IvailoRz написа:АЗ ЗАСЛУЖАВАМ ОТБОРА МИ ДА ИГРАЕ В ШЛ ! Аз , персонално заслужавам , защото съм ходил по села и паланки както казах , ходил съм на гостуване в Мъдрево , Шумен (някво село до Шумен по - скоро) , Силистра във В група( около 700-800 човека на финала на В група) . После в Б група ходихме над 1000 човека до Силистра , Търговище и т.н Почти не пропусках мач на стадиона във В група ... какво да говорим за Б , въпреки че дори през ума ми не е и минавала мечта или мисъл ,че някога ще спечелим купа , шампионат , а камоли да играем в ЛЕ , да отсраним Партизан , Лацио , да бием ПСВ и т.н. А какво остава да играем с Реал Мадрид и Ливърпул в ШЛ .... ей за това аз заслужавам тоя отбор , и никой от вас няма право да ми казва какво заслужаваме и какво не .... намерете човек с пари (то с пари много ама с акъл малко) , който да харчи разумно и т.н . а не скачайте на хора които работят , които вдигнаха футбола в Бг , които направиха европейски клуб и отбор , които ще направят европейски (може би първия) стадион..... айде чао , мисля да спра да влизам да гледам комплексарските мнения на 20 човека . Били обединили всички против Лудогорец .... пф боли ме фара за мнението на 100-200-1000 лумпена ...всичко се вижда като дойдат мачовете от Европа и тогава се вижда всеобщното мнение на нормалния запалянко .
П.С. Поздрави на семейството от СтЗ ,които седяха до нас ,гледахме и коментирахме хубавия мач заедно и после ни пожелаха да газим в ШЛ .
Как така ходихте в В и Б групите по 1000(хиляда, и'ляда) фена. А сега една кола-хора, не можете да отиде до Варна,Ст. Загора, Пловдив, София и т.н и то забележи мачове от А група, не във В или Б група. Имам си мнение и то мноооого дълго по този въпрос със феновете, но не ми се занимава да се обеснявам на вас "нац. кауза" щото като "нац. кауза" не можете да приемете различни мнения от вашето, щото разбираш ли ще стана, НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ. Но знам само че всичко се върти около КРЕМВРИША. ФАКТ.