1Neutralen написа:Bourgas написа:Неутрален1 (което не отговаря на истината, освен това 1), футбол в България е имало и преди 2 години, преди да го разберете в Разград. Не мога да разбера, защо спорите, защо се пенявите, при положение, че задниците лъсват. Винаги, рано или късно.
Хубаво, футбол е имало и преди Лудогорец да влезе в А група. Е и? Каква ти е тезата? Футбол е имало и преди Литекс. Футбол е имало и преди ЦСКА да се появи. Е и? Не виждаш ли колко ти куца логиката? Аз съм фен на футболната игра. Лудогорец играe атрактивен и модерен футбол. Повече не ми трябва за да съм доволен. Гледай си отбора, и не се изказвай надменно.
Тогава не ми говори за билети, не ми говорете и за правилник, не ми говорете и за неощетяване. Кьорави ли сте, коне с капаци ли сте?
А, бе, да ви питам вас, да не би да сте били някои от тези, които седяха близко до гостуващия затвор? Ако да, значи спирам да се занимавам. И да, ще се изказвам надменно, при положение, че говорите глупости и че ви порасна работата толкова много, че и вие не се усещате.
snakebite написа:Bourgas написа:Неутрален1 (което не отговаря на истината, освен това 1), футбол в България е имало и преди 2 години, преди да го разберете в Разград. Не мога да разбера, защо спорите, защо се пенявите, при положение, че задниците лъсват. Винаги, рано или късно.
Чухме те, видяхме те ..пий си мастичката, и не се занимавай с нас забравените от бога, защото все по -големи глупости ще започнеш да приказваш, усещам те..
Апропо, има си тема за мача във вашия форум, аз там не влизам, защото не ме интересувате..
Мастички пих 2, за съжаление не могат да ме докарат до умопомрачение, а аз на теб снощи казах ли ти? Доказах ли ти? Ако има друго, дай го насам, до тогава ти казах простичко : Искам те тих!
Ако не можете да си измислите песни, кажете, ще ви измислим една.
Ако не можете да си намерите деца, откраднете (половината са ви бургазлийчета).
Ако нямате треньори, вземете (Бургас?)
Домакина от дека е?
Кои бяхте на футболната карта?
Един отбор, който беше повече подкрепян миналата година, от колкото ЦСКА и Левски, които бяха безбожно слаби. Толкова слаби, че даже и ние без пари, хъс и капацитет станахме 4-ти.
Съвет, дават филм за Гунди по БНТ 1, пуснете си го, погледайте го, барем ви дойде нещо у главите.