Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014

Мнениеот subzero » 29 яну 2014 09:25

d.milanov написа:Аз съм на ясно за себе си. Естествено, че източника е от Лудогорец. Не е в това въпроса. Въпроса е защо не кажат кой е? Нали ГОНГ са сериозен сайт, а в същото време падат на нивото на жълтите медии, като не назовават източник. Както и да е. Живи и здрави да сме. :)

Пффф,сериозен сайт. Който плаща,за него четем. ;)
Добре,че им е форума,иначе нямаше да кликна на сайта им.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 29 яну 2014 11:15

Хора, каквото и да си говорим, това, което направиха Ботев е впъти по-правилно и успешно, от това което направиха Лудогорец тази зима. Аз лично съм запознат с качествата на Хамза и искам да ви кажа, че е един от най-качествените футболисти играли в А група и това ще си проличи моментално! Не знам и дали сте гледали мача вчера, но според мен Шериф на моменти направо си надиграваха орлетата. Не знам те на какъв етпап на подготовката си са, но определено би трябвало да са отбор с по-скромни възможности от Лудогорец и все пак се видя, че имат качествени играчи. Ок, напоследък почти няма слаб трансфер в Лудогорец, но и не харчат пропорционално на възможностите и резултатите си, а това забавя развитието. Ако не използват в момента, когато са в подем да се подсилят, впоследствие при спада ще е много по-трудно да тръгнат пак успешно.

Не съм фен на Ботев, но искрено се радвам на това което правят, защото А група ще бъде по-качествено първенство напролет. И причината ще са те и Литекс. Лудогорец според мен направиха крачка назад, освен ако не ме опровергаят с някой закъснял трансфер.

Не казвам, че Лудогорец нямат качесвен отбор, казвам само, че не са толкова завършен отбор, че да чакат само играч от едва ли не световна класа и то по възможност за жълти стотинки. Такова животно няма или ако има не чака точно разградчани да го вземат. Според мен е нереално.
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 яну 2014 11:27

Барт и Кейсара са на път да вземат български паспорти.За Кейсара ще освободи място за играч извън ЕС,но за Барт няма логика освен ако Любо не го стяга за национал според някои сайтове.Платини и Ернандес са другите двама без европейски паспорти.Възможно е да вземете още 1 чужденец и най-вероятно ще е бек.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 29 яну 2014 13:42

Soul_VB написа:Хора, каквото и да си говорим, това, което направиха Ботев е впъти по-правилно и успешно, от това което направиха Лудогорец тази зима. Аз лично съм запознат с качествата на Хамза и искам да ви кажа, че е един от най-качествените футболисти играли в А група и това ще си проличи моментално! Не знам и дали сте гледали мача вчера, но според мен Шериф на моменти направо си надиграваха орлетата. Не знам те на какъв етпап на подготовката си са, но определено би трябвало да са отбор с по-скромни възможности от Лудогорец и все пак се видя, че имат качествени играчи. Ок, напоследък почти няма слаб трансфер в Лудогорец, но и не харчат пропорционално на възможностите и резултатите си, а това забавя развитието. Ако не използват в момента, когато са в подем да се подсилят, впоследствие при спада ще е много по-трудно да тръгнат пак успешно.

Не съм фен на Ботев, но искрено се радвам на това което правят, защото А група ще бъде по-качествено първенство напролет. И причината ще са те и Литекс. Лудогорец според мен направиха крачка назад, освен ако не ме опровергаят с някой закъснял трансфер.

Не казвам, че Лудогорец нямат качесвен отбор, казвам само, че не са толкова завършен отбор, че да чакат само играч от едва ли не световна класа и то по възможност за жълти стотинки. Такова животно няма или ако има не чака точно разградчани да го вземат. Според мен е нереално.

Апетита идва с яденето, но лудогорци искате да преядете. Мъри Стоилов и Александров си спасяват кожата..това правят ботев в момента. Да видим дали ще успеят. На вас ви трябва определено един ляв бек и някой да каже на Безяк,че топката трудно се спира с корем и колене.

Поздрави

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 29 яну 2014 20:43

Ако вчерашното е било резил, то според същите хора днес би трябвало сме постигнали епична победа, която да се помни с десетилетия. Другият вариант е и двете да са били просто контроли, за които да не се правят генерални изводи.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 29 яну 2014 20:46

Soul_VB написа:Хора, каквото и да си говорим, това, което направиха Ботев е впъти по-правилно и успешно, от това което направиха Лудогорец тази зима. Аз лично съм запознат с качествата на Хамза и искам да ви кажа, че е един от най-качествените футболисти играли в А група и това ще си проличи моментално! Не знам и дали сте гледали мача вчера, но според мен Шериф на моменти направо си надиграваха орлетата. Не знам те на какъв етпап на подготовката си са, но определено би трябвало да са отбор с по-скромни възможности от Лудогорец и все пак се видя, че имат качествени играчи. Ок, напоследък почти няма слаб трансфер в Лудогорец, но и не харчат пропорционално на възможностите и резултатите си, а това забавя развитието. Ако не използват в момента, когато са в подем да се подсилят, впоследствие при спада ще е много по-трудно да тръгнат пак успешно.

Няма нужда да ставаме Ман Сити. Аз пък ще кажа, че ако Ботев постигаше успехи пропорционално на вложените средства вече трябваше да е в групите на ШЛ...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 29 яну 2014 22:44

D.Georgiev написа:Ако вчерашното е било резил, то според същите хора днес би трябвало сме постигнали епична победа, която да се помни с десетилетия. Другият вариант е и двете да са били просто контроли, за които да не се правят генерални изводи.

