Милсами - Лудогорец | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 2:1 FT (agg 3:1)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Милсами - Лудогорец | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 2:1 FT (agg 3
Ако миналата година се бяха постарали да засилят своя отбор вместо да съсипят основния съперник едва ли щеше да се стигне дотук 

TristaNNN написа:Гледай сега, аз не ги величая, все пак съм привърженик на друг отбор, но не приемам така да се плюе по когото и да било, освен по едно единствено изключение - вас. Просто по вас винаги има защо. Като чета писаниците на масовия форумен фен обаче, разбирам, че едва ли не зелените са най-голямото зло и инкубатор на целия роден футболен запартък. Нямали българи - ами хубаво, школата работи от 2-3 години, как да стане, да не говорим, че ние почти нямаме читави родни футбалери под 30 години. За звезди да не говорим, че ми се плаче. Имали маймуни - ами имат, ама тия маймуни думнаха Лацио, ПСВ, Базел, замалко и Ливърпул, докато едни други маймуни потропват Маймунино хорце срещу Зимбру. Ама да не се отклонявам толкова![]()
Мисълта ми е, че не Лудогорец е причина за падението на българския футбол, та толкова да се радвате от срамното им отпадане, че и да го усещате като своево рода вендета. Проблемите са си в клубовете и БФС - само и единствено там, не ги търсете другаде типично по ганьовски.
Не приемал

BRF написа:TristaNNN написа:Гледай сега, аз не ги величая, все пак съм привърженик на друг отбор, но не приемам така да се плюе по когото и да било, освен по едно единствено изключение - вас. Просто по вас винаги има защо. Като чета писаниците на масовия форумен фен обаче, разбирам, че едва ли не зелените са най-голямото зло и инкубатор на целия роден футболен запартък. Нямали българи - ами хубаво, школата работи от 2-3 години, как да стане, да не говорим, че ние почти нямаме читави родни футбалери под 30 години. За звезди да не говорим, че ми се плаче. Имали маймуни - ами имат, ама тия маймуни думнаха Лацио, ПСВ, Базел, замалко и Ливърпул, докато едни други маймуни потропват Маймунино хорце срещу Зимбру. Ама да не се отклонявам толкова![]()
Мисълта ми е, че не Лудогорец е причина за падението на българския футбол, та толкова да се радвате от срамното им отпадане, че и да го усещате като своево рода вендета. Проблемите са си в клубовете и БФС - само и единствено там, не ги търсете другаде типично по ганьовски.
Не приемал!Виж се какви глупости си написал!Школата работела 2-3 години
!Разбира се,че са зло!Такива,които не търпят конкуренция и я мачкат с всякакви средства само и само да не се засегне егото на гелосания,не помагат за развитие!"Къде видя празни седалки бе олигофрен"?"Аз такива дето отпадат от Зимбру не ги коментирам"!"Ето такъв ЦСКА харесвам" при загубата ни с 4:0!Разбира се треньора ни от тогава,сега е треньор при тях!Това са само част от действията на този алкохолизиран наркоман!Ама ти си ги защитавай
!
Пак ти казвам, не ги защитавам, но не приемам, че те са моторът на футболния регрес у нас. Да, сега вероятно и те вече ще станат част от този регрес, но проблемите на родния футбол са на друго място, а не в няколкото арогантни коментара на собственик. Сега, ако ви олеква като показвате к*рове и шпекове в нета, ваша работа - продължавайте да се радвате.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Пак ти казвам, не ги защитавам, но не приемам, че те са моторът на футболния регрес у нас. Да, сега вероятно и те вече ще станат част от този регрес, но проблемите на родния футбол са на друго място, а не в няколкото арогантни коментара на собственик. Сега, ако ви олеква като показвате к*рове и шпекове в нета, ваша работа - продължавайте да се радвате.
