СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Мнениеот snakebite » 13 авг 2014 23:28

Абе истината е че съдията поразвали мача. Не трябваше да бъде така строг към Александър Колев, не се разбра за какво му даде картон за симулация или за реплика. Според мен е за реплика, каква е, само може да гадаем...
ако е за симулация, е в правото да си вдига картон когато намери за добре. Май бързо забравихте как изгониха Марселиньо за симулация в Загреб, тогава всички се радвахте...
Тази рана на Александър Колев, как разбрахте че е от оная ситуация :)
Поздравления за навитата игра на Ботев, пак казвам съдията бе прекалено строг към Колев и можеше да го остави
Според мен Вили Вуцов сбърка с тактиката. Да, влезе надъхано в мача, притесниха ни и с преса и твърди влизания, но после Ботев се умориха..и бе въпрос на време !
Сигурен съм че дори и 11 на 11 щяхме да изравним най-малкото....
Много тъп мач се получи, играхме с голяма досада тоя мач и после събитията около картона. Искам да го забравя. Гледаме към абонатите от ЦСКА а пък със Стяуа - ако играем както първото, лошо ни се пише, но не вярвам да играем така-все пак ще играем за 10 милиона а тук играхме за тенекия само.
Тоя Дерменджиев не ми вдъхва доверие, ама да видим...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Romanisti
Контакти:

Мнениеот Romanisti » 13 авг 2014 23:30

Преди години мразеха уж ЦСКА,после Левски,сега Лудогорец...нормално,иначе жълтите се пенят как не мразили никой и си гледали само отбора...
[rimg]http://www.romanisti.it/images/romanisti_logo.jpg[/rimg][rimg]http://image.blingee.com/images18/content/output/000/000/000/6d0/632930575_395060.gif[/rimg][rimg]http://bgsupporters.net/images/smilies/f19.gif[/rimg][rimg]http://yildizliaslanlar.com/haber/data/upimages/acab.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 авг 2014 23:30

Стига злоба против Лудогорец. От както го има този отбор в А група, първенството ни стана малко по-смислено а и представянето по евротурнирите на фона на другите ни отбори е успешно. За да ни е силен и интересен футбола ни има нужда от отбори като Лудогорец. Много искате да го няма този отбор. Добре тогава, хипотетично им спират парите и отбора запада и отива в долните групи и какво хубаво ще стане от това. Хубаво е когато нещо се гради, а не да се руши. Всички губят ако силен Лудогорец го няма, освен жалките малките злобни ограничени човечета, които освен омраза друго не знаят. Съградете нещо в живота си и тогава може да проумеете някои неща като цяло за живота. От разруха нищо хубаво не е излязло.

Потребителски аватар
avg

Мнениеот avg » 13 авг 2014 23:31

Поредното оплакване от съдиите!!!! ДО КОГА! Само на мен ли ми омръзна да слушам некви клоуни да се оплакват от съдията!!! Поредната българска байганьовщина!!! Научете се първо да играете футбол и тогава се оплаквайте от съдиите!!! Лудогорец е с класи над всички български отбори взети заедно, харесва ви или не - това е положението!!! И без един и със трима в повече, тази вечер Лудите пак щяха да си вземат мача ;)
:)

Потребителски аватар
Romanisti
Контакти:

Мнениеот Romanisti » 13 авг 2014 23:32

Player написа:Стига злоба против Лудогорец. От както го има този отбор в А група, първенството ни стана малко по-смислено а и представянето по евротурнирите на фона на другите ни отбори е успешно. За да ни е силен и интересен футбола ни има нужда от отбори като Лудогорец. Много искате да го няма този отбор. Добре тогава, хипотетично им спират парите и отбора запада и отива в долните групи и какво хубаво ще стане от това. Хубаво е когато нещо се гради, а не да се руши. Всички губят ако силен Лудогорец го няма, освен жалките малките злобни ограничени човечета, които освен омраза друго не знаят. Съградете нещо в живота си и тогава може да проумеете някои неща като цяло за живота. От разруха нищо хубаво не е излязло.

Ми ако Лудите ги няма,не виждам в близките 10 години евроучастник сериозен честно казано
[rimg]http://www.romanisti.it/images/romanisti_logo.jpg[/rimg][rimg]http://image.blingee.com/images18/content/output/000/000/000/6d0/632930575_395060.gif[/rimg][rimg]http://bgsupporters.net/images/smilies/f19.gif[/rimg][rimg]http://yildizliaslanlar.com/haber/data/upimages/acab.gif[/rimg]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 13 авг 2014 23:32

Player написа:Стига злоба против Лудогорец. От както го има този отбор в А група, първенството ни стана малко по-смислено а и представянето по евротурнирите на фона на другите ни отбори е успешно. За да ни е силен и интересен футбола ни има нужда от отбори като Лудогорец. Много искате да го няма този отбор. Добре тогава, хипотетично им спират парите и отбора запада и отива в долните групи и какво хубаво ще стане от това. Хубаво е когато нещо се гради, а не да се руши. Всички губят ако силен Лудогорец го няма, освен жалките малките злобни ограничени човечета, които освен омраза друго не знаят. Съградете нещо в живота си и тогава може да проумеете някои неща като цяло за живота. От разруха нищо хубаво не е излязло.

