аякс Амстердам" през 1974г. (2:0 и 0:1), Нотингам Форест през 1981 (1:0 и 1:0) и Ливърпул през 1982г. (2:0 и 0:1). През 2005г. ЦСКА отново срещна европейският шампион "Ливърпул". Въпреки че не го измества, ЦСКА успява да го победи (1:0) на известния стадион "Анфийлд".

ЦСКА е отстранявал и отбори като "Динамо" (Букурещ) (8:1 и 2:3), "Ювентус" (4:1 и 0:2), "Партизан" (2:1 и 4:1), "Олимпиакос" (3:1 и 0:1), "Панатинайкос" (2:1 и 2:0, 2:0 и 1:0), "Реал Сосиедад" (1:0 и 0:0), "Монако" (0:0 и 2:0, 2:2 и 2:1), "Спарта Прага" (2:2 и 3:0), "Рода" (2:1 и 1:2), "Парма" (0:0 и 1:1), "Шахтьор Донецк" (3:0 и 1:2), "Байер Леверкузен" (1:0 и 1:0). ЦСКА е побеждавал и "Атлетико Мадрид (1:0), "Байерн Мюнхен" (2:1, 4:3), "Борусия Дортмунд (4:2), "Валенсия" (2:1), "Аустрия Виена (3:2), но не е успявал да ги отстрани.

Общата равносметка от участието на ЦСКА в европейските клубни турнири (КЕШ, УЕФА и КНК) към 2007г. е 184 мача, 76 победи, 34 равни и 74 загуби при голова разлика 282 -259.

- 31 пъти шампион на Бълария (1948, 1951, 1952, 1954, 1955, 1956, 1957, 1959, 1960, 1961, 1962, 1966, 1969, 1971, 1972, 1973, 1975, 1976, 1980, 1981, 1982, 1983, 1987, 1989, 1990, 1997, 2003, 2005, 2008).

- 19 пъти носител на Националната купа (9 пъти на Купата на Съветската армия (1951, 1954, 1955, 1961, 1965, 1969, 1972, 1973, 1974) и 10 пъти носител на Купата на България (1981, 1983, 1985, 1987, 1988, 1989, 1993, 1997, 1999, 2006).

- 4 пъти носител на Купата на Съветската армия (когато вече не е Национална купа - 1985, 1986, 1989 и 1990).

- 2 пъти носител на Суперкупата на България (1989, 2006).

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 фев 2014 20:24

Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:

Кашчей............

Ние сме Гранда!

Не ти и трябва да го четеш, Тео! За теб е важно да можеш да прочетеш поредната декларация на Офанзива и обещание на Томов, или пък директива, според Стойчо-това ти стига.

То и Дон Кихот е гранд, защото е благородник, но е западнал гранд, ама на теб ще ти е трудно да го асимилираш!

ПП- Никъде в Европа, дори и в Испания, не наричат големите отбори с прозвището гранд. Това май го измисли шефът на сайта ГОНГ преди време, защото преди 20 години нямаше грандове.

Преди 20 години може и да не е имало прозвището Гранд, но в момента се използва в футболните среди!
И това прозвище е свързано с червения отбор.
Лудогорец make with $$ $$$ $$$, че отгоре на всичко от 50 човека фенове станаха 5000 хиляди и вече имат фен клуб във Варна моля ти се(жертвите на резултата) за има няма 3-4 години...

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 08 фев 2014 20:24

Леко, леко, леко, да не падне корицата на тази стара книжка, чакай ще е залепим с тиксо и така дядо продължи какво става след 1970 ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 фев 2014 20:26

vayk написа:"Грандът" е правилно да се напише.

И така не е правилно, защо е смешно отборче с 2 титли да се нарича гранд . :lol: Няма да казвам на кое място са във Вечната ранглиста на А група :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 08 фев 2014 20:27

Ми това са фактите бе брато, хайде оспори ги де,

Върни се в “Лудогорец”