Балкански Орел написа:Тия са ебати тъпаците, тоя за къв чеп падна там хахаха, ей само на български отбори може да се вкара такъв балъшки гол.
Бензема го бутна, но не го дадоха в предаването по телевизията.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Балкански Орел написа:Тия са ебати тъпаците, тоя за къв чеп падна там хахаха, ей само на български отбори може да се вкара такъв балъшки гол.
slavchoshumanov написа:Teo написа:АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 1:2 ЗАКРИВАЙ !!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЕЙ ПОМАК
Teo написа:АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 1:2 ЗАКРИВАЙ !!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пълководец написа:samo_levski написа:visentii написа:samo_levski написа:Тия хора за какъв чеп пеят химна? Нормални ли са изобщо?
сигурно щот са българи,за разлика от теб...как мислиш
Хахаха, ми що всички българи не пеят химна постоянно? Примерно като влезнат в някой български супермаркет и си купят някоя българска стока. Що не пропяват тогава?
Щото са на мач, където играе български отбор срещу испански, българите подкрепят българския футболен отбор, нещо съвсем нормално
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
batmanlevski написа:пълководец написа:batmanlevski написа:тея Реал що не играят ,да не са яли и те кренвирши на полувремето .Левски щеше да им скъса мрежата !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти си на некви наркотици, гъби, лсд, херца, кажи, да ги пробвам и аз, явно са добри!
пробвай 1-2 ха-ха
El Commandante написа:Баси майката,Бензема: 5 минути на терена, 3 голови атаки...
cska-632 написа:Тео горкият 80 минути е ревал пред телевизора. Оставете душичката му да се порадва малко, защото друга радост в живота му няма, освен заубата на Лудогорец.
Той не е помак. Просто не е българин. Може би циганче.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта