Милсами - Лудогорец | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 2:1 FT (agg 3:1)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Ще продължи ли европохода на Лудогорец

Анкетата завърши на 21 юли 2015 13:31

Да
39
51%
Не
37
49%

Общо гласове: 76

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Милсами - Лудогорец | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 2:1 FT (agg 3

Мнениеот BRF » 22 юли 2015 12:07

drvasko98 написа:
TristaNNN написа:Не мога да разбера на какво се дължи огромната радост от това отпадане на зелените. Айде, цесекистите донякъде ги разбирам - и мен да ме брулят така, и аз ще се радвам на чуждата нерадост, но останалите... Това е все едно да се кефиш, че комшията е зле, без да се замисляш, че реално цялото село е зле, в това число и ти самият. Ама вие си знаете най-добре, уж сте разумни хора.
Сега, както една такава ситуация изисква, трябва да се зададе въпросът "К'о пра'им". Преди време, някой с пост в БФС(дали не беше Чичо Венци) се изцепи, че няма проблем червените и червено-черните да са във В, първенството така или иначе щяло да бъде много интересно и без тях. И май ще се окаже прав. :) Каквото и да се случи със зелените след това корабокрушение, съм сигурен, че мотивацията им в А ПФГ ще граничи с минимума и едва ли ще са същият доминант. Няма как да е иначе, шамарът е голям, а бляновете за добри изходящи трансфери се пръскат без силни игри по европейските терени. А без доминант, А ПФГ определено ще си върне интригата. 8-)

Четири години тези цървули са на върха. В този период никой друг отбор не влезе в групи на ЕКТ, ЦСКА и Локо Сф са във В група, Левски е в кома, футболът в А група е на ниво 1944 г., националният отбор прави равни с Малта и не може дори да мисли за класиране на първенство, а тези не са дали един свестен български играч. Направи сравнение какво е било, когато ЦСКА или Левски са доминирали първенството. Не е ли този отбор абсолютен тумор?

+1

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юли 2015 12:07

BRF написа:Дано се върнете там,където ви е мястото,нали и без това всички сте си поддържали отбора още от както играл във В група :lol: !

[offtopic]Внимавай какво си пожелаваш, че ще останете доста дълго във В група :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юли 2015 12:10

drvasko98 написа:
TristaNNN написа:Не мога да разбера на какво се дължи огромната радост от това отпадане на зелените. Айде, цесекистите донякъде ги разбирам - и мен да ме брулят така, и аз ще се радвам на чуждата нерадост, но останалите... Това е все едно да се кефиш, че комшията е зле, без да се замисляш, че реално цялото село е зле, в това число и ти самият. Ама вие си знаете най-добре, уж сте разумни хора.
Сега, както една такава ситуация изисква, трябва да се зададе въпросът "К'о пра'им". Преди време, някой с пост в БФС(дали не беше Чичо Венци) се изцепи, че няма проблем червените и червено-черните да са във В, първенството така или иначе щяло да бъде много интересно и без тях. И май ще се окаже прав. :) Каквото и да се случи със зелените след това корабокрушение, съм сигурен, че мотивацията им в А ПФГ ще граничи с минимума и едва ли ще са същият доминант. Няма как да е иначе, шамарът е голям, а бляновете за добри изходящи трансфери се пръскат без силни игри по европейските терени. А без доминант, А ПФГ определено ще си върне интригата. 8-)

Четири години тези цървули са на върха. В този период никой друг отбор не влезе в групи на ЕКТ, ЦСКА и Локо Сф са във В група, Левски е в кома, футболът в А група е на ниво 1944 г., националният отбор прави равни с Малта и не може дори да мисли за класиране на първенство, а тези не са дали един свестен български играч. Направи сравнение какво е било, когато ЦСКА или Левски са доминирали първенството. Не е ли този отбор абсолютен тумор?

Ахааа, значи те са виновни, че останалите са зле. Евала бай, евала Ганьо! :lol: Айде сега да ми обясниш те каква връзка имат с будната кома на Левски и със справедливата съдба на цесекато?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 22 юли 2015 12:12

BRF написа:Радвам се за това отпадане!
Радвам се най-вече заради олигархчето!Радвам се и заради доста голяма част от самозабравилите се фенове на лудогорец.Радвам се заради боя над нашите фенове 2012!Радвам се заради наглата държавна помощ за и без това богатия собственик на въпросния отбор!Радвам се заради неуважението към институцията ЦСКА от почти всички свързани с този клуб!Радвам се заради подигравките със Зимбру!
п.п. Не съм се радвал на нито едно отпадане на български отбор,по-скоро съм ги поддържал!В това число не слагам Левски-винаги съм против тях!
Всичко това не е заради това,че не сме побеждавали този отбор-все ми е тая,мисля че и Металург Перник не сме ги побеждавали :lol: !Въобще не ми дреме за това!лудогорец можеше да бъде бялата лястовица на българския футбол,но се превърна в черна гарга!Дано се върнете там,където ви е мястото,нали и без това всички сте си поддържали отбора още от както играл във В група :lol: !

Къде видя отпадане, бе олигофрен?! :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 юли 2015 12:13

TristaNNN написа:
drvasko98 написа:

Ахааа, значи те са виновни, че останалите са зле. Евала бай, евала Ганьо! :lol: Айде сега да ми обясниш те каква връзка имат с будната кома на Левски и със справедливата съдба на цесекато?