Ами проблема е в бфс,но нали се сещаш кои са там!?А как му козируват на агата?То ако бяха само коментарите,щях и за Батков е венци дебелия да казвам същото!Този боклук-олигархчето се гаври с цяла България,не говоря само за футбола!Той е зло и това е!Част е от този изпълком на бфс,държи тв правата,натресе ни платен канал,заплашва журналисти защото не коментирали патриотично и смятал да говори с шефа му!Да ти изреждам ли още!Той не е смешник като Лупи,Батков и Дебелия,които правят тъпи изявления!Той се разпорежда с всичко в тази държава и в частност футбола!Той коли и той беси!Затова предпочитам да го няма,дано се откаже от лудогорец,но те да продължат да са си на високо ниво!Против самия отбор нямам нищо,напротив в началото го подкрепях и искрено се ядосвах на отпадането им от Динамо Загреб(Хайдук Сплит) не си спомням точно!После ми станаха безразлични,сега вече желая да падат заради този боклук!
В крайна сметка какво позитивно си видял от него?Да са произвели национал,да са наложили млад играч?Не!Даже постоянно крадат от другите школи и с това ще ги откажат и тях да развиват детски футбол!Били докарали големи отбори в България

BRF написа:TristaNNN написа:Пак ти казвам, не ги защитавам, но не приемам, че те са моторът на футболния регрес у нас. Да, сега вероятно и те вече ще станат част от този регрес, но проблемите на родния футбол са на друго място, а не в няколкото арогантни коментара на собственик. Сега, ако ви олеква като показвате к*рове и шпекове в нета, ваша работа - продължавайте да се радвате.
Ами проблема е в бфс,но нали се сещаш кои са там!?А как му козируват на агата?То ако бяха само коментарите,щях и за Батков е венци дебелия да казвам същото!Този боклук-олигархчето се гаври с цяла България,не говоря само за футбола!Той е зло и това е!Част е от този изпълком на бфс,държи тв правата,натресе ни платен канал,заплашва журналисти защото не коментирали патриотично и смятал да говори с шефа му!Да ти изреждам ли още!Той не е смешник като Лупи,Батков и Дебелия,които правят тъпи изявления!Той се разпорежда с всичко в тази държава и в частност футбола!Той коли и той беси!Затова предпочитам да го няма,дано се откаже от лудогорец,но те да продължат да са си на високо ниво!Против самия отбор нямам нищо,напротив в началото го подкрепях и искрено се ядосвах на отпадането им от Динамо Загреб(Хайдук Сплит) не си спомням точно!После ми станаха безразлични,сега вече желая да падат заради този боклук!
В крайна сметка какво позитивно си видял от него?Да са произвели национал,да са наложили млад играч?Не!Даже постоянно крадат от другите школи и с това ще ги откажат и тях да развиват детски футбол!Били докарали големи отбори в България!!!Това да не ти е 2002 година!Вече сме в ЕС и можеш да си обикаляш Европа както си искаш!На мене от Бургас ми е едно и също разстоянието до София и до Букурещ!Не мога ли там да ида да гледам Реал?Да не говорим за хората от Варна или да не споменавам Русе!Та,какво е точно позитивното в съществуването на този отбор,освен за тях!?Отборите ни отпадат още в първите си мачове в ЕКТ,националите скоро ще загубят и от Гибралтар!Кажи ми ти,какво е позитивното?
По принцип за всичко си прав, но има едно позитивно нещо, което могат да направят. С още 1-2 успешни европохода, те биха могли да вдигнат националния ни коефициент, да влезем поне в Топ 20 и да мислим за неща като втори отбор в ШЛ, по-късно започване в квалификационните кръгове и т.н. От нещо подобно се възползват в момента Динамо Минск, които би трябвало да са отбор с далеч повече традиции в белоруския и съветския футбол от БАТЕ. Факт е че ако прогресът на Лудогорец се извършва чрез кражба на най-изявилите се играчи на конкуренцията и с тъпчене на тази конкуренция положителен ефект за българския футбол няма да има. Факт е и че ако възходът започне с подобряване на състоянието на другите клубове удовлетворението у всички ще е по-голямо. Но за тази цел трябва подробно да се анализира кои са причините и хората довели до кризите в Левски и ЦСКА. Сигурно Домусчиев има някаква роля, но мен поне ме съмнява неговата роля да е най-голяма, най-малкото защото проблемите в Левски започнаха през 2007 и от тогава отборът е в непрекъснат регрес (с леко живване единствено през сезон 2010-2011). На трето място: факт е че ако залезе Лудогорец без да се изобличат, отстранят и накажат останалите хора, които стоят зад кризата в грандовете (а аз мисля че те са малко на брой), родният футбол няма как да просперира, без да чака някой нов ГМО проект. Е, има и вариант по държавна линия, аз лично нямам нищо против, но може би не е сега най-подходящият момент да го обсъждаме.
