XVI кръг, Лудогорец - Черно море 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно море 2:0

Мнениеот mad forest » 07 мар 2013 20:46

BRF написа:
tsonpen написа:
BRF написа:Прочети какво са ти написали варналии!Разходи се около стадиона ви при гостуващия сектор!Никой не заслужава да стои без тоалетна и вода поне!Каква заплаха може да е някой при толкова полиция и КПП-та!

И на този мач ли беше в клетката? :shock: Ако не си, ти виж какво са написали варненци. Много ясно, че 3 часа без тоалетна няма да ги оставят. И не са ги оставили. Пак се пишат врели-некипели.

Аз споделих моя опит!Като бях на гостуване в Разград,бяхме заключени,около 500 души и ни беше предоставена една химическа тоалетна!Това нормално ли е!Преди да отговориш,ще ти припомня едно твое оплакване за стадиона в Бургас,че тоалетните не били разделени на мъжки и женски :shock:

За червената агитка каквито и мерки да се вземат ще е малко... ;)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 07 мар 2013 20:51

tsonpen написа:
BRF написа:Прочети какво са ти написали варналии!Разходи се около стадиона ви при гостуващия сектор!Никой не заслужава да стои без тоалетна и вода поне!Каква заплаха може да е някой при толкова полиция и КПП-та!

И на този мач ли беше в клетката? :shock: Ако не си, ти виж какво са написали варненци. Много ясно, че 3 часа без тоалетна няма да ги оставят. И не са ги оставили. Пак се пишат врели-некипели.

Абе статията си има..въпроса доколко е вярна..за тоалетната е ясно, за водата - незнам точно за гостуващия да има кетъринг, но мисля че ги пускат с отвита капачка....
За клетката - казахме, а що се отнася за дрегери, плакати, запалителни вещества, всичко си е описано в Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия и този закон дава големи правомощия на полицаите !
Това че в Разград се престарават за някои работи е отделен въпрос...но все пак се случиха два инцидента с ЦСКА може би това е оправдание да има щателни проверки
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 мар 2013 22:03

mad forest написа:
BRF написа:
tsonpen написа:

Аз споделих моя опит!Като бях на гостуване в Разград,бяхме заключени,около 500 души и ни беше предоставена една химическа тоалетна!Това нормално ли е!Преди да отговориш,ще ти припомня едно твое оплакване за стадиона в Бургас,че тоалетните не били разделени на мъжки и женски :shock:

За червената агитка каквито и мерки да се вземат ще е малко... ;)

Добре,бе!Нали ти попита дали е вярно!Е,вярно е!Отнасяте се с гостуващите фенове като с животни,а не като с хора!
Дали са нужни мрежи и тем подобни не става на въпрос!Не се осигуряват елементарни човешки нужди!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 мар 2013 22:07

BRF написа:Добре,бе!Нали ти попита дали е вярно!Е,вярно е!Отнасяте се с гостуващите фенове като с животни,а не като с хора!
Дали са нужни мрежи и тем подобни не става на въпрос!Не се осигуряват елементарни човешки нужди!

+1
Даже някои фенове на Лудогорец признават за това, само за гусин tsonpen всичко е медийна лъжа и измама.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 мар 2013 22:50

mad forest написа:Виж , ако искаме да задълбаем ще намерим поне 100 причини клетката да остане, но си мисля, че има моменти, когато може да остане празна за сметка на готовия сектор зад северната врата. Съгласи се, че тази клетка е по-скоро за животни, отколкото за фенове. Влизал ли си вътре? Аз съм влизал за да погледна стадиона как изглежда от там и смея да твърдя, че не е много приятно. Време е от ръководството да се замислят и да довършат стадиона, защото сега изглежда недовършен. Не са и необходими кой знае какви усилия според мен. Да се изравнят секторите зад вратите на нивото на другите на първо време ще е идеално.

Не твърдя, че вътре е приятно, нито че така, както е сега е добре. Не съм влизал вътре. Казвам, че в статията има неверни неща, защото варненци сами казват тук, че са имали тоалетна.

BRF,
не ме възприемай като защитник на клетката или на химическата тоалетна. Условия трябва да има. Всеки трябва да се грижи да са му осигурени. В Бургас беше кофти, защото бях с компания и трябваше нежната част да ходи в тоалетната на домакинския сектор. Това естествено, че не е редно. А самата тоалетна беше обща, въпросът не е, че не е била разделена. Няма как жена да влезе вътре и да се заключи. Абсолютно без идея, че в клетката може да има жени. Но пък охраняващите бяха разбрани.

Аз дори посъветвах варненци да изпратят писмо до ръководството на Лудогорец. Така се прави. Ако трябва и някъде да се жалват. Те са клиенти, платили са вход. Но не може да се лъже като в тази статия.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 07 мар 2013 22:55

terata написа:
BRF написа:Добре,бе!Нали ти попита дали е вярно!Е,вярно е!Отнасяте се с гостуващите фенове като с животни,а не като с хора!

+1
Даже някои фенове на Лудогорец признават за това, само за гусин tsonpen всичко е медийна лъжа и измама.

