tsonpen написа:Betchualeng Arnaikem написа:hijack1 написа:Не ви ли писна преди всеки мач да казвате колко малки са ни шансовете и този отбор ще ни разгроми?
По-добре не подскачай а се замисли. Базел ви надигра и в Швейцария не поиска да ви размаже, ФАКТ. С това изказване не подценявам Лудогорец, защото за мен Базел е тим от друга величина.. но трябваше това да ви светне червената лампичка.
Свиквайте с идеята, че влизате в мачове, където и разгромната загуба не е немислима. Лацио случайници ли са, какво са? А после Валенсия (примерно) ? Да, може да не паднете с много, може дори да продължите.. но може и да изядете жесток пердах. Дори тази година да ви се размине.. ще е временно, това е футбола и нито 1 отбор не е застрахован, всички имат тия моменти.
Затова до мача - надявайет се. По време на мача - стискайте палци. След него.. ще видим. Но ще е голяма грешка някой да прави трагедия да речем от отпадане с какъвто и да е резултат от Лацио. Грешка ще е с оглед на очакванията в началото на сезона и сравнението на тези очаквания с постигнатото.
За мен това са празни приказки. Защото всичко е възможно. Ние изядохме пердах и от Литекс и от "Черно море". В същото време ПСВ бяха убедително победени от Лудогорец на два пъти. В мача с Базел съм убеден, че играчите играха с едно на ум, че не могат да се мерят с този отбор и че имат добра алтернатива като отпаднат. Изтече и много вода от мачовете с Базел, отборът натрупа опит и самочувствие. Не на последно място, мачовете са сблъсък на различни стилове и концепции. Някой неудобен, макар и слаб съперник може да е по-страшен от много силен, но удобен, където отборът да си разгърне напълно потенциала. На думи, имена или когато се водим от историята е едно, но на терена често е съвсем друго. Статистиката си е статистика и е безмилостна, освен в някои случаи, както през изминалата есен в ЛЕ

Да де ама докато Черно море и Литекс не могат баш редовно да ви бият така в Европа има отбори, които сигурно ще го направят поне 3 от 5 опита. Мисълта ми е, че на подобен етап и кофти резултат, наистина кофти няма да е трагедия според мен. Макар че залагам каквото кажете, че тук ще се изсипят 200 души да кажат, че сте разкрити ако ПРИМЕРНО Лацио или Валенсия ви бие с 3 гола :D
А за имената, историята и малките отбори си прав. ПСВ уж трябваше много да ви бият то.. нъцки. Черноморец обаче можеше да ви бие, а уж бяха аутсайдер. То и вие бехте такъв, ама накрая ПСВ и Динамо отпаднаха :D
Ако се замислиш именно Лудогорец е пример за малък ама неудобен противник: уж малък тим, от бедна на пари във футбола страна (по евро стандарт), дебютант.. и се оказа кофти късмет за всички освен Базел. Колкото до Базел.. Лудогорец нямаше сили за тях. Може да не са играли на 100 процента вашите, но Базел не е толкова име, колкото ефективен противник, прекалено ефективен за нашите отбори. Може би ще дойде време да не е така.. ама де да видим.