Цървена Звезда – Лудогорец - 2:2 (2:4 aet)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

И в следващия кръг отива.....

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
IGRATA
Контакти:

Re: Цървена Звезда – Лудогорец | 2.8.2016 | 21:30ч.

Мнениеот IGRATA » 03 авг 2016 19:08

krumeto написа:Лудогорец отново ви каза:
ЗАМЪЛЧЕТЕ И РЪКОПЛЯСКАЙТЕ!
Но, някои плювалници са толкова големи, че по никакъв начин не могат да си ги затварят.
Браво Лудогорец, ти пак поработи за своята чест и за честа на България, пред прегракналите и накрая онемели вулгарни сърби! Едва ли има друга нация, която така вулгарно да са се държали спрямо БЪЛГАРИЯ!
От тук нататък каквото стане.
Пак сме в някакви групи - ЛЕ или ШЛ!

Пич, ние тая гнусна паплач сме я ебали нон стоп,

Потребителски аватар
IGRATA
Контакти:

Мнениеот IGRATA » 03 авг 2016 19:13

Сръбските пумияри,като чуят БЪЛГАРИЯ и се осират

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 03 авг 2016 19:20

Браво и от мен (един фен от Ловеч, който остана без отбор)! Много ми хареса как натрихте носовете на надменните сърбежи!
Не съм много съгласен с някои от политиките на Домусчиев за платените канали на Диема и затова гледах мача от стрийм на сръбската телевизия. Коментаторът там просто онемя при гола на Кафу.
Иначе не мога да не призная, че поне във футболно отношение в Лудогорец се работи много професионално. Взимат се изключително качествени чужденци, дано и школата започне да изкарва български таланти в скоро време.
Вчера, ако бях на мястото на Дерменджиев сигурно до 20-тата минута щях да съм изкарал Вандерсон - беше безумно слаб в началото. Но по-добре, че не съм на негово място. :) Много хубав футбол показахте, мисля, че категорично ги надиграхте и в двата мача и заслужено сте в следващия кръг.
Честито ви класиране в групите на ЕКТ и дано да е в групите на по-гледания турнир! ;)
[center]Изображение[/center]

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 03 авг 2016 19:44

Sstefanov написа:
Red Warrior написа:
ShooterMan написа:Колко испанци играят в Реал М? Колко англичани ритат в Челси? Разбира се, че има полза за футбола в България и тя се нарича коефициент!!! Та да можете вие например след резилите си да имате някакво число, както и колегите ви от ЦСКА-Литекс, които освен да се излагат със Зимбру, Мура и Йелгава за друго не стават.

Мълчи бе комплексирано дуранкулашко циганче! Мура беше по времето на боклуците когато излязохме с група от 16 футболисти и отпаднахме с два равни мача. Със Зимбру същата история, но по времето на Лупи. Тези ни докара до това положение. Гледай си твоите тимаджии и специалиста Гонзо!

Стига се оправдава бе червенко. Това че сте издънка в Европа - не е проблем на другите.По време на същите управляващи и тренер - се хвалите че сте победили на Анфилд - или това го забравяш защото не ти е удобно.
Успех на лудите.

ПС на вас все света ви е крив

какво му обръщаш внимание на това витошко лале просто :mrgreen:
Браво на Лудогорец - когато и който и да бие мизерните сърби все е добре

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 03 авг 2016 20:26

Алекси може да започва да си смазва гърлото.. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 03 авг 2016 20:39

ivo77 написа:Алекси може да започва да си смазва гърлото.. :lol: :lol:

Няма да е Алекси, днес са го освободили от ьТВ. :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 03 авг 2016 21:50

Браво на Лудите, разбиха на пух и прах моят песимизъм!
Не вярвах, че български отбор може да отиде насред футболния ад в Сърбия и да налага играта си още от първите минути, и то с хрисим треньор като Дерменджиев!
Поздравления и успех!

ПП: Огромно благодаря на всички в Лудогорец, че ще ми осигурят европейски футбол с явна българска следа най-малко до края на годината!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 авг 2016 22:09

BRF написа:Голям успех на Лудогорец!Едва ли са много отборите вкарали 4 гола на този стадион в един мач!Поздравявам феновете на отбора от Разград!

Благодарим и да ти се връща !
Искаме силни сини и червени , една птичка пролет не прави . :(
Изображение

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 03 авг 2016 22:26

Иска ми се да пиша повече позитивно, но виждам доста коментари относно българското или по скоро че нямало нищо българско в Лудогорец. Как сме били само с трима българи, как нямало още никой от школата който да играе. Айде да си го кажем честно...не сме чак такива националисти. Това са коментари които повече служат за оправдание за неудачите на любимите си отбори. Да погледнем една Германия какви национали имат, ами Швейцария. Тази година като играха Интер и Удинезе нямаше нито един италианец измежду двадесет и двамата. Всичко вече е толкова интернационализирано...нали все пак сме в Европейския съюз. Светът вече е друг, футбола също, не може да живеем на стара слава. Отбори като Левски и ЦСКА като социални феномени трябва да разберат че в днешно време един клуб трябва да се управлява като фирма, да има правила, дисциплина, санкции ако трябва /никой не знае Киро как обича да глобява футболисти и колко пъти го е правил/. За мен е важно че този клуб е създаден от българи и се управлява от българи и то доста успешно... не е дошъл някой си Глейзър и да е налял ей така едни милиони. Скоро ще видите базата и съм сигурен че на много дори и песимисти ще им хареса.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 03 авг 2016 22:51

Само абсолютните улични помияри могат да серат след тази страхотна победа на Лудогорец.
Честита победа е много малко да се каже за тоя клуб.Тоя клуб разплака за трети път сръбски щампион и неговите ВЕЛИКИ ООООООО ВЕЛИКИИИИ ПОЛОВИН ОТБОР, НЕ ЦЯЛ ОТБОР, НЕ БОГОВЕТЕ, НЕ АААААА УНИКАЛНИТЕ, ГРЪМОГЛАСНИ, БОГОПОМАЗАНИ, ВИСШИ НАВИЯЧИИИИИИИИИИИИИ :lol:

И то за отрицателно кратко време.Да вкараш 4 гола в един мач и то от такова значение на Red Star е абсолютен феномен и то при положение, че преди няколко години другото сръбско грандче ти е станало абонат, а именно приятелките на цска от партизан.
Тия сръби като цяло като чуят вече Лудогорец и се подмокрят от ма, па ако ще и феновете на Ривър Плейт да дойдат тука да ги подкрепят.
[center]Levski & Lazio[/center]

Върни се в “Лудогорец”