drvasko98 написа:TristaNNN написа:Не мога да разбера на какво се дължи огромната радост от това отпадане на зелените. Айде, цесекистите донякъде ги разбирам - и мен да ме брулят така, и аз ще се радвам на чуждата нерадост, но останалите... Това е все едно да се кефиш, че комшията е зле, без да се замисляш, че реално цялото село е зле, в това число и ти самият. Ама вие си знаете най-добре, уж сте разумни хора.
Сега, както една такава ситуация изисква, трябва да се зададе въпросът "К'о пра'им". Преди време, някой с пост в БФС(дали не беше Чичо Венци) се изцепи, че няма проблем червените и червено-черните да са във В, първенството така или иначе щяло да бъде много интересно и без тях. И май ще се окаже прав.Каквото и да се случи със зелените след това корабокрушение, съм сигурен, че мотивацията им в А ПФГ ще граничи с минимума и едва ли ще са същият доминант. Няма как да е иначе, шамарът е голям, а бляновете за добри изходящи трансфери се пръскат без силни игри по европейските терени. А без доминант, А ПФГ определено ще си върне интригата.
Четири години тези цървули са на върха. В този период никой друг отбор не влезе в групи на ЕКТ, ЦСКА и Локо Сф са във В група, Левски е в кома, футболът в А група е на ниво 1944 г., националният отбор прави равни с Малта и не може дори да мисли за класиране на първенство, а тези не са дали един свестен български играч. Направи сравнение какво е било, когато ЦСКА или Левски са доминирали първенството. Не е ли този отбор абсолютен тумор?
+1