ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец, 0:2!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: ЛЕ: ПСВ Айндховен - Лудогорец, 0:2!!!

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 сеп 2013 11:50

plamen_ch написа:Честито на Лудогорец и голямо БРАВО!На бялото черно не може да се каже.
Съжалявам за някои от левскарите дето се опитват да омаловажат успеха на шампиона ,но какво да се прави....На Герена си го считат като един от най-големите успехи победата срещу Лацио в Рим нищо ,че тогава застрашени от изпадане от серия "А" Вълците излязоха със състав включващ шофьора на автобуса,портиера на стадиона,готвача на отбора в съчетание с юношите младша възраст....

Да биеш Лацио в Рим винаги е много престижно, без значение техният състав и мотивацията им - за историята остава резултатът. ;) Както и да биеш тимове като Марсилия и Удинезе - също. Или пък както ЦСКА би Ливърпул на реванша, пък нека онези да са били подценили мача и да са се лигавели. Точно затова и е смешно как някои сини и червени омаловажават победата на Лудогорец, а в същото време се бият в гърдите за победи, постигнати по идентичен начин.
Изображение

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 20 сеп 2013 12:02

Признавам си чесно, че не очаквах победа на Лудогорец в Холандия. Който ми каже, че е заложил на двойка, няма да му повярвам. Все ПСВ един от най-силните отбори в Европа, очасник в Шампионската лига и носител на КЕШ. Мислех ги за много по-силен отбор, но надменноста им ги погуби. Щели да се пазят за мача с Аякс! Е, опазиха се и сега цяла Европа ще пише за изненадата в Холандия. Лудогорец играха добре, компактно и с малко късмет направиха сензацията. Не трябва да се главозамайват, защото и другите мачове ще са сложни. Черноморец Удеса не са случаен отбор щом успя да обърне Динамо Загреб, като гост. Всичко ги брояхме за аутсайдер, но явно не е така. Лудогорез трябва да си играе без притеснения, без задължителни победи и ултиматоми за излизане от групана и нещата ще се получат. Минал е само един мач и трудното предстои, но нека момчетата се порадват на победата, че в събота ли неделя ги чака нов мач.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 20 сеп 2013 12:51

angelofdeath написа:Признавам си чесно, че не очаквах победа на Лудогорец в Холандия. Който ми каже, че е заложил на двойка, няма да му повярвам. Все ПСВ един от най-силните отбори в Европа, очасник в Шампионската лига и носител на КЕШ. Мислех ги за много по-силен отбор, но надменноста им ги погуби. Щели да се пазят за мача с Аякс! Е, опазиха се и сега цяла Европа ще пише за изненадата в Холандия. Лудогорец играха добре, компактно и с малко късмет направиха сензацията. Не трябва да се главозамайват, защото и другите мачове ще са сложни. Черноморец Удеса не са случаен отбор щом успя да обърне Динамо Загреб, като гост. Всичко ги брояхме за аутсайдер, но явно не е така. Лудогорез трябва да си играе без притеснения, без задължителни победи и ултиматоми за излизане от групана и нещата ще се получат. Минал е само един мач и трудното предстои, но нека момчетата се порадват на победата, че в събота ли неделя ги чака нов мач.

[rimg]http://picbg.net/u/71915/55010/726843.jpg[/rimg]

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 20 сеп 2013 13:02

JACKO написа:
angelofdeath написа:Признавам си чесно, че не очаквах победа на Лудогорец в Холандия. Който ми каже, че е заложил на двойка, няма да му повярвам. Все ПСВ един от най-силните отбори в Европа, очасник в Шампионската лига и носител на КЕШ. Мислех ги за много по-силен отбор, но надменноста им ги погуби. Щели да се пазят за мача с Аякс! Е, опазиха се и сега цяла Европа ще пише за изненадата в Холандия. Лудогорец играха добре, компактно и с малко късмет направиха сензацията. Не трябва да се главозамайват, защото и другите мачове ще са сложни. Черноморец Удеса не са случаен отбор щом успя да обърне Динамо Загреб, като гост. Всичко ги брояхме за аутсайдер, но явно не е така. Лудогорез трябва да си играе без притеснения, без задължителни победи и ултиматоми за излизане от групана и нещата ще се получат. Минал е само един мач и трудното предстои, но нека момчетата се порадват на победата, че в събота ли неделя ги чака нов мач.

ше чакаме Борко да почерпи ;дд

s.s..
Контакти:

Мнениеот s.s.. » 20 сеп 2013 13:25

МАШИНА

браво голям мач направихте трябваше още голове да им набутате

п.с. абе що постригахте петрича в казармата ли ще го взимат

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 20 сеп 2013 16:04

Kris_men2000 написа: Лошото при бас е че много малко хора ви се радват защото просто нямате публика.Това ви е проблема.

Това не ни е проблема , бе пич !
Знаеш ли колко е Разград - 33 хиляди, че той Васил Левски е 42 000, как да го напълним !
Със Слован и Партизан, стадиона бе на 90-95 процента пълен !
Стига с тези клишета за публиката, сравнявайте мащабите бе хора, вие ще искате и Любимец да напълни стадион Васил Левски !