Има и още един момент: всяка подобна загуба е съпроводена с победа и възход у конкуренцията за горепосоченото Топ 20. Вече способствахме за възход у белоруския футбол, на път сме да спомогнем и за такъв у молдовския. С други думи всеки наш бъдещ успех би дошъл по-трудно, дори и да можем да разчитаме на своите качества, ако не е съпроводен с регрес на някои над нас.
Последна промяна от doktora25 на 22 юли 2015 16:20, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Лудогорец загуби от молдовски отбор!!!Това е проблем на тяхното ръководство и на техните фенове!Проблем е и на БГ футбола,защото добро представяне на наш отбор,носи позитиви за всички останали!!!А вместо съжаление и съпричастност,се изля радост и задоволство!!!Ако това е нормално,значи и държавата ни е нормална!А тя не е!!!И основната причина е именно тази национална черта!!!Не искам аз да съм добре,искам на Лудогорец да му е зле!!!Как може да се сгряват някои хора от чуждото нещастие не знам,но е мила,родна,българска действителност!!!Ега ти измекярщината!!!Вчера слушах мача по радиото в колата и се изумих на дивата,неприкрита радост демонстрирана от коментатора веско вълчев!Никога не пиша имената на долни мастии с главна буква!!!Мислех колко е позорно да се радва на неуспеха на наш отбор в ЕКТ!!!Мислех що за низко същество трябва да си,за да си позволиш нещо подобно!!!Оказа се,че не е само той!!!Малките хора в малката ни страна,явно са безчет!!!Сигурно затова сме на това дередже!!!
КироВарна написа:Лудогорец загуби от молдовски отбор!!!Това е проблем на тяхното ръководство и на техните фенове!Проблем е и на БГ футбола,защото добро представяне на наш отбор,носи позитиви за всички останали!!!А вместо съжаление и съпричастност,се изля радост и задоволство!!!Ако това е нормално,значи и държавата ни е нормална!А тя не е!!!И основната причина е именно тази национална черта!!!Не искам аз да съм добре,искам на Лудогорец да му е зле!!!Как може да се сгряват някои хора от чуждото нещастие не знам,но е мила,родна,българска действителност!!!Ега ти измекярщината!!!Вчера слушах мача по радиото в колата и се изумих на дивата,неприкрита радост демонстрирана от коментатора веско вълчев!Никога не пиша имената на долни мастии с главна буква!!!Мислех колко е позорно да се радва на неуспеха на наш отбор в ЕКТ!!!Мислех що за низко същество трябва да си,за да си позволиш нещо подобно!!!Оказа се,че не е само той!!!Малките хора в малката ни страна,явно са безчет!!!Сигурно затова сме на това дередже!!!
Все още имаш време за редакция на коментара, че ей сега ще ти обяснят и на теб колко голямо зло е Лудогорец и как, ако го няма, родният футбол ще достигне незнайни висини.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Лудогорец си отпадна заслужено. Надигра молдовците в едно полувреме .. от цели 4. Това плюс факта, че футболистите на Милсами показаха доста добра ефективност при положенията си се оказа достатъчно за тях.
Ясно е, че ръководството на Лудогорец има своята вина: късна селекция, късно назначен треньор, в това спор няма. А относно треньора вината е двойна, тъй като за разлика от уволненията на Петев и Стоев това на Дерменджиев дойде в края на шампионата и имаше предостатъчно време. Всъщност на теория Лудогорец смени (ако приемем че смяната беше нужна) треньора точно когато трябва: точно преди началото на лятната пауза, с цялото нужно време за подготовка и селекция. Само дето не назначиха друг навреме.
Но отбора от Разград не може да се оправдава с това. Всеки отбор, декларирал минимална цел групи в ЕКТ автоматично губи правото да се оправдава с факта, че не се е подготвил да атакува тези групи.
