Лудогорец - Виктория Пилзен | 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Лудогорец - Виктория Пилзен | 2:0 FT

Мнениеот slash1912 » 18 авг 2016 22:15

iliev72 написа:
slash1912 написа:Ако не се класират,ще помогне ли? :lol:
Българския футбол е умрял отдавна.Кои българи да играят,че да се класират в ШЛ?Ми той Киро целия национален отбор да вземе и в ЛЕ няма да додрапа :roll:

Такива като Киро го умориха ;) Защо ли чешкият футбол не е умрял ;)

Снощи като го гледах,не беше и много жив :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 18 авг 2016 22:25

slash1912 написа:
iliev72 написа:
slash1912 написа:Ако не се класират,ще помогне ли? :lol:
Българския футбол е умрял отдавна.Кои българи да играят,че да се класират в ШЛ?Ми той Киро целия национален отбор да вземе и в ЛЕ няма да додрапа :roll:

Такива като Киро го умориха ;) Защо ли чешкият футбол не е умрял ;)

Снощи като го гледах,не беше и много жив :lol:

Но бяха ли на Еврото , бяха ! А нашите национали гледаха Евро по тв !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 авг 2016 22:46

Готвача написа:
гражданин от село написа:
slash1912 написа:Илиев,няма значение Киро къв е.Има значение,че 11 футболисти са на път да се класират в ШЛ за втори път.Нещо,което Лупи,въпреки милионите дългове,в които ви вкара,не успя да направи.

Лупи тръгна с пръдня боя да прави, ама за пореден път се оказа, че не става. :)

Не знам какво направи Лупи/освен кражбите в които бе обвинен и оправдан/,но е факт че беше на крака от групите на ШЛ,ако не бяха го преебали с лиценза.На тяхно място отидоха другите комунисти и се оакаха както си му е реда-по евроидиотски.А нещастното никому неизвестно отборче от Разград ви показа нагледно как точно се играе футбол срещу големите.Знам че ви е кофти.И на мен не ми е много приятно че един такъв отбор диктува модата в БГ,а не прмерно моят любим Черно море,който на всичко отгоре е и най старият футболен клуб в Родината.Но такива са реалностите.Зелените играят футбол,останалите гледаме жално отстрани.Поне когато бият ии отбори т Европа,не ме е яд а им се радвам,което ще рече че не съм злобар,а широко скроен човек,умеещ да признава класата на един отбор,без значение как се казва той.Дори и Левски които ненавиждам заради множеството мръсотии сътворени в БГ когато направят силен мач с изцяло футболни достойнства им го признавам без да имам някакви проблеми от това.Но всеки си има глава на раменете и може да реши какво и кого да подкрепя.Толкова по темата от мен,оаквам с нетърпение Лудогорец да се класират в групите на ШЛ/за което им стискам палци/ и жребият след това.

То и на вашите собственици парите не са им проблем, ама футболът май въобще не им е тръпка или поне нямат нужда да се доказват чрез него.На Домуса му стана нещо след като пернишките боклуци са му отказали да стане собственик на ЦСКА и явно е решил нещо да доказва на някого.Ако го сравним с Литекс(първият успешен провинциален проект започнал от 0-та на практика), то Домуса наистина взе достигнатото и надгради.Но това надграждане струва страшно много пари, които май няма кой друг да даде в България.Сега се говори как от тези участия в ЕКТ е на печалба и със сегашното ще изхвърчи в космоса.Аз не съм толкова убеден в това.Отбори участващи всяка година в ШЛ, с огромна публика, приходи от ТВ права, реклами, комерсиални турнета, спонсори и т.н. са на не малка загуба(само за Байерн се казва, че е на печалба).Аз от времето на Черепа, когато кули Лима и Соуса за 1млн и нещо долара не съм чувал за такива покупки в БГ футбола, сега по медиите излизат някакви "цифри" м/у 1-2млн. евро, които дава Домуса за играч.Съответно и заплати и битови условия за дадения играч отговарят на съответната цена.Има ли някъде дори и неофициална информация колко е бюджетът на Лудогорец на година.Поне в ЦСКА и Левски обявяваха някакви суми преди от порядъка на 8-10-15млн лв. на година(колко са верни е друг въпрос), но за Лудогорец не съм чувал даже и слухове.Не знам дали общо бюджетите на следващите 6 с най- големи такива събират, колкото този на Лудогорец.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 18 авг 2016 22:55

Много силен и най- важното грамотно изигран мач от Лудогорец. Липсваха глупавите грешки в защита от мачовете със Звезда, не знам дали причината е отсъствието на Пластун и включването на Паломино. Натанаел игра много силно, Дяков също, като май и картон не получи. Логичен резултат, а вторият гол беше страхотно изигран.
Не смятам, че Виктория имат особени шансове на реванша. Да, по- силни са от Звезда, но не виждам как могат да обърнат такъв резултат. Най- логично звучи на реванша 1:1 или 0:1 за огромно разочарования на дървения философ, напълнил с глупости темата. Това е от мен.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