А Кирил Домусчиев пак леко неадекватен - тези 400 човека от Айндховен , нямали нищо общо с Лудогорец, що за глупост !
Ако иска ( а виждам че намеква)- да си прави отбор в София, писна ми с тази София...в Разград хората обичат футбола и се радват на този отбор пълен с наемници ! Радват се защото е ГРАДСКИЯ отбор и искат да си го гледат у дома! Ако заиграе в София за постоянно, това вече ще е нещо друго но не и нашия Лудогорец !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 20 сеп 2013 16:14

subzero написа:
sneludik написа:Браво!!!
Нямам думи с които да изразя гордостта си от тази сладка победа...
Колкото и да бях разочрован от загубата с Черноморец и скептицизма с който чаках мача,
сега съм направо на седмото небе. :lol:
Нека сме си селяни или резаци,все ми е тая...важното е,че снощи на „Филипс стадиюм“ се чуваше мощна подкрепа за нас с възгласи ЛУДОГОРЕЦ,подкрепа за моя делиорман,за моето Лудогорие,за моята България!

Не знаех,че сме ви били. :roll: Как съм го пропуснал ??? Дори не знаеш с кого играете.

Дано по този начин да не е предизвикал съдбата за мачовете с другия Черноморец :oops:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 сеп 2013 16:21

snakebite написа:
А Кирил Домусчиев пак леко неадекватен - тези 400 човека от Айндховен , нямали нищо общо с Лудогорец, що за глупост !
Ако иска ( а виждам че намеква)- да си прави отбор в София, писна ми с тази София...в Разград хората обичат футбола и се радват на този отбор пълен с наемници ! Радват се защото е ГРАДСКИЯ отбор и искат да си го гледат у дома! Ако заиграе в София за постоянно, това вече ще е нещо друго но не и нашия Лудогорец !

Според мен той има предвид, че хора, които не са свързани с Разград, подкрепят отбора. Вероятно сред онези 400, разградчани са били малцинство. И мен ме радва,че хората не се делят на градове и т.н. Но ясно, че най-вече хората свързани с Разград можем да подкрепяме отбора навсякъде, в ЕКТ, в първенството в България, мачовете за Купата и дори в контролите.
Ествествено, че Лудогорец е отборът на Разград, но когато представя България е отбор на цяла България. Отлично, че го направи достайно в първия мач от груповата фаза. Много екшън имаше в двата гола, направо трилър. Чак ми стана жал за вратарчето им, който при втория гол не знаеше къде се намира, падаше и се мяташе, напълно безрезултатно :)
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 20 сеп 2013 16:37

tsonpen написа:
snakebite написа:

Според мен той има предвид, че хора, които не са свързани с Разград, подкрепят отбора. Вероятно сред онези 400, разградчани са били малцинство. И мен ме радва,че хората не се делят на градове и т.н. Но ясно, че най-вече хората свързани с Разград можем да подкрепяме отбора навсякъде, в ЕКТ, в първенството в България, мачовете за Купата и дори в контролите.
Ествествено, че Лудогорец е отборът на Разград, но когато представя България е отбор на цяла България. Отлично, че го направи достайно в първия мач от груповата фаза. Много екшън имаше в двата гола, направо трилър. Чак ми стана жал за вратарчето им, който при втория гол не знаеше къде се намира, падаше и се мяташе, напълно безрезултатно :)

В един момент гледам Коку.треньорите до него и една жена всичките гледат опулени.Няма да се изненадам ако ПСВ въобще не е разузнавал Лудогорец,а като са разбрали че играят с български отбор са се зарадвали,но то си е за тяхна сметка.Аз си мисля че може да ги биете и в София.Там ще им е по-трудно.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 20 сеп 2013 17:06

tsonpen написа:

Предполагм че разбра за какво иде реч. Неадекватни са изказванията на Домусичев, по отношение на тази "българска" карта ...Цялото това молене, набиване в ушите, че Лудогорец играе за България, - не Лудогорец играе за себе си първо, и после за България ..
Нали тези 3,6 млн евра Домусчиев няма да ги даде на България а остават в клуба , а вероятно и за него ;)

Домусчиев подценява публиката на Разград, а той трябва да е наясно, че в работен ден, в късен час, на 400 км в една посока ..няма как да има много хора от града ! Разград е футболен град, но няма потенциала на ЦСКА, Левски, Ботев, Локо Пловдив , Берое да заведе 5-10 000 човека в друг град !
Не сме виновни (ние като фенове) че не играем в Разград, вероятно и Домусчиев не е виновен, човека вероятно не очаквал въобще да стигнем до плей-офа и се видя в чудо !
Може 500 лудогорци да има на националния, но поне сърцата им ще бият за Лудогорец, другите - ще отидат от любопитство и да отбият малко време и да гледат сравнително качествен футбол !. Никой не е длъжен да подкрепя Лудогорец, защото видиш ли представял България ! Стават смешни шефовете на Лудогорец с това !

И още нещо не ми хареса от изказването на Кирил Домусичев - едва ли не, да излезем от групата ! Чакайте бе хора , до онзи ден имахме две евроидиотски изяви - със Динамо Загреб и със Слован първия мач, сега искаме да преодолеем три по-силни отбора (поне на хартия) от нас !
Мисля че това изискване няма да ни помогне. Само здраво стъпили на земята и с много себераздаване може да победим и да се класираме, но не и с излишни еуфорични изяви, че после разочарованието ще е голямо !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”