Хайде ти ми обясни тогава,какво е позитивното за българския футбол наличието на този отбор?Нали трябваше да е движещата сила?Всички помагаха и правителство и софиянци и бфс и медии!Това е резултата!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 юли 2015 12:14

TristaNNN написа:
BRF написа:Дано се върнете там,където ви е мястото,нали и без това всички сте си поддържали отбора още от както играл във В група :lol: !

[offtopic]Внимавай какво си пожелаваш, че ще останете доста дълго във В група :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Не те разбирам![/offtopic]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 22 юли 2015 12:17

Относно мачовете:

Лудогорец- зелените и в двата мача хвърлиха много усилия в първия половин час на двубоите, с цел да търсят бърза развръзка. И двата пъти не им се получи. Така умората се натрупа по-бързо, краката понатежаха, а играта на футболистите стана значително по-семпла, в сравнение с първите минути. Можем само да гадаем дали щеше да има по-положителна развръзка, в сучай че си бяха разпределили силите по-добре. В защита бяха много зле, молдовските ботушари правеха опасна атака абсолютно всеки път, когато успяваха да вържат 3 паса.

Милсами- изключително семпли по отношение на игра с топката, което по нашите ширини моментално им лепва етикет на обречени дървари. Ами- ИЗНЕНАДА!!! Може да са дървари, но изключитело добре построени и дисциплинирани такива. Добро и сравнително чисто отнемане на топката, малко грешки в защита. Един добър вратар и на обречените дървари дори не им трябваше много късмет, за да отстранят в пъти по-скъпия Лудогорец, при това в два мача. ;)

Постройка, тактика, дисциплина- настоящето и бъдето на футбола. ;) Неща, на които тъпо и упорито хората, управляващи отборите не обръщат внимение- и го караме на неграмотни 20+ годишни "младежи" от школите и на скъпи чужденци, които биват пускани да ритат на една поляна, понякога нива, с надеждата да направят някаква игра. Ами- плющяха ни, плющат ни и очвидно ще продължават да ни плющат "дърварите"... :oops:
Последна промяна от Blue1914 на 22 юли 2015 12:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 22 юли 2015 12:18

drvasko98 написа:Четири години тези цървули са на върха. В този период никой друг отбор не влезе в групи на ЕКТ, ЦСКА и Локо Сф са във В група, Левски е в кома, футболът в А група е на ниво 1944 г., националният отбор прави равни с Малта и не може дори да мисли за класиране на първенство, а тези не са дали един свестен български играч. Направи сравнение какво е било, когато ЦСКА или Левски са доминирали първенството. Не е ли този отбор абсолютен тумор?

Откакто джуджето от Микре и гелосания влезнаха във футбола вървим все надолу!
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юли 2015 12:34

BRF написа:Хайде ти ми обясни тогава,какво е позитивното за българския футбол наличието на този отбор?Нали трябваше да е движещата сила?Всички помагаха и правителство и софиянци и бфс и медии!Това е резултата!

Аз не твърдя, че са донесли нещо позитивно. Така де, тук всяка година идват Реал и Ливърпул, по няколко пъти на сезон ст. "Васил Левски" е пълен. Не че хората във футболна Европа не знаят къде е България и има ли там, аджеба, професионален футбол, но е хубаво все пак да им се припомня. Също така, ние строим по 5-6 нови трибуни на сезон, всяка година откриваме модерни тренировъчни комплекси, всяка зима си подменяме електронните табла и т.н. Какво му е позитивното на това - пълен упадък!
Нека да ни движи моторът от Народна армия, примерно, докато пред погледа на поредната комисионерска маймуна никнат храсти и фиданки между редовете на трибуните!. Хеле, пък колко национали излязоха от там през последните години ... не мога да броя до толкова. Е, че има някой друг лев борч - нЕма грижи, то е за прогреса.
[offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 юли 2015 12:41

TristaNNN написа:
BRF написа:Хайде ти ми обясни тогава,какво е позитивното за българския футбол наличието на този отбор?Нали трябваше да е движещата сила?Всички помагаха и правителство и софиянци и бфс и медии!Това е резултата!

Аз не твърдя, че са донесли нещо позитивно. Така де, тук всяка година идват Реал и Ливърпул, по няколко пъти на сезон ст. "Васил Левски" е пълен. Не че хората във футболна Европа не знаят къде е България и има ли там, аджеба, професионален футбол, но е хубаво все пак да им се припомня. Също така, ние строим по 5-6 нови трибуни на сезон, всяка година откриваме модерни тренировъчни комплекси, всяка зима си подменяме електронните табла и т.н. Какво му е позитивното на това - пълен упадък!
Нека да ни движи моторът от Народна армия, примерно, докато пред погледа на поредната комисионерска маймуна никнат храсти и фиданки между редовете на трибуните!. Хеле, пък колко национали излязоха от там през последните години ... не мога да броя до толкова. Е, че има някой друг лев борч - нЕма грижи, то е за прогреса.

Еми бате,в момента в при великите лудогорец играят двама национали излезли от нашата школа!От тяхната школа няма и да излезе читав футболист-национал,освен ако не дадат български паспорт на някой марселиньо!
Колкото до трибуната-щеше да е смешно ,ако не беше жалко начина и на построяване и финансиране!
За 4 години докараха Реал ,вярно за първи път в България идва този отбор.Колкото до Ливърпул-това им беше мач с трети български отбор в последните десетина години!
Колкото до комисионерските маймуни,при вчерашните футболисти участвали в този мач,някак е тъжно да го казваш!

Върни се в “Лудогорец”