ШЛ, III ПК (реванш) Партизан" Белград - "Лудогорец" - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

hijack1
Контакти:

Re: ШЛ, III ПК (реванш) Партизан" Белград - "Лудогорец"

Мнениеот hijack1 » 07 авг 2013 01:15

Щом казваш, че ХАРИЗМАТА ви ще ви вземе мача ОК, няма проблем. Само ще ти кажа, че Деко днес не игра и познай как ще тероризира там вашите защитници дет още не са се запознали един с друг.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 07 авг 2013 01:17

hijack1 написа:Щом казваш, че ХАРИЗМАТА ви ще ви вземе мача ОК, няма проблем. Само ще ти кажа, че Деко днес не игра и познай как ще тероризира там вашите защитници дет още не са се запознали един с друг.

Айде вече тва в друга тема за мача с ЦСКА...

След днешното шоу предполагам ше врътнете един хикс 1:1 или 0:0....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 авг 2013 01:22

Партизан определено са доста по-силен отбор от Слован.Показаха този мач че имат потенциал и добри играчи,но са още твърде млади,а и нека не забравяме че това е едва третия им официален мач и тепърва ще навлизат във форма.Мисля че ще отпаднат и на плейофите на Лига Европа.Тези две загуби на Партизан от Лудогорец дълго ще се помнят в Сърбия.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 авг 2013 01:33

haha написа:Изображение

Играчът на мача, много силна игра на финландеца.

Ах, тоя къса нерви. Като тръгне към някого не знам чутовна глупост ли ще направи или великолепно спиране на нападате. В един мач е кръгла 0 и създава положения за противника, в следващия прави някой противников нападател смешен... Ако беше постоянен, златен щеше да е!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

haha

Мнениеот haha » 07 авг 2013 01:40

Наистина на моменти действа малко панически, но срещу Партизан спаси поне 2 чисти гола, а и беше стабилен като цяло. Млад е, има време да поправи слабите си страни.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 авг 2013 01:48

Никой не отбеляза,но това е първата победа в Европа на Лудогорец като гост и общо 5 или 6 пореден спечелен мач на Стойчо Стоев.
[center]R.I.P[/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 07 авг 2013 01:50

Браво на момчетата. Голям мач, голямо напрежение... и все пак оцеляха! Справиха се като отбор, а и късметът беше с тях. Имаше хаос, но и имаше стабилност, научили са се. Стоев изигра мача отлично. Според мен направи правилните смени и държеше отбора на правилното място. Не знам как успява да задържи толкова много емоция в себе си, но за мен той вдъхва увереност и кураж на отбора. Браво! :)
Да изреждам имена няма смисъл - лоша дума няма как да кажа! Победителите не ги съдят... или поне не веднага след победата :roll:

Продължаваме да мечтаем! Само напред и нагоре Орли :!:
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 авг 2013 02:05

Parmalat написа:Никой не отбеляза,но това е първата победа в Европа на Лудогорец като гост и общо 5 или 6 пореден спечелен мач на Стойчо Стоев.

Betchualeng Arnaikem написа:А, да и честита първа победа като гости в ЕКТ.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 авг 2013 02:33

^Извинявай че съм те пропуснал

Малко от сръбската преса

Автора на дузпата за Партизан Гулан:Момчето(Безяк) падна като застрелян от снайперист :mrgreen:

Фен на Партизан взе лентата от ръката на Сцепович.Феновете на Партизан наричат младия нападател с прякора "дървото".Ядосан фен на Партизан слезе на игрището и взе лентата от ръката на играча.

Джемба Джемба-горд съм с този отбор!

Фотогалерия от мача http://www.sportal.rs/galery.php?galery ... tegory=7#0
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 07 авг 2013 07:14

"гранд"оманските фенове трябваше да запишат за статистиката, че това беше поредния мач на лудогорци, в който съдията не посмя да свири дузпа против тях!
за следващите съперници трябва сериозно да се поработи върху последния пас, че нощеска беше 100% брак! а тоя Безяк требва да го върнат от де са го взели, че е зле момчето, пореден европейски мач е голем длъжник на отбора!
Браво на Лудогорец!
аз лично съм много доволен, че до края на годината ще се зяпат мачове от Европата с родно участие :) ама първо ше стискаме де що палци имам за прескачане на пустия му сиромашки плейоф!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”