+100

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 авг 2014 23:33

Балкански Орел написа:
RedeviL написа:Човекът ти го казал много ясно. Всичко много хубаво, но какъв е смисълът от два участника, когато другите са потресаващо слаби!? Не коефицента играе на терена, а още по-малко пък вдига качеството на едно първенство! ;)

Кой е виновен, че другите отбори не стават за нищо ? Лудогорец, киро гела, петричев, дяков или самите те ? Тези ботевисти до вчера подкрепяха най голямата мутра в България сега ги защитавате, аз не мразя Лудогорец.Кой ми е виновен, че отбора на родата ми не може да бие Слабия в последния мач ? Лудогорец са противни, но не са за мразене защото само те играят, ако ЦСКА или Левски бяха направили такива победи последните 2 години в Европа щяха да ги изкарат шампионите на света.

Сами са/сме виновни, но това не променя нищо... Какъв е смисълът от двама участника, когато Левски или ЦСКА не могат да се справят с отбори като Зимбру и Иртиш? За каква ШЛ си говорим изобщо!? Както казах, коефицента не играе на терена, а ако Левски и ЦСКА си оправят къщичките и се стегнат, то тогава Лудогорец няма да им е необходим, за да постигат успехи в Европа.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 13 авг 2014 23:35

Мда, нищо ново под слънцето. Жълти папагали плюят по Домусчиев, а в същото време скандират името на техният властелин, който за малко не успя да съсипе държавата. Отстрани няколко червенобузи армейчета пригласят като хор бодра смяна, предчустващи как в неделя лудогорец пак ще им скъса шортите.

Поздравления за разградчани и успех срещу Стяуа.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2014 23:36

RedeviL написа:
Балкански Орел написа:
RedeviL написа:Човекът ти го казал много ясно. Всичко много хубаво, но какъв е смисълът от два участника, когато другите са потресаващо слаби!? Не коефицента играе на терена, а още по-малко пък вдига качеството на едно първенство! ;)

Кой е виновен, че другите отбори не стават за нищо ? Лудогорец, киро гела, петричев, дяков или самите те ? Тези ботевисти до вчера подкрепяха най голямата мутра в България сега ги защитавате, аз не мразя Лудогорец.Кой ми е виновен, че отбора на родата ми не може да бие Слабия в последния мач ? Лудогорец са противни, но не са за мразене защото само те играят, ако ЦСКА или Левски бяха направили такива победи последните 2 години в Европа щяха да ги изкарат шампионите на света.

Сами са/сме виновни, но това не променя нищо... Какъв е смисълът от двама участника, когато Левски или ЦСКА не могат да се справят с отбори като Зимбру и Иртиш? За каква ШЛ си говорим изобщо!? Както казах, коефицента не играе на терена, а ако Левски и ЦСКА си оправят къщичките и се стегнат, то тогава Лудогорец няма да им е необходим, за да постигат успехи в Европа.

Ма то на вас са ви необходими само донори, които да ви захранват, защото вие сте като пиявици в организма на футбола у нас!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Смърфиета
Контакти:

Мнениеот Смърфиета » 13 авг 2014 23:36

snakebite написа:Абе истината е че съдията поразвали мача. Не трябваше да бъде така строг към Александър Колев, не се разбра за какво му даде картон за симулация или за реплика. Според мен е за реплика, каква е, само може да гадаем...
ако е за симулация, е в правото да си вдига картон когато намери за добре. Май бързо забравихте как изгониха Марселиньо за симулация в Загреб, тогава всички се радвахте...
Тази рана на Александър Колев, как разбрахте че е от оная ситуация :)
Поздравления за навитата игра на Ботев, пак казвам съдията бе прекалено строг към Колев и можеше да го остави
Според мен Вили Вуцов сбърка с тактиката. Да, влезе надъхано в мача, притесниха ни и с преса и твърди влизания, но после Ботев се умориха..и бе въпрос на време !
Сигурен съм че дори и 11 на 11 щяхме да изравним най-малкото....
Много тъп мач се получи, играхме с голяма досада тоя мач и после събитията около картона. Искам да го забравя. Гледаме към абонатите от ЦСКА а пък със Стяуа - ако играем както първото, лошо ни се пише, но не вярвам да играем така-все пак ще играем за 10 милиона а тук играхме за тенекия само.
Тоя Дерменджиев не ми вдъхва доверие, ама да видим...

Не бе. Лично видях Алекс Колев на полувремето в съблекалнята да се рендосва с една пила......толкова сте жалки, че нямам думи. А щяхте да изравните на куково лято! Ако не беше Николайчо естествено.

Другата седмица ще викам за Стяуа. Голям и мощен за "националната кауза". много им се насъбра.

Върни се в “Лудогорец”