Няма такава злоба! Нефутболен бил градът? Добре, така да е, но регионът е футболен. На 50-60 км има два големи града, които с желание присъстват на евромачовете. Някой си от София нямало да дойде до Разград, но много други от региона ще дойдат или те щом не са около София са половин хора? Смешни разсъждения от една страна и плачевни от друга! Разберете, че данъкоплатци и най-вече хора граждани на тази държава живечет и извън София. Варненци да не се пенят много, защото получиха доста по-голяма сума за ремонта на бул.Владислав, бургазлии получиха надлези, пътни възли и какво ли още не за много повече пари, но за тях може. За София няма да коментирам.
Относно капацитетът от 10 000 - на мача със Слован въпреки гадното поражение от първия мач над 5000 бяхме на стадиона, за мача с Партизан 6500 билета свършиха за ден, като желаещите със сигурност са били повече. Не ми се мисли какво щеше да се случи с билетите, ако играехме Лига Европа в Разград. Когато се прибирахме към Варна през нощта след мача имаше колона до Шумен, до Варна беше засилен трафикът, въпреки че бе полунощ! Към Русе положението е било подобно, така че...
Разград преди 20 години имаше население от над 60 000! Сега са 35000, но тези, които не сме в града си знаем кой отбор да подкрепяме, така че възможностите не са чак толкова малки. 10 000 е напълно реален за пълнене стадион в търнирите на Лига Европа, да не говорим за Шампионсак Лига (не че вярвам, че имаме сили за там). Така че онези дето са пълнили 60 000 на дербито вместо да говорят колко е тъпо да се случва нещо далеч от София да се замислят защо са останали 10 - 12000 само.
Дано Разград получи това неголямо за възможностите на държавата финансиране и да се изгради едно бижу, на което ще се раздват всички от региона. Разград е платил повече данъци на държавата, отколкото е получил като субсидия, така че заслужава!
Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4
Аз съм от Микре Юнайтед
hd29 написа:tsonpen написа:iliyan написа:Според теб как от тренировъчно игрище с една трибуна се прави стадиона 4 категория а ?!
Къде видя игрище? Изброй 5 български стадиона, които са по-качествени от Лудогорец Арена!
Стадионът в Разград може да с малко седящи места, но това е защото повече не са нужни. Може да няма козирки, но всичко друго му е отлично. Ти на Острова ли живееш, че си заобиколен с по-добри стадиони?
Отличен е терена,вип ложата и може би съблекалните,останалото е две трибуни с по десет реда седалки и нищо повече.
Ти какво повече искаш? Единствено козирки няма. Освен Лазур и стадиона в Ловеч, кой друг стадион има нещо повече от Лудогорец Арена?
Колко са стадионите в България, които нямат ограждения между домакинските сектори и терена? Колко са стадионите с табло като на Лудогорец Арена? Колко са стадионите, където можеш да си купиш билет със запазено място във всеки домакински сектор? Колко са тези без лекоатлетическа писта - т.е. чисто футболни?
[center]
[/center]

- El Commandante
Трябва да си оправите сектора за гости обаче братле,честно,секи път като ида там и се чувствам все едно ме пращат в Сибир да копам руда, изключително неучтиво е.....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:Трябва да си оправите сектора за гости обаче братле,честно,секи път като ида там и се чувствам все едно ме пращат в Сибир да копам руда, изключително неучтиво е.....
Вярвам, че ако се стигне до реконструкция, това недоразумение "Сектор Гости" ще бъде закрито и изграден (довършен) секторът зад северната врата с козирки и всичко необходимо! С малки изключения агитките на противниците ни не заслужават такова отношение!
Аз съм от Микре Юнайтед
mozart , да те попитан няколко въпросчета :
1.Колко е постоянно присъствие на ст. Лудогорец Арена ?!
2. Да не би да се надяваш Русенци да ти напълнят стадиона ?!
3. След това изявление на Домуса дали някой освен капанци ще бъде на следващият мач от ЛЕ ?!
4. Я ми кажи как според теб един такъв стадион ще се ползва пълноценно след като дори за домакинските мачове няма да го напълните ако не ив гостуват отбори като ЦСКА , Левски , Ботев , Локо Пд и т.н. ?!
Дали съм прав а ?!
3. След това изявление на Домуса дали някой освен капанци ще бъде на следващият мач от ЛЕ ?!
4. Я ми кажи как според теб един такъв стадион ще се ползва пълноценно след като дори за домакинските мачове няма да го напълните ако не ив гостуват отбори като ЦСКА , Левски , Ботев , Локо Пд и т.н. ?!
Дали съм прав а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
- 1Neutralen
- Контакти:
iliyan написа:1Neutralen написа:iliyan написа:1Neutralen написа:iliyan написа:mozart , да те попитан няколко въпросчета :
Дали съм прав а ?!
А дали ще спреш да се излагаш, а?
Да съм те питал теб , малоумнико ?!
а БАН дали искаш?
Кога стана модератор и аз не съм разбрал ?!
Ми то е лесно да ти сложат БАН след като прилагаш персонални убиди, спам, и провокации...
El Commandante написа:Трябва да си оправите сектора за гости обаче братле,честно,секи път като ида там и се чувствам все едно ме пращат в Сибир да копам руда, изключително неучтиво е.....
Опитвам се да се поставя на твое място. И на мен няма да ми е никак приятно в такъв сектор.
И аз мисля, че ще го премислят и ще намерят по-удачно решение.
В кръга на шегата - преди да го развалят могат да го направят атракция за известно време. Май няма друг така обезопасен сектор в България. Сигурно са се вдъхновявали от клетката на лъвовете, която е наблизо