мили

Мнениеот мили » 18 авг 2016 23:07

гражданин от село написа:То и на вашите собственици парите не са им проблем, ама футболът май въобще не им е тръпка или поне нямат нужда да се доказват чрез него.На Домуса му стана нещо след като пернишките боклуци са му отказали да стане собственик на ЦСКА и явно е решил нещо да доказва на някого.Ако го сравним с Литекс(първият успешен провинциален проект започнал от 0-та на практика), то Домуса наистина взе достигнатото и надгради.Но това надграждане струва страшно много пари, които май няма кой друг да даде в България.Сега се говори как от тези участия в ЕКТ е на печалба и със сегашното ще изхвърчи в космоса.Аз не съм толкова убеден в това.Отбори участващи всяка година в ШЛ, с огромна публика, приходи от ТВ права, реклами, комерсиални турнета, спонсори и т.н. са на не малка загуба(само за Байерн се казва, че е на печалба).Аз от времето на Черепа, когато кули Лима и Соуса за 1млн и нещо долара не съм чувал за такива покупки в БГ футбола, сега по медиите излизат някакви "цифри" м/у 1-2млн. евро, които дава Домуса за играч.Съответно и заплати и битови условия за дадения играч отговарят на съответната цена.Има ли някъде дори и неофициална информация колко е бюджетът на Лудогорец на година.Поне в ЦСКА и Левски обявяваха някакви суми преди от порядъка на 8-10-15млн лв. на година(колко са верни е друг въпрос), но за Лудогорец не съм чувал даже и слухове.Не знам дали общо бюджетите на следващите 6 с най- големи такива събират, колкото този на Лудогорец.

Длъжен ли е да казва, колко му е бюджета? Кой играч за колко го купил?
Нека никой да не знае и "някои" да си напрягат гънките, ако ги имат! :)
Веднъж питах моя син, колко му е заплатата. Отговора беше - ако ти трябват пари казвай! Вече не питам.
Такъв е отговора на Домусчиев към "любознателните". :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 авг 2016 23:24

мили написа:
гражданин от село написа:То и на вашите собственици парите не са им проблем, ама футболът май въобще не им е тръпка или поне нямат нужда да се доказват чрез него.На Домуса му стана нещо след като пернишките боклуци са му отказали да стане собственик на ЦСКА и явно е решил нещо да доказва на някого.Ако го сравним с Литекс(първият успешен провинциален проект започнал от 0-та на практика), то Домуса наистина взе достигнатото и надгради.Но това надграждане струва страшно много пари, които май няма кой друг да даде в България.Сега се говори как от тези участия в ЕКТ е на печалба и със сегашното ще изхвърчи в космоса.Аз не съм толкова убеден в това.Отбори участващи всяка година в ШЛ, с огромна публика, приходи от ТВ права, реклами, комерсиални турнета, спонсори и т.н. са на не малка загуба(само за Байерн се казва, че е на печалба).Аз от времето на Черепа, когато кули Лима и Соуса за 1млн и нещо долара не съм чувал за такива покупки в БГ футбола, сега по медиите излизат някакви "цифри" м/у 1-2млн. евро, които дава Домуса за играч.Съответно и заплати и битови условия за дадения играч отговарят на съответната цена.Има ли някъде дори и неофициална информация колко е бюджетът на Лудогорец на година.Поне в ЦСКА и Левски обявяваха някакви суми преди от порядъка на 8-10-15млн лв. на година(колко са верни е друг въпрос), но за Лудогорец не съм чувал даже и слухове.Не знам дали общо бюджетите на следващите 6 с най- големи такива събират, колкото този на Лудогорец.

Веднъж питах моя син, колко му е заплатата. Отговора беше - ако ти трябват пари казвай! Вече не питам.

Мили, драги нещо не си в час, то дори бюджетът на държавата е публичен.Що ли тъпите селски пръчки в Европата си обявяват в началото на годината бюджета на отборите(както и някои в България).Защо ли се обявяват публично и трансферите(требе и данъци да се плаща), така че не са и не може да са тайна.Колкото да сина ти, това са си ваши отношения и не ги коментирам, макар че имам какво да кажа. :mrgreen:

мили

Мнениеот мили » 18 авг 2016 23:33

гражданин от село написа:
мили написа:

Мили, драги нещо не си в час, то дори бюджетът на държавата е публичен.Що ли тъпите селски пръчки в Европата си обявяват в началото на годината бюджета на отборите(както и някои в България).Защо ли се обявяват публично и трансферите(требе и данъци да се плаща), така че не са и не може да са тайна.Колкото да сина ти, това са си ваши отношения и не ги коментирам, макар че имам какво да кажа. :mrgreen:

Може нарочно да не го обявява, за да го питате. :lol:
Питайте го. :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 авг 2016 23:36

Да, отговор нямаш - минаваме на "оригинолности".

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 19 авг 2016 00:14

Поздравления на феновете на лудите за победата :)
Напълно заслужена победа, която най-вероятно ще ви прати там, където в наши дни български отбори много,много не ходят :).Добро решение на треньора да излезе с Мисиджан вместо с Кешеру, а като цяло отбора ви тактически стоеше много добре. Много малко грешки и доста прилична ефективност в атака. В интерес на истината Пилзен не показаха,че имат някакъв отговор на играта на Лудогорец.
Успех и в следващия мач!

ПС:
Мислех че темата е за мача ама гледам, че тука са налазили троловете от всякакви цветове да плюят за каквото там се сетят. Малко е жалко това... Такива неща правят хората да изглеждат по-смотани отколкото всъщност са...
Имайте честта и достойнството да признавате качествата на другите (било то и противници).
Левскарите винаги сме били хора с чест...или поне бяхме на времето, когато името на патрона ни определяше и идеологията на клуба.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 авг 2016 00:27

Пилзен са от нивото на Марибор и малко над нивото на Звезда. Миналата седмица отстраниха Карабах с гол на чужд терен. Не знам дали са продали играчи, но ми е много чудно как са натрупали този коефициент...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Лудогорец”