Та.. Лудогорец си отпада заслужено. И няма лошо това да се каже. Но ми се види малко смешна неистовата радост сред много българи от това отпадане. Смешно е по няколко причини:
-От това отпадане няма да спечели нито един български отбор, няма да спечели и българския футбол като цяло. Успехите на Лудогорец (или на който и да е наш отбор) могат да донесат нещичко за коефициента на страната, пък и кой знае... може да докарат пак някой гранд да му се порадваме. Така де, много хора бяха на националния стадион не заради Лудогорец а заради Ливърпул и Реал.. ама точно Лудогорец и влизането им в ШЛ ни ги докара.
За някои фенове явно не е от значение, но този отбор се състезава като представител на България. И споменатия коефициент е пак за България, визитите (евентуално) на някой гранд също са в България.
-Тоя резил с нищо не подобрява положението като цяло в който и да е наш отбор. Като се замисля по-скоро може да докара още малко трудности на опонентите им в А група. Ранното отпадане на Лудогорец означава, че ако влязат в час ще се стоварят като чувал с пясък на главите на останалите ни отбори.
-Факта, че отбора, станал 4 поредни пъти шампион на страната, макар и с известни уточнения (издънките на ЦСКА и Левски в 3 от сезоните), взел ако не греша 2 купи и 2 суперкупи на страната... та този отбор, обрал 8 от 11 (12-тия е неясен - предстоящия мач за Суперкупата) трофея в България отпада от малки, но амбициозни молдовци. И кое му е радостното, че хегемона в българския футбол (а за момента Лудогорец е хегемон) отпада от слабаци? Какво да говорим за шансовете на останалите ни представители тогава? За нивото на футбола ни изцяло? Кое му е радостното?
Като цяло имам усещането, че много хора чакаха този момент. Не отбора им да си вземе лиценза, да се класира за ЕКТ или челната шестица или каквото там им е най-важно. А.. Лудогорец да се издъни. Трудно ми е да приема, че нормален фен ще се радва повече на издънка на някой си там отколкото на постигнатото от любимия му тим.
Критиките към Лудогорец за скапаната подготовка, късно назначения треньор и т.н. са заслужени, за кьопавата им игра също, някоя друга подигравка - и това е заслужено. Но поводи за радост.. не, не виждам.
Ясно е, че ръководството на Лудогорец има своята вина: късна селекция, късно назначен треньор, в това спор няма. А относно треньора вината е двойна, тъй като за разлика от уволненията на Петев и Стоев това на Дерменджиев дойде в края на шампионата и имаше предостатъчно време. Всъщност на теория Лудогорец смени (ако приемем че смяната беше нужна) треньора точно когато трябва: точно преди началото на лятната пауза, с цялото нужно време за подготовка и селекция. Само дето не назначиха друг навреме.
Но отбора от Разград не може да се оправдава с това. Всеки отбор, декларирал минимална цел групи в ЕКТ автоматично губи правото да се оправдава с факта, че не се е подготвил да атакува тези групи.
Та.. Лудогорец си отпада заслужено. И няма лошо това да се каже. Но ми се види малко смешна неистовата радост сред много българи от това отпадане. Смешно е по няколко причини:
-От това отпадане няма да спечели нито един български отбор, няма да спечели и българския футбол като цяло. Успехите на Лудогорец (или на който и да е наш отбор) могат да донесат нещичко за коефициента на страната, пък и кой знае... може да докарат пак някой гранд да му се порадваме. Така де, много хора бяха на националния стадион не заради Лудогорец а заради Ливърпул и Реал.. ама точно Лудогорец и влизането им в ШЛ ни ги докара.
За някои фенове явно не е от значение, но този отбор се състезава като представител на България. И споменатия коефициент е пак за България, визитите (евентуално) на някой гранд също са в България.
-Тоя резил с нищо не подобрява положението като цяло в който и да е наш отбор. Като се замисля по-скоро може да докара още малко трудности на опонентите им в А група. Ранното отпадане на Лудогорец означава, че ако влязат в час ще се стоварят като чувал с пясък на главите на останалите ни отбори.
