bobo_13 написа:suni написа:bobo_13 написа:Все пак там играят най-добрите български футболисти, отбора постига успехи, 3 години поред шампион и т.н. Лудогорец придобива все по-голяма популярност и пише в момента историята си. Нормално е все повече хора да се интересуват от него.
Леле,.. верваш ли си или така ти го говорят звездите ?!.![]()
Гаранция няма повече от 900 фена гледащи всеки мач на отборчето ти,.. ама ти си говори на никой не пречиш !
При положение, че на Армията на мач ходят не повече от 2-3 хиляди човека и на мача на годината, преди който ревахте цял месец, БФС ви угаждаше за всяко искане и т.н. не можахте да си напълните стадиона(тук говорите, че имало милиони червени сърца).
Моето отборче на мач си го гледат поне 1500 човека и е във В група и то при положение, че от 1 година стадиона ни е в ремонт и играем по села и паланки.
Пак ще го кажа, напълно нормално е Лудогорец да е гледаем отбор, в момента е във възход и пише историята си. Има добри играчи и т.н. Отдлено повечето фенове на Левски и ЦСКА гледат мачовете на Лудите по телевизията с надеждата да паднат или да коментират после как съдията им помогнал като не бил дал 2 тъча за противника.
Значи такива неща се говорят с факти "2-3 хиляди" стадиона беше на 80% изпълнен за мача с Лудогорец аз бях там така че моля те имам представа кое как и колко. А ето и малко статистика за посещаемостта http://football24.bg/leagues/attendance ... son_id/233
Най посещавания отбор , средно на мач -5000 фактите са това.
ПС
Изненадан съм и от статистиката на Лудогорци.