Лудогорец Разград-всичко за отбора

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Лудогорец Разград-всичко за отбора

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2011 22:05

Нека си хапнат и пийнат хората, все пак за първи път влизат в "А" група, еуфорията е голяма, има емоции, шефовете щедри, няма нищо лошо в това, че Домусчиев ще почерпи хората, важното е, че не са само на приказки, казаха че ще направят модерен стадион и грам не се бавят.

С интерес ще следя развитието и строежа, дано има ентусиасти от Разград да качват снимки
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2011 22:12

Лудогорец чакат национал от чужбина
http://www.blitz.bg/sport/article/95279
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2011 22:16

blue avalanche написа:Домусчиев седнал да плямпа,че след 3г. щели да са шампиони. :lol: :lol: :lol:
Sorry,Кире,ама с играчи като Т.Колев,"Деко",Дяков,Д.Атанасов,Бакалов,Гъргоров...чИмпион не се става!

Ти от къде знаеш с какъв състав ще са след 3 години?
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 юни 2011 22:30

Нека,нека се плюе по Лудогорец,тази омраза която се изсипва върху този клуб през последните месеци е най-големият атестат,че този отбор започва да се превръща в нещо голямо.Дано,още първият сезон да се класират в Евротурнирите.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 05 юни 2011 23:00

Аз съм от Разград и съм бил на мачове когато съм имал възможност от 1995,поне на 93-95% от всички мачове които са се играли във града.Миналата година на мача със Дунав,имаш много хора от Русе,знаят на какво приличаше стадиона,сега само 6 месеца по късно няма нищо общо със оная съборетина.Засега тука каквото се каза,поне за стадиона всичко се направи.А това,че се плюе много,знаете ли колко ме вълнува,днеска имаше на стадиона дядовци които плачеха,а и на мене това ми беше една от детските мечти която се сбъдна.Не ме вълнува колко време ще сме във "А" група,важното е че го видях и ще бъда на мачовете.А без пари мога да ви кажа,че не става нищо,до миналата година момчетата във отбора играеха по за една вечеря,и няма резлутати ,дойдоха мангите и всичко стана много бързо.Днеска за първи път на стадиона имаше раздвижване на публиката.А и се замислете върху нещо,на уж официалната трибуна имаше вход от 20 лева и беше почти пълна,ако това го кажеш на някой много голям фен във София за мач,примерно срещу Лудогорец,вярвате ли,че ще имате по вече от 500 човека на стадиона.Ние сме много малък град и то доста беден,но за някои неща ще се намират парички.Успех на всички във живота,и ако някой прояви желание,другия сезон във Разград може да се видим преди някой мач.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2011 23:52

dunavfc написа:Нека,нека се плюе по Лудогорец,тази омраза която се изсипва върху този клуб през последните месеци е най-големият атестат,че този отбор започва да се превръща в нещо голямо.Дано,още първият сезон да се класират в Евротурнирите.

Не, това е атестат, че българина няма никаква елементарна футболна култура.
Те хората още в "Б" група, 70% тръгнали да ги хулят и ако ги питащ защо, 100% няма да ти отговорят.
Изображение

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 06 юни 2011 23:48

Parmalat написа:Защото Лудогорец тепърва прохожда при големите.Не е още име като Левски,ЦСКА и Литекс в България.

Няма и да бъдат! Литекс също не знам какво име е... Имена са Пирин, Берое, Ботев; не отборчета на разни милионери на прехода!

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 07 юни 2011 00:11

не съм противник на Лудогорец и няма да се вписвам в общия хор на викащите У-у-у-у
напротив, пожелавам успех на отбора ви и дано обърка повечко сметки на така наречените "грандове" в Бг футбола....
кеф ще ми е да биете и левски и цска и дано го направите...
има ли силни отбори от т.нар "провинция" (що е то прованс и има ли почва в Бг е съвсем отделна тема) , софийските отбори и най-вече - феновете им, КРЪВ СЕРАТ ...а феновете им по някои радиа и спортни шоута ,направо се осират .....в посока Литекс примерно

не съм фен обаче на грандоманията и начина , по който става всичко...
превръщате се в Бг вариант на Ман Сити,купувайки на килограм безразборно, но умните хора знаят, че нещата не стават само с пари...
както и да е, ще поживеем, ще видим...

моята прогноза за класирането на Лудогорец в първия му сезон в А група, е някъде около 6-9 място
мисля,че ако се организира отсега една игра с награди ..познай къде ще финишра отбора, ще е доста посетена ;)

както казах и по-горе ..Успех на отбора и на всички истински фенове, които си обичат отбора...но натъртвам думата ИСТИНСКИ.....защото между фен на кебапчета и фен на отбор, разликата е оттук до небето..
Имате живия пример с "феновете" на черноморец ...докато имаше кетъринг , кльопачка и свободен ход - ходеха по мачове...
като им сложиха цени на билетите, заебаха мачовете и тръгнаха за риба...ДА ТИ ЕБА И ФЕНОВЕТЕ ! :)
това не го допускайте,че ще ви се смее цяла България...защото парите рано или късно свършват,а тях като ги няма, остават ИСТИНСКИТЕ ЦЕННОСТИ на един клуб ...
слушайте един фен на БОТЕВ , ние знаем за какво става въпрос ;)
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Върни се в “Лудогорец”