мили написа:Някой ден ще получите възмездието на прикриването си, и то заради тези "петима".
"Бог забавя, но не забравя", нищо че не сте набожни. Набожния не краде, не лъжи.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
мили написа:Някой ден ще получите възмездието на прикриването си, и то заради тези "петима".
"Бог забавя, но не забравя", нищо че не сте набожни. Набожния не краде, не лъжи.
Бог забавя, но не забравя", нищо че не сте набожни. Набожния не краде, не лъжи
snakebite написа:Не виждам нищо лошо да отразяват Лудогорец , така ние получаваме инфо от първа ръка и гледаме контролите на отбора !
Дали са безпристрастни явно не са, но за мен е по важно да знам какво се случва около отбора и за мен тези журналисти са полезни чрез работата си !!
iliyan написа:мили написа:Някой ден ще получите възмездието на прикриването си, и то заради тези "петима".
![]()
![]()
Наистина ме
![]()
![]()
Май трябва да звъна на Слави да те взема във Вечерта на Клоуните
![]()
![]()
мили написа:iliyan написа:мили написа:Някой ден ще получите възмездието на прикриването си, и то заради тези "петима".
![]()
![]()
Наистина ме
![]()
![]()
Май трябва да звъна на Слави да те взема във Вечерта на Клоуните
![]()
![]()
Тебе не мога да те разбера. На какъв език пишеш?
Седем грешки в един ред!!!
bigfish написа:И да попитам пак:
1) Ударен ли е Бурзорг с бомбичка в главата?
2) Обгорен ли е крака на Явор Вълчинов?
3) Има ли приети играчи в болница?Футболистът е бил уцелен в главата с бомбичка и веднага е закаран в болница. Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=458219Мичел Бургзорг е ударен в лицето с камък, а помощник треньорът на Лудогорец Явор Вълчинов е с обгорен крак, след като е бил замерен с бомбичка.
Второто е от Веско Вълчев в гонг, не мога да го пусна като линк, тъй като има ограничение до 1 на мнение.
мили написа:bigfish написа:мили написа:bigfish написа:... За петимата - нека ги съдят и да си понесат последствията, защото направеното от тях е безумие.
Всяко "безумие" се наказва. Заради тези безумни ... ще пострада, освен тях и Берое. Иначе ще се намерят други безумни. Тогава може да се случи по-страшното, макар и на друго място.
Не се затруднявайте, да ми отговаряте. Няма смисъл. Не защитавайте "безумието"
Няма нормативен акт според който Берое да пострада. Поради няколко причини: Берое може да носи отговорност за сигурността, която осигурява, но само когато:
1) тренировките са официални (такива има само за международните мачове)
2) се провеждат на нашия стадион
3) има предварително обявен график за това.
В случая вината за липса на организирана охрата е на Лудогорец.
Берое няма как да носи отговорност за действията на петимата, които са сътворили това безумие при тези условия. Колкото и да ви се иска.
Някой ден ще получите възмездието на прикриването си, и то заради тези "петима".
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Значи преди 10-тина години, фенове на Берое нахлуха в съдийската стая и набиха съдията Георги Нарлев.Тогава май не се състоя мача, и отнесоха служебна загуба и май точки им онеха...та мисълта ми е че в Стара Загора това си е нормално, те са си досущ като орките
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта