Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Mirolio

Re: Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Мнениеот Mirolio » 01 сеп 2014 23:49

snakebite написа:
Mirolio написа:[
Феновете на Берое са сред най-справедливите, на което ги научи геноцида на "големите" през годините. Сравнение не може да се прави! Мен не ме гледай! Аз не съм типичния Бероец. На моменти съм вулгарен, което обаче, повярвай ми също е провокирано от други подобни писания. Не бих ви съдил, но личното ми мнение е, че след години (не зная точно колко) няма да ви има на хоризонта, а феновете на Берое ги е имало близо 100 години и явно ще ги има поне още толкова!

Всеки отбор в България има твърди фенове, разбери го !
Разбери че Лудогорец го е имало и в Б и В група, и много от пишещи тук сме ходили на тези мачове! И средно винаги сме били 3000 души (говоря за Б група, във В - по малко) ! Гледах наскоро статистика на б група за сезона 1999/00 от Спорт тото, и там сме на второ-трето място по посещаемсот с около 3000 души , тогава не сме били шампиони, а изпадащи...
Хората обичат отбора и винаги са били зад него, ама как да разберете...говоря за тези 3000 души, които никак не са малко...това е 1/10 от града ....това прави вие да сте 15 000 редовни зрители, имате ли го - не !

Понеже става въпрос на Б група един факт, който помнят само старите фенове на Берое и Локо Пд. Наи-посетения мач на отбори от Б група, при това приятелски от предсезоната подготовка е Локо ПД. - Берое в края на седемдесетте години пред повече от 40.000 зрители на ст. Пловдив. Е това си е ненадминат рекорд одстоен за уважение и респект!! :)

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 01 сеп 2014 23:59

actrus написа:
Mirolio написа:
mozart написа:
Mirolio написа:Mozart, по-соко. Много се нервиш! Явно те държи от снощи!..:)

Мен ме държи от сряда от вечер, но едва ли ще разбереш, за какво говоря дете!

Детето, както ме наричаш в Сряда вечер беше във ВИПа на ст. В. Левски и искрено и от сърце се радва за победата на Лудогорец. Но изпълненията на Шуменския снощи ме върнаха в жалката ни БГ действителност. С това не се помага на никого, а само се трупа негативизъм спрямо Лудогорец, който наистина е явление в мизерния ни футбол. Затова неутралните Ви фенове ще намаляват с всеки изминат кръг от А група. И ако за предстоящите мачовете от ШЛ стадиона ще е препълнен се дължи главно на противниците ви Реал и Ливърпул. Със същия успех обаче можеше да ви се паднат Шахтьор Донецк и ЦСКА Москва и повярвай ми тогава публиката щеше да е доста по-малко от последните ви мачове от ЛЕ със Загреб, Одеса и т.н. Защо ли???

ОК.Бил си на стаде Национале де трагедия.Искал си да гледаш футбол,а не защото си "За" или "Против" Лудогорец.Искам конкретен отговор и не ми се обяснявай като любовница

Actrus, сбърка тона! Жалко, че вече не си online! По отношение на "лбовницата" щях да ти отговоря "подобаващо"!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 сеп 2014 00:00

Интересен момент от мача, един писан до съдията.... :)

Изображение

снимката е на радка минчева, дарик
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 02 сеп 2014 00:08

Mirolio написа:
actrus написа:
Mirolio написа:
mozart написа:
Mirolio написа:Mozart, по-соко. Много се нервиш! Явно те държи от снощи!..:)

Мен ме държи от сряда от вечер, но едва ли ще разбереш, за какво говоря дете!

Детето, както ме наричаш в Сряда вечер беше във ВИПа на ст. В. Левски и искрено и от сърце се радва за победата на Лудогорец. Но изпълненията на Шуменския снощи ме върнаха в жалката ни БГ действителност. С това не се помага на никого, а само се трупа негативизъм спрямо Лудогорец, който наистина е явление в мизерния ни футбол. Затова неутралните Ви фенове ще намаляват с всеки изминат кръг от А група. И ако за предстоящите мачовете от ШЛ стадиона ще е препълнен се дължи главно на противниците ви Реал и Ливърпул. Със същия успех обаче можеше да ви се паднат Шахтьор Донецк и ЦСКА Москва и повярвай ми тогава публиката щеше да е доста по-малко от последните ви мачове от ЛЕ със Загреб, Одеса и т.н. Защо ли???

ОК.Бил си на стаде Национале де трагедия.Искал си да гледаш футбол,а не защото си "За" или "Против" Лудогорец.Искам конкретен отговор и не ми се обяснявай като любовница

Actrus, сбърка тона! Жалко, че вече не си online! По отношение на "лбовницата" щях да ти отговоря "подобаващо"!

Защо,с какво те обидих.Просто те попитах,искаш да гледах футбол на ниво или....

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 02 сеп 2014 10:14

Берое си изкара някои заслужени картони. Но да нирачате вашето технична игра? Коментаторът колко пъти мълча по време на вашита игра, защото не знаеше какво да каже? Харесаха ми последните минути на мача - Берое отнема топката, прави контра и ваш футболист грубо в гръб спира откъсващият се наш. Коментаторът скопойно почна да казва, че това е един нарисуван жълт картон, който ще е първият в мача за вас, после млъкна и допълни сконфузено, че явно ще се размине само със забележка. И други ситуации имаше, където просто не се даваха картони за вас, a коментаторът не разбираше какво става.

Иначе подозирма, че нашите се изнервиха от отсъжданията на съдията и се изредиха един по един да ви сритат вас ;)

Бъдете по-критични към всички съдийските отсъждания по време на мача, без значение в коя полза са. Така ще изразите позиция и няма да бъдете противни на останалата част от България. Но вие живеете в страх от местния феодал и едва ли ще се осмелите да кажете нещо.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 02 сеп 2014 11:22

Tribune East 1912 написа:Безобразно, супер скандално съдийство! Пак се почва с яките аванти в полза на гнусната кауза, ама те ще дойдат на Коматево, да видим как ще си тръгнат от там, само съдията да свири такава дузпа!!!!!!!

Не знам, но последния път им ръкопляскахте нещо? :|
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 02 сеп 2014 11:27

Какъв страх бе човек? Такива глупости се пишат, че не знам вече, какво да кажа. От какво да ме е страх? Да не ме уволни ако не отида на мач? В завода на Домусчиев в Разград работят около 600 човека, а колко има на стадиона? Че те 1/3 са винаги на работа, остават 400. Всички останали не работят за него, а има мачове с по 5000. Това е голяма глупост за страх от Домусчиев. Така ги виждат хората нещата, а и може би повечето са като мен, не обръщат внимание на съдията чак толкова. Ако си добър съдията не може да те спре, освен ако не е брутален. В този мач съдията не беше брутален, а ако беше щеше да има победител в този мач. Фактът че можехте да ни биете в края, а преди това ние можехме да обърнем мача е показателен. Радвайте се на добрия отбор, който е направил Хубчев. Бийте грандовете и спрете да ревете за съдиите. Не Тодоров изтърва сума ти положения като се бяхме оголили отзад. Да според мен сбърка с дузпата, но да ти кажа ли кога се убедих , че е грешка? След третото повторение от камерата зад вратата, от другите не ставаше ясно. Съдията се е объркал, но от позицията, в която е няма време да каже да видим повторението, а трябва да реши и той реши. Вече какви са били подбудите му е друг въпрос. Няма да се учудя ако някой излезе и каже, че в слушалките им говори Домуса, кое положение как да се свири. Важното е да има водещи отбори от повече региони в страната. Искрено се радвам на Берое за добрия отбор, на Ботев(Пд), на Черно море, но ако продължаваме да се плюем нищо добро не ни чака.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 02 сеп 2014 12:08

bastuna2003 написа:Тези верно станаха обединители на нацията :shock:
Такова обединение против тях не се беше случвало от времената на ВИС 2 :lol:
Само тия от Локо Пд още са зад тях, но и те като отнесат по някоя секира ще вият на умряло.

Малко ли беше миналия сезон за купата, където Моци за малко не уби играч на Локо и не последва нито картон, нито дузпа. Още ми е в главата,това влизане.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 02 сеп 2014 12:10

Безценно е да гледаш процеса по сливане на феновете на Левски и ЦСКА в едно. Все едно да шибаш две жени, а те да стават приятелки ;)! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 сеп 2014 12:21

mozart написа:Безценно е да гледаш процеса по сливане на феновете на Левски и ЦСКА в едно. Все едно да шибаш две жени, а те да стават приятелки ;)! :lol: :lol: :lol:

Тръгнали сте да си правите харем,ако питаш мен ;) !Ама тия жени дето ги шибате,май са чужди и си имат мъже :mrgreen: !

Върни се в “Лудогорец”