shotgun blues написа:сега играят плейофа ..бият ли влизат в групите
ОК. Айде дано....
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
shotgun blues написа:сега играят плейофа ..бият ли влизат в групите
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
snakebite написа:Много, много труден мач..
Партизан показаха че са голям отбор, и това прави успеха още по ценен !
Имахме късмет, но в Разград пък те имаха ! Селя'ви![]()
Честито за Лудогорец и бългрския футбол, защото трупаме коефициент !
Teo написа:Мощна подкрепа за Ботев
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:Добре де,я ми кажете сега,трябва да играете още един кръг преди групите в ШЛ или как?
El Commandante написа:Добре де,я ми кажете сега,трябва да играете още един кръг преди групите в ШЛ или как?
matador написа:Браво много голям успех за Лудогорец и България в плейофа ще е трудно но имат шанс и за групите.Не малко пари ще вземат Лудогорец от УЕФА само от участието в плейофа ще получи 2 милиона.Има още време може да се вземат още футболисти един нападател ще е добре Безяк е много слаб в последните мачове.
El Commandante написа:Betchualeng Arnaikem написа:или групите на ШЛ, където сигурно ще има мнооого бой (ако боя не дойде още на плейофите)?
Ма па ше гледаме на живо в България яки отбори!
Аз ако съм на Лудогорец, ше искам да вляза в групите и да ми се паднат СУПЕР грандове....е така се расте...
El Commandante написа:Teo написа:Мощна подкрепа за Ботев
АЙДЕ!!!!
Срещу никви шансове, пред лицето на почти сигурна загуба, майната му на всичко,ААААААЙЙЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта