ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец, 0:2!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- 1Neutralen
- Контакти:
Re: ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец, 0:2!!!
Нека са мотивирани на макс, винаги е хубаво да има някакви цели. Резултатите ще дойдат.
Сега идва по-трудното , вдигнахме летвата и сега ни чакат доста трудни , но интересни мачове 
Нормално беше да има такава еуфория след този мач. Нарадвахме се на един страхотен Лудогорец, но мача остава вече в историята и е време да слезем на земята. Предстоят нови мачове и всеки един от тях ще е една битка, както в българското първенство, така и в Европа. Във всички мачове от групата на ЛЕ ще ни бъде много трудно и във всеки един от тях както можем да бием, така можем и да загубим. Хубаво е да се надяваме да излезем от групите, но не бива да се обременяват футболистите с на всяка цена. Важното е да играят добре, пък каквото стане.
Левскари, не виждам реална причина да се заяждате за глупости. Така само падате ниско в очите на другите. Дръжте се гордо, както подобава на левскари, но не и горделиво или да се показват комплекси
Всеки от нас има някакви комплекси, но за тези неща не е необходимо да ги показва. Футболът е такава игра, че няма да се върне, както беше преди. Приемете го. Аз и затова не гледам от доста време с удоволствие срещите, а повече се съмнявам. Снощният мач не мисля, че беше изигран в букмейкърските къщи. "Лудогорец" показаха категорично надмощие над сериозно име.
Дано да излязат от групата!
Всеки от нас има някакви комплекси, но за тези неща не е необходимо да ги показва. Футболът е такава игра, че няма да се върне, както беше преди. Приемете го. Аз и затова не гледам от доста време с удоволствие срещите, а повече се съмнявам. Снощният мач не мисля, че беше изигран в букмейкърските къщи. "Лудогорец" показаха категорично надмощие над сериозно име.
Дано да излязат от групата!
Последна промяна от daniel875 на 21 сеп 2013 14:33, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Ще ви представя анализ,който е обективен(а не такъв,който оплюва Лудогорец,или такъв,който възхвалява разградския клуб).
Като за начало ще напиша,че Лудогорец отиде в Холандия да спечели точка(тактическия замисъл,а и през по-голямата част от мача,се виждаше,че българският отбор играе за равен).
По време на самият мач, "лудогорци" изпълниха тактическите указания на треньора(здрава защита и напред каквото стане).Българските футболисти имаха късмет и при двата гола(няма да обяснявам ситуациите,всички ги видяхте),докато ПСВ нямаха никакъв късмет(на няколко пъти,топката мина на сантиметри от вратата,пазена от Стоянов).Всъщност
"лудогорци" имаха късмет да хванат ПСВ в това му състояние.На мача имаше не повече от 9 хил.зрители(като според официалната статистика,за 2012 средно на мач на ПСВ,са отивали 33 хил.души от възможни 35 хил.),което "говори" за криза в ПСВ и отлив на зрители,или за тотално "подценяване" на мача от феновете.
Подценяване на Лудогорец направи и треньора на холандците Коку,като пусна 6 резерви(ако някой иска да провери,да отиде на сайта на ПСВ и да сравни съставите,с които е започнал отборът,срещу Милан и срещу Лудогорец).Разбира се, с това не искам да омаловажа победата на Лудогорец,независимо от написаното от мен по-горе,победата-си е
победа!
Обаче, според мен оттук нататък идва трудното за Лудогорец(да не вземете да "литнете" сега,след като сте победили ПСВ ),следващите срещи,срещу Одеса и Динамо ще са по-трудни,защото тези отбори "търсят мястото си под слънцето" и няма да има подценяване спрямо българския отбор(а и със сигурност ще гледат мача с ПСВ).
Освен това,ПСВ в последният мач от тази група,като гост на Лудогорец,ще дойдат с най-доброто(дори и да са се класирали вече),за да докажат,че са по-добрият отбор и ,че Коку е по-добрият треньор от Стоев(нещата вече са на лична основа и няма да се учудя,ако холандците потърсят разгром,като гости на Лудогорец).
Накрая ще пожелая успех на Лудогорец!За сега казвам браво за победата!Ще има суперлативи за отбора и треньора,ако запишат още победи и съответно "излязат" от групата.
Като за начало ще напиша,че Лудогорец отиде в Холандия да спечели точка(тактическия замисъл,а и през по-голямата част от мача,се виждаше,че българският отбор играе за равен).
