ШЛ, III ПК (реванш) Партизан" Белград - "Лудогорец" - 0:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ШЛ, III ПК (реванш) Партизан" Белград - "Лудогорец"
Щом казваш, че ХАРИЗМАТА ви ще ви вземе мача ОК, няма проблем. Само ще ти кажа, че Деко днес не игра и познай как ще тероризира там вашите защитници дет още не са се запознали един с друг.
- El Commandante
hijack1 написа:Щом казваш, че ХАРИЗМАТА ви ще ви вземе мача ОК, няма проблем. Само ще ти кажа, че Деко днес не игра и познай как ще тероризира там вашите защитници дет още не са се запознали един с друг.
Айде вече тва в друга тема за мача с ЦСКА...
След днешното шоу предполагам ше врътнете един хикс 1:1 или 0:0....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Партизан определено са доста по-силен отбор от Слован.Показаха този мач че имат потенциал и добри играчи,но са още твърде млади,а и нека не забравяме че това е едва третия им официален мач и тепърва ще навлизат във форма.Мисля че ще отпаднат и на плейофите на Лига Европа.Тези две загуби на Партизан от Лудогорец дълго ще се помнят в Сърбия.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
haha написа:
Играчът на мача, много силна игра на финландеца.
Ах, тоя къса нерви. Като тръгне към някого не знам чутовна глупост ли ще направи или великолепно спиране на нападате. В един мач е кръгла 0 и създава положения за противника, в следващия прави някой противников нападател смешен... Ако беше постоянен, златен щеше да е!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Наистина на моменти действа малко панически, но срещу Партизан спаси поне 2 чисти гола, а и беше стабилен като цяло. Млад е, има време да поправи слабите си страни.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Никой не отбеляза,но това е първата победа в Европа на Лудогорец като гост и общо 5 или 6 пореден спечелен мач на Стойчо Стоев.
[center]R.I.P[/center]
-
- Контакти:
Браво на момчетата. Голям мач, голямо напрежение... и все пак оцеляха! Справиха се като отбор, а и късметът беше с тях. Имаше хаос, но и имаше стабилност, научили са се. Стоев изигра мача отлично. Според мен направи правилните смени и държеше отбора на правилното място. Не знам как успява да задържи толкова много емоция в себе си, но за мен той вдъхва увереност и кураж на отбора. Браво! 
Да изреждам имена няма смисъл - лоша дума няма как да кажа! Победителите не ги съдят... или поне не веднага след победата
Продължаваме да мечтаем! Само напред и нагоре Орли

Да изреждам имена няма смисъл - лоша дума няма как да кажа! Победителите не ги съдят... или поне не веднага след победата

Продължаваме да мечтаем! Само напред и нагоре Орли

[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Parmalat написа:Никой не отбеляза,но това е първата победа в Европа на Лудогорец като гост и общо 5 или 6 пореден спечелен мач на Стойчо Стоев.
Betchualeng Arnaikem написа:А, да и честита първа победа като гости в ЕКТ.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
^Извинявай че съм те пропуснал
Малко от сръбската преса
Автора на дузпата за Партизан Гулан:Момчето(Безяк) падна като застрелян от снайперист
Фен на Партизан взе лентата от ръката на Сцепович.Феновете на Партизан наричат младия нападател с прякора "дървото".Ядосан фен на Партизан слезе на игрището и взе лентата от ръката на играча.
Джемба Джемба-горд съм с този отбор!
Фотогалерия от мача http://www.sportal.rs/galery.php?galery ... tegory=7#0
Малко от сръбската преса
Автора на дузпата за Партизан Гулан:Момчето(Безяк) падна като застрелян от снайперист

Фен на Партизан взе лентата от ръката на Сцепович.Феновете на Партизан наричат младия нападател с прякора "дървото".Ядосан фен на Партизан слезе на игрището и взе лентата от ръката на играча.
Джемба Джемба-горд съм с този отбор!
Фотогалерия от мача http://www.sportal.rs/galery.php?galery ... tegory=7#0
[center]R.I.P[/center]
"гранд"оманските фенове трябваше да запишат за статистиката, че това беше поредния мач на лудогорци, в който съдията не посмя да свири дузпа против тях!
за следващите съперници трябва сериозно да се поработи върху последния пас, че нощеска беше 100% брак! а тоя Безяк требва да го върнат от де са го взели, че е зле момчето, пореден европейски мач е голем длъжник на отбора!
Браво на Лудогорец!
аз лично съм много доволен, че до края на годината ще се зяпат мачове от Европата с родно участие
ама първо ше стискаме де що палци имам за прескачане на пустия му сиромашки плейоф!!!
за следващите съперници трябва сериозно да се поработи върху последния пас, че нощеска беше 100% брак! а тоя Безяк требва да го върнат от де са го взели, че е зле момчето, пореден европейски мач е голем длъжник на отбора!
Браво на Лудогорец!
аз лично съм много доволен, че до края на годината ще се зяпат мачове от Европата с родно участие