[center]
[/center]

Виждам, колко те е яд, но всъщност защо си толкова против? Парите ги дава Домусчиев (80%) и е най-нормалното нещо да иска да се включи собственикът на имота, който и след това ще бъде собственик, но заради ремонтираният имот няма да получава наем. Това е като хипотеза. Следващото нещо - сега стадионът има около 7000 места със сектор гости, и е видно, че на важните мачове е тесен и то доста, така че не е проблем да се мисли в перспектива. Бъди сигурен, че на откриването (дано има такова) ще бъде не просто пълен, а препълнен, защото ще бъде съобразено откриването с някой интересен мач. Само ще ти напомня, че на откриването през 2011 с Левски за няколко часа се разграбиха над 6000 билета (мисля бяха около 6300 за по-точно). Като прибавим и около 700 гостуващи фена това прави около 7000 публика на този мач. До 10 000 са само още 3000, които не са непосилни за града. Да не говорим, че при по-голям капацитет ще е по-голям и сектор гости.
Ако Лудогорец продължи с успешните си игри само за два сезона инвестицията може да се избие, да не говорим за ефекта, който може да предизвика в града мачове на ниво групова фаза. Домусчиев може да е всякакъв, но е показал, че е до болка ефективен в бизнесите си и съм сигурен, че за да се реши на такава инвестия има и план за възвръщането и. Може да е заложил 10 години за възвращаемост, но със сигурно има такъв план. Това автоматично означва, постоянното присъствие на стадиона да се приближи към поне 70-80%, а в еропейските мачове до 100%. Нямаш си и на представа, как русенци и шуменци са подкрепяли отбора, за варненците, които водих с мен вече няколко пъти обясних. Мисля, че това е достатъчно като отговор на т.1 и 2
По т.3 след известно време ще разберем колко ще са на стадиона, но нека бием първо Одеса
!
По т.4 потърси отговорът в обясненията най-отпред.
Ако Лудогорец продължи с успешните си игри само за два сезона инвестицията може да се избие, да не говорим за ефекта, който може да предизвика в града мачове на ниво групова фаза. Домусчиев може да е всякакъв, но е показал, че е до болка ефективен в бизнесите си и съм сигурен, че за да се реши на такава инвестия има и план за възвръщането и. Може да е заложил 10 години за възвращаемост, но със сигурно има такъв план. Това автоматично означва, постоянното присъствие на стадиона да се приближи към поне 70-80%, а в еропейските мачове до 100%. Нямаш си и на представа, как русенци и шуменци са подкрепяли отбора, за варненците, които водих с мен вече няколко пъти обясних. Мисля, че това е достатъчно като отговор на т.1 и 2
По т.3 след известно време ще разберем колко ще са на стадиона, но нека бием първо Одеса

Аз съм от Микре Юнайтед
mozart написа:Виждам, колко те е яд, но всъщност защо си толкова против? Парите ги дава Домусчиев (80%) и е най-нормалното нещо да иска да се включи собственикът на имота, който и след това ще бъде собственик, но заради ремонтираният имот няма да получава наем. Това е като хипотеза. Следващото нещо - сега стадионът има около 7000 места със сектор гости, и е видно, че на важните мачове е тесен и то доста, така че не е проблем да се мисли в перспектива. Бъди сигурен, че на откриването (дано има такова) ще бъде не просто пълен, а препълнен, защото ще бъде съобразено откриването с някой интересен мач. Само ще ти напомня, че на откриването през 2011 с Левски за няколко часа се разграбиха над 6000 билета (мисля бяха около 6300 за по-точно). Като прибавим и около 700 гостуващи фена това прави около 7000 публика на този мач. До 10 000 са само още 3000, които не са непосилни за града. Да не говорим, че при по-голям капацитет ще е по-голям и сектор гости.
По т.3 след известно време ще разберем колко ще са на стадиона, но нека бием първо Одеса!
Много си забавен

Все пак да те светна - 10г съм живял в Русе ! Тук на тези в форума може да имам говориш глупости - само , че не на мен тия

Я ми кажи колко ще бъдете на мача с Пирин ГД или Любимец а ?! ако има 1500 - направо ще си е рекорд !!!
Този стадион от билети според кога ще си избие парите ?! Според мен някъде около 3000г.

И да яд ме е , защото с парите на хората от Б.М.Ф. Кирето си прави П.Р. и вместо да получават това което заслужават тези хорица(БМФ) той ги дава на разни маймуни които са доведени от майната си !
Е да прави там разни нещица за Разград , но кога ли ще му омръзне ! А това с тези 4 млн е ясно на всички , че май нещо паричките на братята са на привършване !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
- El Commandante
iliyan написа:Този стадион от билети според кога ще си избие парите ?! Според мен някъде около 3000г.![]()
Ех ама сте ми късогледи...КОЙ е казал че ше избиват парите от посещение на мачовете?
Реално им трябват 2 трансфера по 5 милиона евра като тоя на Мисиджан дето се готви и са готови-ей ти ги 20те милиона лева за стадион...колко е трудна математиката?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?