Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал.
Тео, ако Меси не играе за каталунците, нали знаеш как ще завършат мачовете им? После уж "Барселона" бил силен отбор? Силният отбор е такъв, когато има заместници, а не когато разчитат на съдийските аванти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Parmalat написа:eelche написа:Много се радвам за отбора на Валенсия,напълно заслужено победиха!
Е,видяхте какво е когато футболът не е само късмет,а играят много стабилни и мотивирани отбори като Валенсия,много се радвам,много![]()
А за бляновете на Кирил Домусчиев - Фалкона ще кажа,че ЛЕВСКИ БЕШЕ,Е И ЩЕ ОСТАНЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧЕТВЪРФИНАЛИСТ В УЕФА,КАКТО И В ГРУПОВАТА ФАЗА НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА !
AMUNT VALENCIA !
Два български отбора щр постигнат до тези фази в евротурнирите-Ботев Пловдив и Лудогорец в близките години.
Да,възможно е с НАЕМНИЦИ...Левски постигна всички тези успехи със всичко на всичко 3-ма чужденци в състава:Лусио Вагнер,Ричард Еромоигбе и Седрик Бардон.Томашич имаше български паспорт.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Е ,чак да са ги смачкали Валенсия не бих казал ,грозно впечатление ми направи това ,че много от играчите на испанския отбор лежаха, бавеха , малко да ги бутнат и падаха като круши и откровени симулации ,не отива на голям отбор и определено по- класен от съперника си, да си служиш с такива прийоми,те всички испански отбори са такива ,иначе я цъкат,но са големи майстори на театъра .Лудогорци бяха доста пренавити и припряни ,имаха идеални възможности да изравнят ,трябваше малко по-спокойно.За мен голяма загуба беше, че румънеца го нямаше в отбраната.
daniel875 написа:Тео, ако Меси не играе за каталунците, нали знаеш как ще завършат мачовете им? После уж "Барселона" бил силен отбор? Силният отбор е такъв, когато има заместници, а не когато разчитат на съдийските аванти.
И без Меси биеха известно време!
Силния отбор му трябва силен треньор с мозък и тактическа грамотност! Да знае как да подреди играчите си срещу силен съперник, а не да играе за равен и да чака да победи..........
Такава аванта за Лудогорец с тоя червен на Кейта, който и аз бях учуден що му се вдига като не беше последен в защитата...
eelche написа:Parmalat написа:eelche написа:Много се радвам за отбора на Валенсия,напълно заслужено победиха!
Е,видяхте какво е когато футболът не е само късмет,а играят много стабилни и мотивирани отбори като Валенсия,много се радвам,много![]()
А за бляновете на Кирил Домусчиев - Фалкона ще кажа,че ЛЕВСКИ БЕШЕ,Е И ЩЕ ОСТАНЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧЕТВЪРФИНАЛИСТ В УЕФА,КАКТО И В ГРУПОВАТА ФАЗА НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА !
AMUNT VALENCIA !
Два български отбора щр постигнат до тези фази в евротурнирите-Ботев Пловдив и Лудогорец в близките години.
Да,възможно е с НАЕМНИЦИ...Левски постигна всички тези успехи със всичко на всичко 3-ма чужденци в състава:Лусио Вагнер,Ричард Еромоигбе и Седрик Бардон.Томашич имаше български паспорт.
Виж сега, успехът на "Левски" със Стоилов има две страни. Ти, както и много други, намекваш за хубавата част. Спомни си обаче за съдийските помощи във важни моменти.
Определено Стоиловият отбор печели в това отношение, че беше преобладащо български, но "Лудогорец" показа как един наш отбор може да излезе извън рамките на Балканите и да играе като голям тим, като "Реал", "Милан", "Байерн" в силните им периоди. Говоря за самочувствието, което показаха нашите. Направо сякаш бяха като тези три големи тима.
eelche написа:Parmalat написа:eelche написа:Много се радвам за отбора на Валенсия,напълно заслужено победиха!
AMUNT VALENCIA !
Какво като Томашич имал български паспорт? 5-6 от чужденците на Лудогорец...също имат БГ паспорти. Това не знам да ги прави българи.