По време на самият мач, "лудогорци" изпълниха тактическите указания на треньора(здрава защита и напред каквото стане).Българските футболисти имаха късмет и при двата гола(няма да обяснявам ситуациите,всички ги видяхте),докато ПСВ нямаха никакъв късмет(на няколко пъти,топката мина на сантиметри от вратата,пазена от Стоянов).Всъщност
"лудогорци" имаха късмет да хванат ПСВ в това му състояние.На мача имаше не повече от 9 хил.зрители(като според официалната статистика,за 2012 средно на мач на ПСВ,са отивали 33 хил.души от възможни 35 хил.),което "говори" за криза в ПСВ и отлив на зрители,или за тотално "подценяване" на мача от феновете.
Подценяване на Лудогорец направи и треньора на холандците Коку,като пусна 6 резерви(ако някой иска да провери,да отиде на сайта на ПСВ и да сравни съставите,с които е започнал отборът,срещу Милан и срещу Лудогорец).Разбира се, с това не искам да омаловажа победата на Лудогорец,независимо от написаното от мен по-горе,победата-си е
победа!
Обаче, според мен оттук нататък идва трудното за Лудогорец(да не вземете да "литнете" сега,след като сте победили ПСВ ),следващите срещи,срещу Одеса и Динамо ще са по-трудни,защото тези отбори "търсят мястото си под слънцето" и няма да има подценяване спрямо българския отбор(а и със сигурност ще гледат мача с ПСВ).
Освен това,ПСВ в последният мач от тази група,като гост на Лудогорец,ще дойдат с най-доброто(дори и да са се класирали вече),за да докажат,че са по-добрият отбор и ,че Коку е по-добрият треньор от Стоев(нещата вече са на лична основа и няма да се учудя,ако холандците потърсят разгром,като гости на Лудогорец).
Накрая ще пожелая успех на Лудогорец!За сега казвам браво за победата!Ще има суперлативи за отбора и треньора,ако запишат още победи и съответно "излязат" от групата.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Статистика от мача
Удари 12 за ПСВ и 11 за Лудогорец
Точни удари 4 за ПСВ и 6 за Лудогрец
Неточни удари 8 за ПСВ и 5 за Лудогорец
Спасявания 4 за ПСВ и 4 за Лудогорец
Корнери 5 за ПСВ и 4 за Лудогорец
Свободни удари 13 за ПСВ и 8 за Лудогорец
Нарушения 8 за ПСВ и 12 за Лудогорец
Владеене на топката 51% за ПСВ и 49% за Лудогорец
Засади 1 за Лудогорец
Удари 12 за ПСВ и 11 за Лудогорец
Точни удари 4 за ПСВ и 6 за Лудогрец
Неточни удари 8 за ПСВ и 5 за Лудогорец
Спасявания 4 за ПСВ и 4 за Лудогорец
Корнери 5 за ПСВ и 4 за Лудогорец
Свободни удари 13 за ПСВ и 8 за Лудогорец
Нарушения 8 за ПСВ и 12 за Лудогорец
Владеене на топката 51% за ПСВ и 49% за Лудогорец
Засади 1 за Лудогорец
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
Crazy Forest
- Контакти:
торент няма ли за мача някъде ?
CSKA 78 написа:Ще ви представя анализ,който е обективен(а не такъв,който оплюва Лудогорец,или такъв,който възхвалява разградския клуб).
победа!
Перфектен анализ!!!!Поздрави от мен и се надявам някой шеф в Лудогорец да прочете това-"Докато мечтаеш и работиш да спечелиш ШЛ междувременно може да спечелиш ЛЕ"-IvanGit
-
Viv.Brooke
- Контакти:
Анализа е наистина неутрален. Аз приемам критиката, ако може да се нарече такава. Не мога да обвиня отбора, че е излезнал за равен, та аз самия и в равния се съмнявах
Целият късмет беше с нас, да го яхваме докато е време защото в спорта без късмет не става 
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]Re: ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец, 0:2!!!
Аз съм левскарка, но стореното от Лудогорец ме кара да се радвам и гордея.
Не приемам разни злобни и тъпи подмятания към отбора от Разград - нямало българи и не знам какво още. Щом могат, нека бият - заслужили са си го.
Иска ми се Левски в момента да е на това ниво, но не е, за което сме си виновни ние - ръководство и футболисти.
И въобще не съм съгласна, че от ПСВ било останало само името.
Филип Коку гради отбор от голобради момчета и ако продължава да следва възходящата линия, ще постигне много след няколко сезона.
Успех на Лудогорец занапред.
Не приемам разни злобни и тъпи подмятания към отбора от Разград - нямало българи и не знам какво още. Щом могат, нека бият - заслужили са си го.
Иска ми се Левски в момента да е на това ниво, но не е, за което сме си виновни ние - ръководство и футболисти.
И въобще не съм съгласна, че от ПСВ било останало само името.
Филип Коку гради отбор от голобради момчета и ако продължава да следва възходящата линия, ще постигне много след няколко сезона.
Успех на Лудогорец занапред.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".