Как изобщо имате наглостта да пишете как се отнасяме към гостуващите фенове?! Та нали феновете на ЦСКА направиха така, че за гостуващите агитки да се направи тази грозна клетка. Защо забравихте за хвърлените бомбички в краката на детето в инвалидна количка, за горящите факли запратени по нищо неподозиращите разградски фенове. Нима на някого се харесва тази клетка, или пък е удобно в нея?! Няма да се учудя ако, ако и тези вечно опониращи в нашия форум BRF и terata са били част от тези, заради които в момента съществува подобна клетка.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 мар 2013 22:59

terata написа:

+1

Ти какво пак захапа? Чети, че варнеци казват, че са имали тоалетна, а в медиите пише, че са нямали. Никога не съм отричал, че удобства са нужни. Имал съм против единствено хвърляните бомбички и факли по публиката на Лудогорец. И затова приветствах мрежите. Одобрявам и това, че от Лудогорец се старят да осигурат комфорта и сигурността на домакинската публика - т.е. на мен и на тези, с които ходя на стадиона.
Това което е ясно, е че гостуващата агитка не се е чувствала добре в клетката. Решетки, мрежи, лоша видимост. За водата не знаем. Другото са поредните медийни раздувки.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 мар 2013 23:05

nedko написа:
terata написа:

+1

Как изобщо имате наглостта да пишете как се отнасяме към гостуващите фенове?! Та нали феновете на ЦСКА направиха така, че за гостуващите агитки да се направи тази грозна клетка. Защо забравихте за хвърлените бомбички в краката на детето в инвалидна количка, за горящите факли запратени по нищо неподозиращите разградски фенове. Нима на някого се харесва тази клетка, или пък е удобно в нея?! Няма да се учудя ако, ако и тези вечно опониращи в нашия форум BRF и terata са били част от тези, заради които в момента съществува подобна клетка.

Нека си я има клетка,мрежата и каквото там решите!Въпросът е,че няма тоалетна и вода а и се заключва отвън!Първите две са нечовешки,при третото при евентуално някакъв инцидент,как биха напуснали клетката хората?
Нямам претенции как се отнасяте с гостите си!Правете го както намерите за добре!Съответно всеки си прави изводите за вас!Ако си ОК да се държат хора без вода и тоалетна,заключени в клетка няма проблем!За мен хора,които са съгласни с такова отношение с други хора са изроди!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 мар 2013 23:06

nedko написа:Как изобщо имате наглостта да пишете как се отнасяме към гостуващите фенове?! Та нали феновете на ЦСКА направиха така, че за гостуващите агитки да се направи тази грозна клетка. Защо забравихте за хвърлените бомбички в краката на детето в инвалидна количка, за горящите факли запратени по нищо неподозиращите разградски фенове. Нима на някого се харесва тази клетка, или пък е удобно в нея?! Няма да се учудя ако, ако и тези вечно опониращи в нашия форум BRF и terata са били част от тези, заради които в момента съществува подобна клетка.

Цялата работа идва оттам, че в Лудогорец искат ред като на западните стадиони, а това там се осигурява и от държавата със съответните мерки. Тук се налага клубът да прибягва до някакви мерки за да овладее нещата. В червената агитка има някои елементи, които просто не трябва да бъдат допускани до стадиона. И хубаво, че вече ровят в списъци, защото рецидивистите трябва да остават отвън. Няма друг начин.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 мар 2013 23:08

tsonpen написа:
mad forest написа:Виж , ако искаме да задълбаем ще намерим поне 100 причини клетката да остане, но си мисля, че има моменти, когато може да остане празна за сметка на готовия сектор зад северната врата. Съгласи се, че тази клетка е по-скоро за животни, отколкото за фенове. Влизал ли си вътре? Аз съм влизал за да погледна стадиона как изглежда от там и смея да твърдя, че не е много приятно. Време е от ръководството да се замислят и да довършат стадиона, защото сега изглежда недовършен. Не са и необходими кой знае какви усилия според мен. Да се изравнят секторите зад вратите на нивото на другите на първо време ще е идеално.

Не твърдя, че вътре е приятно, нито че така, както е сега е добре. Не съм влизал вътре. Казвам, че в статията има неверни неща, защото варненци сами казват тук, че са имали тоалетна.

BRF,
не ме възприемай като защитник на клетката или на химическата тоалетна. Условия трябва да има. Всеки трябва да се грижи да са му осигурени. В Бургас беше кофти, защото бях с компания и трябваше нежната част да ходи в тоалетната на домакинския сектор. Това естествено, че не е редно. А самата тоалетна беше обща, въпросът не е, че не е била разделена. Няма как жена да влезе вътре и да се заключи. Абсолютно без идея, че в клетката може да има жени. Но пък охраняващите бяха разбрани.

Аз дори посъветвах варненци да изпратят писмо до ръководството на Лудогорец. Така се прави. Ако трябва и някъде да се жалват. Те са клиенти, платили са вход. Но не може да се лъже като в тази статия.

За никакъв не те възприемам.Прочети статията.Пак казвам според мен е вярна,защото ми се случиха същите неща!
Отговори ми на един въпрос,ако обичаш.Смяташ ли,че на 500 души е достатъчна ЕДНА химическа тоалетна?Поне 50 от тези хора бяха от женски род!

Върни се в “Лудогорец”