Хахаха точно така, никой не каза едно евалла за победата над втория в Полша !
Днес играхме с доста агресия, и малко по-добро темпо, Гурник освен един удар с глава май нямаха положение днес !
и още нещо, нашите резерви играха с много настроение днес ! И ако така я карат, едните по - надъхано, другите по- слабо( титулярите) , спокойно мога да кажа че Лудогорец има 2 равностойни отбора към момента !!
Луму с нищо не ме впечатли много страхливо подхожда, трябва му доста още, но отправи един силен удар, личи му че има добра постановка на ударите (както Мисиджан) , за разлика от него Ешпиньо целеше гаргите !
Приятно съм изненадан от Бургзорг днес, имаше спорове за Моци от някои от нашите фенове. Моци е не само е най-добрия от централните в Лудогорец а въобще и в България - днес Моци бе перфектен, много добри пасове раздаде !
Терзиев и той се включи много добре, и е много близо до титулярно място !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 29 яну 2014 22:48

За "невъоръженото" око, вероятно съперниците и резултатите от подготовката са носители на достоверна информация за футболната стойност на един тим.
Всъщност всеки двубой и дори всеки момент от двубой с отбор от което и да е ниво, е носител на информация за качествта на отделните футболисти и боеспособноста на един отбор. Разбира се добре е контролите да са с отбори от по-високо ниво защото тогава истински футболните моменти ще са повече и ще може да се съпоставя класата на отделните отигравания.
Ето каккви изводи си направих аз от последната контрола с Гурник:
Имаме два ярко разграничаващи се състави на титуляри и разерви с голяма разлика в качествата на футболистите.
Витиня, Ернандес, Кешада и Лому са с посредствени качества, като за последния се надявам причината да е младоста и аклиматизацията, но начина по който борави с топката, не ме прави оптимист. Витиня и Ернандес представляват само допълване на бройката в клуба и като се има в предвид, че единият заема доста ценна квота е целесъобразно да се отърват от него.
Въобще първите 60 минути бяха едно безкрайно аритмично кюскане на топката с единствена мисъл за посоката и без никаква техническа и идейна подкрепа. Ернандес се движи като обезглавен и никога го няма там където му е мястото. Лому и покровителят му си сменяха фланговете, като че ли без никаква идея, а понякога и оставаха заедно на някой от тях, като че ли просто защото трябваше да извършват някаква дейност. Изумен съм,че най-добре представящият се футболист в този период беше Бурзорг, който принципно е абсолютно безполезен халф (този човек при всяко получаване на топката прави един пълен оборот около себе си, без никаква причина и после с завидна последователност отиграва в грешната посока). Останалите футболисти от тази група са на горе долу прилично за нашите футболни стандарти ниво.
След 60 минута в Лудогорец замириса на футбол а причините са известни на всички които са гледали!
Някак си даже звукът от ударите по топката стана по-мелодичен и по-ритмичен (цтк--цък--цък------туп, цък--цък, цък-----туп.....)!
Този звук обаче го чуват само онези, които когато гледат и виждат (тук някой ще направи аналогия с пр-р Вучков)!!!
Без Маселиньо сме за никъде.......! Невероятен късмет сме имали с привличането му и то още в "Б" група. Това е най-добрият чужденец и най-добър халф, играещ в нашето първенство от тогава и до днес. От този състав, като че ли Мишо в този двубой не беше в кондиция.
Искам да Ви напомня, че живеем в малка, бедна и прашна (когато е влажно-кална) държава, но е факт че Лудогорец футболно е по-стойностен от втория в Полското първенство.
Не се заблуждавайте - не сме добри като Барселона, Реал или Байерн. Не сме добри дори като Лацио!
.....Но във футбола е възможно да се случи всичко и Лудогорец са много близо да направят едно малко Балканско чудо!

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 30 яну 2014 09:04

Моци е не само е най-добрия от централните в Лудогорец а въобще и в България - днес Моци бе перфектен, много добри пасове раздаде !

Ами аз лично 2 негови грешки видях, като едната беше доста груба - изпусна човекът, когото пазеше персонално, а в последствие беше надбяган и преодолян от него, когато тръгна да го преследва. Не е слаб защитник, но и Барт и Терзиев са по-добри от него, като първият е с 2 класи пред него откъм чисто футболен интелект и класа. За останалата част от мнението съм съгласен.

Съгласен съм и с голяма част от мнението на volf. Само за Бургзорг не съм съгласен - значи, прави добър мач момчето, и ти - пак на хранилката. Струва ми се предубеденост. На мен и в мача с Шериф ми направи впечатление на 2 пъти контрола му върху топката и приличната техника, която и преди е загатвал, че притежава. Като цяло мисля, че има хляб в него, просто му трябват 2-3 поредни мача като титуляр, за да му се вдигне самочувствието. Мисля, че то му е най-дефицитното "умение". Вижда се, че когато не играе надъхано, за да се докаже, или под напрежение, за да не сбърка, а е спокоен - му се получават нещата. Пруитежава почти неизчерпаема енергия и борбеност, прилична скорост и се случва да раздава нестандартни пасове. Головият му нюх е нулев, но пък и не му е нужен :)
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 яну 2014 10:07

Най-добрият ви защитник в момента е Георги Терзиев.Като терминатор е.Няма грешен пас и взета топка на втория етаж в контролите в Турция.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Лудогорец”