snakebite написа:Mirolio написа:[
Феновете на Берое са сред най-справедливите, на което ги научи геноцида на "големите" през годините. Сравнение не може да се прави! Мен не ме гледай! Аз не съм типичния Бероец. На моменти съм вулгарен, което обаче, повярвай ми също е провокирано от други подобни писания. Не бих ви съдил, но личното ми мнение е, че след години (не зная точно колко) няма да ви има на хоризонта, а феновете на Берое ги е имало близо 100 години и явно ще ги има поне още толкова!
Всеки отбор в България има твърди фенове, разбери го !
Разбери че Лудогорец го е имало и в Б и В група, и много от пишещи тук сме ходили на тези мачове! И средно винаги сме били 3000 души (говоря за Б група, във В - по малко) ! Гледах наскоро статистика на б група за сезона 1999/00 от Спорт тото, и там сме на второ-трето място по посещаемсот с около 3000 души , тогава не сме били шампиони, а изпадащи...
Хората обичат отбора и винаги са били зад него, ама как да разберете...говоря за тези 3000 души, които никак не са малко...това е 1/10 от града ....това прави вие да сте 15 000 редовни зрители, имате ли го - не !
Понеже става въпрос на Б група един факт, който помнят само старите фенове на Берое и Локо Пд. Наи-посетения мач на отбори от Б група, при това приятелски от предсезоната подготовка е Локо ПД. - Берое в края на седемдесетте години пред повече от 40.000 зрители на ст. Пловдив. Е това си е ненадминат рекорд одстоен за уважение и респект!!