-Факта, че отбора, станал 4 поредни пъти шампион на страната, макар и с известни уточнения (издънките на ЦСКА и Левски в 3 от сезоните), взел ако не греша 2 купи и 2 суперкупи на страната... та този отбор, обрал 8 от 11 (12-тия е неясен - предстоящия мач за Суперкупата) трофея в България отпада от малки, но амбициозни молдовци. И кое му е радостното, че хегемона в българския футбол (а за момента Лудогорец е хегемон) отпада от слабаци? Какво да говорим за шансовете на останалите ни представители тогава? За нивото на футбола ни изцяло? Кое му е радостното?
Като цяло имам усещането, че много хора чакаха този момент. Не отбора им да си вземе лиценза, да се класира за ЕКТ или челната шестица или каквото там им е най-важно. А.. Лудогорец да се издъни. Трудно ми е да приема, че нормален фен ще се радва повече на издънка на някой си там отколкото на постигнатото от любимия му тим.
Критиките към Лудогорец за скапаната подготовка, късно назначения треньор и т.н. са заслужени, за кьопавата им игра също, някоя друга подигравка - и това е заслужено. Но поводи за радост.. не, не виждам.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
doktora25 написа:По принцип за всичко си прав, но има едно позитивно нещо, което могат да направят. С още 1-2 успешни европохода, те биха могли да вдигнат националния ни коефициент, да влезем поне в Топ 20 и да мислим за неща като втори отбор в ШЛ, по-късно започване в квалификационните кръгове и т.н. От нещо подобно се възползват в момента Динамо Минск, които би трябвало да са отбор с далеч повече традиции в белоруския и съветския футбол от БАТЕ. Факт е че ако прогресът на Лудогорец се извършва чрез кражба на най-изявилите се играчи на конкуренцията и с тъпчене на тази конкуренция положителен ефект за българския футбол няма да има. Факт е и че ако възходът започне с подобряване на състоянието на другите клубове удовлетворението у всички ще е по-голямо. Но за тази цел трябва подробно да се анализира кои са причините и хората довели до кризите в Левски и ЦСКА. Сигурно Домусчиев има някаква роля, но мен поне ме съмнява неговата роля да е най-голяма, най-малкото защото проблемите в Левски започнаха през 2007 и от тогава отборът е в непрекъснат регрес (с леко живване единствено през сезон 2010-2011). На трето място: факт е че ако залезе Лудогорец без да се изобличат, отстранят и накажат останалите хора, които стоят зад кризата в грандовете (а аз мисля че те са малко на брой), родният футбол няма как да просперира, без да чака някой нов ГМО проект. Е, има и вариант по държавна линия, аз лично нямам нищо против, но може би не е сега най-подходящият момент да го обсъждаме.
Има и още един момент: всяка подобна загуба е съпроводена с победа и възход у конкуренцията за горепосоченото Топ 20. Вече способствахме за възход у белоруския футбол, на път сме да спомогнем и за такъв у молдовския. С други думи всеки наш бъдещ успех би дошъл по-трудно, дори и да можем да разчитаме на своите качества, ако не е съпроводен с регрес на някои над нас.
Няма лошо,нека си правят кампании в Европа,нека са успешни!Това за коефициента обаче,ами какво толкова?Другите отбори ако са добри и подготвени,няма да има значение кога ще срещнеш силен отбор-във втория или в четвъртия кръг!Това по повод коефициентите,нито един отбор не се възползва от силния коефициент!
Всеки водещ отбор е длъжен да захранва и националния отбор!Във всяка държава е така.Това са го правили и Левски и ЦСКА и Литекс,сега трябва да го прави лудогорец.Щом 4 години са водещи в нашето първенство,трябва да направят и нужното за националния отбор.Преди малко чух,че селекцията им продължавала

Как да е!Моето мнение е,че политиката на този клуб е грешна,когато става въпрос за българския футбол.Като става въпрос само за техния си отбор,сигурно е правилна и не я оспорвам,защото ми е все тая!Обаче да отъждествявам този отбор с футбола в България-еми не съм съгласен.Не виждам нищо полезно за футбола в България наличието на този отбор!В смисъл не виждам с нещо да помага на българския футбол ,освен на себе си!
Betchualeng Arnaikem написа:Лудогорец си отпадна заслужено. Надигра молдовците в едно полувреме .. от цели 4. Това плюс факта, че футболистите на Милсами показаха доста добра ефективност при положенията си се оказа достатъчно за тях.
Едно обективно мнение.