Teo написа:daniel875 написа:Тео, ако Меси не играе за каталунците, нали знаеш как ще завършат мачовете им? После уж "Барселона" бил силен отбор? Силният отбор е такъв, когато има заместници, а не когато разчитат на съдийските аванти.
И без Меси биеха известно време!
Силния отбор му трябва силен треньор с мозък и тактическа грамотност! Да знае как да подреди играчите си срещу силен съперник, а не да играе за равен и да чака да победи..........
Такава аванта за Лудогорец с тоя червен на Кейта, който и аз бях учуден що му се вдига като не беше последен в защитата...
Кого са победили "Барселона" в голям мач без Меси? Не забравяй, че това е "богоизбраният" отбор. Съдиите по презумция свирят само в тяхна полза. Правилата важат само за тях, не и за другите. Другите не могат да симулират, да им свирят дузпи за побутване. Не е същото.
Последна промяна от daniel875 на 13 мар 2014 22:28, променено общо 1 път.
Лудогорец ми напомни на Левски срещу Шалке...Моето мнение и тогава и днес е , че основната вина за това да отпадаме от отбори - ПО-ДОБРИ от нас,но ПО-СЛАБИ в двубоите срещу нас е СЕЛСКИЯ МАНТАЛИТЕТ - НЕ НА ФУТБОЛИСТИТЕ , А НА ТРЕНЬОРА! По тази причина не понасям страхливци и ограничени типове , като Мъри Стоилов и този - Стойчо Стоев. До тази вечер Лудогорец имаше и нужната доза късмет и когато идва момента един треньор да покаже , че има капацитет да погледне напред ...става ясно че същите тези виждет не по-далече от носа си.След мача - тия приказки за шанса и класата на съперника ги слушах и от нашия Мъри тогава...А всъщност става въпрос за умение да водиш мача. С човек повече в две трети от мача , да допуснеш такова развитие ..с 2 удар в рамките на вратата за 75 минути - гредата и дузпата - и 12 извън вратата ... На почивката вместо да се променят нещата към по- добро - то обратното?! На пейката имаш още капацитет и избор от нападатели и вместо да ги съсипеш от атаки и удари и да пуснеш втори нападател , ти допуксдаш през второто да те доубият . Не е никакъв треньор този .Само с късмет не стават нещата ! А ме е яд много , защото този отбор има много по-голям капацитет - сигурен съм!
AMUNT VALENCIA !
Искам да посочиш три ЕВРОПЕЙСКИ ГРАНДА,които да имат поне 6 неизменни титуляри от страната в която се състезават отборите им!
Байерн не се брои!

Стига с тия клиширани дивотии,Челси колко англичани имаше в отбора,който дигна купата в ШЛ?

Последна промяна от HoUs4oOL на 13 мар 2014 22:31, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Синьо сърце
- Контакти:
daniel875 написа:Много е грозно българи да оплюват българи. Какво лошо направи "Лудогорец" на "Левски" и ЦСКА, че толкова настроение да има срещу този отбор? Това е заслуженият шампион на България в последните два сезона. През този нещата клонят отново в тази посока. Какво искаме? Отборът не бил български? Как да стане? На фона на цялата ситуация у нас това, което прави "Лудогорец", е много сериозно.
Никой никого не оплюва. Коментираме реално. А ти не се прави на башфен на Лц, както стана шампион тези две години, така спокойно можеше и да не стане-ЦСКА и Левски по-малко заслужено ли биха били шампиони в тези две първенства?
Не е тук мястото да споменаваме колко мача няма дузпа срещу тях. В мачовете с Лацио бях за сините, любим отбор са ми. Днес бях за Лц, но Валенсия ги смаза по всички правила на играта. И ако не бяха играли един час с човек по-малко( незаслужено!), резултатът щеше да е съвсем катастрофален. Такива са реалностите.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!