snakebite написа:bigfish написа:
Като говориш за футболни хора и истерия. Нападката на Петричев към Хубчев нормална ли е? Може ли да изкараш треньор на един отбор виновен? С какво е виновен Хубчев, че си защитава тима ли?
Пак едностранно бе пич....като Стоев защитава футболситите и тяхното здраве, като иска да се вземат мерки против грубостите е лош ! Когато Хубчев иска обяснение от съдията - защитава футболистите си !
Когато ти се дава пресилена дузпа (срещу Левски), когато правиш нарушение подобно като на Моци (срещу Милисавлевич) , всичко е наред ! Когато се свири продължение за лежане, не е редно, а в Загреб бе редно нали ! Няма правило за непродължение на първото полувреме, откъде го измислихте ???.Лежали са три-четири минути , ще се играят три-четири минути !
Чакай малко,Шефа каза друго ....
„Онзи ден срещата на съдиите и джентълменското споразумение между клубовете да не се атакуват реферите преди и след мачове бяха идея на Лудогорец. Когато се реагира на съдийски отсъждания, както го прави Хубчев, пътят към подобни инциденти е много кратък. Футболните хора трябва да знаят каква отговорност носят, защото така провокират собствената си публика. С Берое винаги сме се уважавали. Аз лично съм изключително озадачен от ситуацията и не мога да разбера защо така се нагнетява напрежение.“
„Стойчо Стоев също така взе отношение към съдийството след първия мач, но дотолкова, че бе допусната груба игра и нашият лазарет се напълни. Съвсем нормално е треньорът да е загрижен за здравето на футболистите. Когато след такъв мач има трима сериозно контузени играчи, аз напълно подкрепям Стойчо Стоев. За мен този инцидент е следствие на случилото се на стадиона в Разград и коментарите от щаба на Берое.“
Ай ся да видим кое е едностранно ???