blueboss написа:
Всеки един коментатор си има стил - Сокача обаче се олива в желанието си да "блесне", но да обвиниш този от Диема, дето си водеше коментара съвсем нормално, все едно коментира Челси – Астън Вила е глупаво. Все пак не всички журналисти се продават за една екскурзийка... По-горе някой го написа, че дори в собствения му сайт пишат по-малко за Щуролес отколкото за националния отбор по бране на гъби! И айде стига сте ни натрапвали недоразумението като ней-хубавото нещо в БГ - футбола. Утре ако Домуса го подгонят за производство на амфети или други далавери ще омете крушите и Щуролес бързичко ще умре. Факта е, че ЛЕВСКИ, БОТЕВ и ЦСКА няма да умрат ако ги няма Батков, Томов или Василев, защото имат феновете си. И за да не си мислиш, че ти говоря празни приказки ето ти два клипа да разбереш какво е вярна публика - до гроб!:
https://www.youtube.com/watch?v=lYOYWK2PB70 - от тази неделя.
https://www.youtube.com/watch?v=usaoAk2SICg - от 23-ти Май 2014.
Айде ти си гледай статистиките, а ние пълним стадиони и зали!
Сокача не се продава за екскурзийки, просто човека обиколи достатъчно с Лудогорец в ШЛ като репортер на телевизията държаща правата за излъчване на ШЛ.Същото щеше да е и ако Левски или ЦСКА бяха там
ЦСКА затова ли чакаха на магистралата, заедно със Стоичков. Гриша Ганчев? Да припомня само, че чорбарите преди това дюкахая и плюеха навсякъде по Гришата, дори на мач в Ловеч бяха издигнали много обиден плакат с/у него. И след като Гришата им отказа, паднаха на колене пред Стойчо да ги спасява, а той от своя страна отиде при Томов? Чудно ако не бяха Стойчо и Томов къде ли щеше да е сега ЦСКА?
От една половин година насам гледам как всички левскари се хвалят с това как събрали 30 000 човка на 40 0000 стадион и от 2 дена как събрали преко сили 10000 в 12 500 зала? Нещо нечувано. Но щом това Ви радва...продължавайте да се дуете.
Пак ще кажа нещо, което мога да го докажа. На стадион Васил Левски, бях на юбилея, защото шефа ми купи 50 билета и ги раздаде от амбулантни търговци на Левски, които обикаляха по фирмите. Колеги вземаха билети за децата и жените си, за да гледат шоу(фояверки и т.н.). За първи път колегата ми стъпи на стадион в живота си. От познати в други фирми разбрах , че и при тях е било така. Да не кажа голяма дума, но според мен 1/3 от хората на юбилея бяха такива попаднали там случайно(приятелки, жени, деца, познати и т.н.), хора стъпващи за първи път на стадион или просто сдобили се с билет или покана безплатно. Не отричам, че шоуто беше страхотно, за което ЕВАЛА на левскарите.
И колкото и да се дуете ще видим колко хора ще има с/у Хасково. Едно е да събереш хора заради някакъв повод, друго е да са редовни. Щом Левски и ЦСКА стигнаха дотам, че да се хвалят с това колко фена били събрали на еди какво си събитие......