Лудогорец - Ливърпул - 2:2 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Лудогорец - Ливърпул - 2:2 FT

Мнениеот drvasko98 » 27 ное 2014 12:29

С играта, която показаха в 4 от 5-те мача и нивото на съперниците им, Лудогорец има за какво да съжаляват в тази група.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 ное 2014 12:32

Soulen написа:
MASTER_COOL написа:Присмял се хърбел на щърбел !
Я си спомни мача Лудогорец с/у Лацио и публиката ви в Б сектор :lol:

Аз не бях в Сектор Б и си подкрепях български отбор, а не жабарски. Освен това там бяха 50-тина наркомана. Аз нямам братски отбори от цял свят. Единствено съм фен на Челси от чуждите отбори 8-)

ОК,не си фен на жабарсйи отбор,а на английски.Това не те прави по-малко чуждопоклонник!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 27 ное 2014 12:36

GOLEADOR написа:
Soulen написа:

Аз не бях в Сектор Б и си подкрепях български отбор, а не жабарски. Освен това там бяха 50-тина наркомана. Аз нямам братски отбори от цял свят. Единствено съм фен на Челси от чуждите отбори 8-)

ОК,не си фен на жабарсйи отбор,а на английски.Това не те прави по-малко чуждопоклонник!

Аз не афиширам, че съм скауз мауз или там квато е мърша. Аз съм БЪЛГАРИН и на първо място е българското, както едно време съм викал за Левски срещу Челси, а тея боклцуи на стадиона се мислят за англичани, а не за българи, нали разбираш английски и прочете банера :?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 27 ное 2014 12:39

Soulen

Много ме е яд, че Лудогорец не се падна с Челси в една група. Да те видя тогава как щеше да подкрепяш Българите с/у Чужденците :lol: :oops: :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 ное 2014 12:39

Soulen написа:
GOLEADOR написа:
Soulen написа:

Аз не афиширам, че съм скауз мауз или там квато е мърша. Аз съм БЪЛГАРИН и на първо място е българското, както едно време съм викал за Левски срещу Челси, а тея боклцуи на стадиона се мислят за англичани, а не за българи, нали разбираш английски и прочете банера :?

Прочетох го.Но това го кажи на Ралка_левскарка. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 27 ное 2014 12:44

MASTER_COOL написа:Soulen

Много ме е яд, че Лудогорец не се падна с Челси в една група. Да те видя тогава как щеше да подкрепяш Българите с/у Чужденците :lol: :oops: :mrgreen:

И мен ме е яд :mrgreen: Каквото и да е нямаше да обиждам българите, а да поздравя Лудогорец за достойната загуба след мача 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 27 ное 2014 12:53

Soulen написа:Доста небългари имаше в сектор Г, което не ми пречеше, заедно с още едно момче да викаме за Лудогорец. Освиркваха Моци, обиждаха Минев и българския народ със скандиранията ''турци сте''.

Чорбарчетата на мача бяха от най-гнусната прослойка на българите. Същински безродници по подобие на създателите им от БКП. Те не успяха да победят Лудогорец и другите им чорбарски смешни псевдо отборчета се издъниха като Партизан, Стяуа и лузърите. Тва прасе като отиде в чуждия сектор и винаги страдат отборите им срещу българския шампион. Той Господ достатъчно ви е наказал да сте такива миризливи боклуци 8-)

Браво на Лудогорец за незабравимите европейски вечери още от миналата година. Просто еталон за това, което трябва да бъде български отбор в Европа. Благодаря ви момчета, догодина повече ;)

+1.

haha

Мнениеот haha » 27 ное 2014 13:18

Не знам, защо в темата за мач Лудогорец- Ливърпул се коментират някакви червени наркоманчета, духащи на честния Лупи.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 ное 2014 13:30

Нещо каузата се възгордя много от този равен резултат! Но да видим простите факти от друга страна! Спрямо развитието в групата, за Пуул победа или равен в мача снощи,е все едно! Дори англичаните да бяха победили пак щяха да са зад Базел,и пак щеше да им трябва единствено победа срещу Базел в последния мач,за да продължат! При всякакъв друг резултат Базел продължават напред!
Докато равенството за зелуенити означава,че отпадат от ЕKT! Само по детски наивно настроените фенове на кренвиршите вярват, че делиорманци ще вземат нещо в Испания!
Така че, аз го виждам това равенство като провал, особено в състоянието, в което се намира гранда от Англия! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 27 ное 2014 13:39

CSKA 78 написа:Нещо каузата се възгордя много от този равен резултат! Но да видим простите факти от друга страна! Спрямо развитието в групата, за Пуул победа или равен в мача снощи,е все едно! Дори англичаните да бяха победили пак щяха да са зад Базел,и пак щеше да им трябва единствено победа срещу Базел в последния мач,за да продължат! При всякакъв друг резултат Базел продължават напред!
Докато равенството за зелуенити означава,че отпадат от ЕKT! Само по детски наивно настроените фенове на кренвиршите вярват, че делиорманци ще вземат нещо в Испания!
Така че, аз го виждам това равенство като провал, особено в състоянието, в което се намира гранда от Англия! :mrgreen:

Това което си написал нали е продиктувано от яд и безсилие пред фактите в настоящия момент. Хората от Разград преди 3 години не са и мечтали за това което им се случва, така че всички резултати от тук насетне вече нямат значение. В цялата тема доминират продиктуваните от злоба коментари на привърженици на някакъв измислен столичен гранд, за който децата под 10 год. са чували само легенди. Хулите Домусчиев, но и Литекс се появи от нищото а вече 10 год. е фактор в първеството. Трудно е да преглътнеш настоящото състояние на нещата, но на вас злобата ви идва в повече. Не знаех че е провал да направиш равен с Ливърпул, а успех равенство срещу Зимбру, но щом казвате ще замълчим.

Върни се в “Лудогорец”