Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

zaleza1234
Контакти:

Re: Домусчиев: ,,Лудогорец е по-гледаем от ЦСКА и ЛЕВСКИ,,

Мнениеот zaleza1234 » 18 фев 2015 08:44

bobo_13 написа:
suni написа:
bobo_13 написа:Все пак там играят най-добрите български футболисти, отбора постига успехи, 3 години поред шампион и т.н. Лудогорец придобива все по-голяма популярност и пише в момента историята си. Нормално е все повече хора да се интересуват от него.

Леле,.. верваш ли си или така ти го говорят звездите ?!. :lol:
Гаранция няма повече от 900 фена гледащи всеки мач на отборчето ти,.. ама ти си говори на никой не пречиш ! ;)

При положение, че на Армията на мач ходят не повече от 2-3 хиляди човека и на мача на годината, преди който ревахте цял месец, БФС ви угаждаше за всяко искане и т.н. не можахте да си напълните стадиона(тук говорите, че имало милиони червени сърца).
Моето отборче на мач си го гледат поне 1500 човека и е във В група и то при положение, че от 1 година стадиона ни е в ремонт и играем по села и паланки.
Пак ще го кажа, напълно нормално е Лудогорец да е гледаем отбор, в момента е във възход и пише историята си. Има добри играчи и т.н. Отдлено повечето фенове на Левски и ЦСКА гледат мачовете на Лудите по телевизията с надеждата да паднат или да коментират после как съдията им помогнал като не бил дал 2 тъча за противника.

Значи такива неща се говорят с факти "2-3 хиляди" стадиона беше на 80% изпълнен за мача с Лудогорец аз бях там така че моля те имам представа кое как и колко. А ето и малко статистика за посещаемостта http://football24.bg/leagues/attendance ... son_id/233
Най посещавания отбор , средно на мач -5000 фактите са това.
ПС
Изненадан съм и от статистиката на Лудогорци.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 18 фев 2015 08:46

bobo_13 написа:
suni написа:
bobo_13 написа:Все пак там играят най-добрите български футболисти, отбора постига успехи, 3 години поред шампион и т.н. Лудогорец придобива все по-голяма популярност и пише в момента историята си. Нормално е все повече хора да се интересуват от него.

Леле,.. верваш ли си или така ти го говорят звездите ?!. :lol:
Гаранция няма повече от 900 фена гледащи всеки мач на отборчето ти,.. ама ти си говори на никой не пречиш ! ;)

При положение, че на Армията на мач ходят не повече от 2-3 хиляди човека и на мача на годината, преди който ревахте цял месец, БФС ви угаждаше за всяко искане и т.н. не можахте да си напълните стадиона(тук говорите, че имало милиони червени сърца).
Моето отборче на мач си го гледат поне 1500 човека и е във В група и то при положение, че от 1 година стадиона ни е в ремонт и играем по села и паланки.
Пак ще го кажа, напълно нормално е Лудогорец да е гледаем отбор, в момента е във възход и пише историята си. Има добри играчи и т.н. Отдлено повечето фенове на Левски и ЦСКА гледат мачовете на Лудите по телевизията с надеждата да паднат или да коментират после как съдията им помогнал като не бил дал 2 тъча за противника.

Разбира се че е гледаем отбор /що забрави ,,най,,/, ама когато играе с великия ЦСКА, ,,народния,, ЛЕВСКИ или ведомствените Берое, Ботев и Литекс,.. Всичко друго са полюции на разни ,,мечтатели,,/В. Стефанов, Домусчиев и ко./.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 18 фев 2015 08:46

Аз като ви разправям че сума ти бивши чернвени и сини "фенове" извън София-значителна част от "милионите" сини и червени сърца вече бият в ритъма на лудогорското хоро и въпросните бивши "фенове" вече гледат най-вече Лудогорец по телевизията, вие ми мрънкахте че не било така...

Разбира се че Лудогорец ще е най-гледаемия отбор-едно е Мадрид,Ливърпул,Стяуа и прочее и друго: Марек,Хасково и Локо Пд дето никой не ги брои за живи...
Професор по география

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 08:47

Пуснете си Нова Тв и гледайте гуруто Томов
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 08:54

zaleza1234 написа:
Значи такива неща се говорят с факти "2-3 хиляди" стадиона беше на 80% изпълнен за мача с Лудогорец аз бях там така че моля те имам представа кое как и колко. А ето и малко статистика за посещаемостта http://football24.bg/leagues/attendance ... son_id/233
Най посещавания отбор , средно на мач -5000 фактите са това.
ПС
Изненадан съм и от статистиката на Лудогорци.

Да, съгласен съм. Нали това казах. На мач ходите по 2-3 000, а на мача на годината не успяхте да си напълнете стадиона. С кое не си съгласен? Един месец агитация "Всички на Армията, в битка за титлата " и тия всички се оказаха има няма 13-14 000 човека. Е от 1.5-милионна София само толкова ли успяхте да съберете с/у омразните Лудогорец? Къде ги милионите червени сърца...а да продадохте ги на Св.Валентин

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 08:57

suni написа:Разбира се че е гледаем отбор /що забрави ,,най,,/, ама когато играе с великия ЦСКА, ,,народния,, ЛЕВСКИ или ведомствените Берое, Ботев и Литекс,.. Всичко друго са полюции на разни ,,мечтатели,,/В. Стефанов, Домусчиев и ко./.

Точно па ти да говориш за ведомствени, народни отбори.....все пак в името ви е залегнало и ведомството на което Ви създаде и подпомагаше 45 години, за да си постигнете успехите, за които сега говорите в минало време.

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 18 фев 2015 09:04

Явно тук дискусии не се водят а само дребни подмятания сам съм си виновен че се занимавам, последно само пояснявам. 5000 средно на мач не са 2-3 хиляди, при положение че стадиона ти е 18000 места, когато беше мача имаше 15000 сложени седалки а капацитета на сектор Г вече е по голям и имаше 15-16 хиляди човека на мача за мен това е добре. Аз не очаквам 200-300 хиляди да дойдат и да напъват да влязат на мач. Сам виждаш че занижаваш или омаловажаваш цифрите, но това няма да ги промени. И аз не казвам че Лудогорец не са най гледани. Нека са, но нека и ми покажат фактите за това. Защото просто не го вярвам, аз имам приятели левскари и цесекара говоря си с тях и НИКОЙ ама НИКОЙ от тях дори не си и помисля да следи този отбор. Да мачовете в ШЛ са едно, но на ниво аз А група просто това твърдение ми е несериозно. Приятен ден ви желая :)

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 18 фев 2015 09:05

Гелосан наглец! Кой ти гледа мачовете на Л-ц? Може би ние феновете на ЦСКА СФ ли? Или феновете на Левски гледат мачове на Л-ц? Феновете на двата отбора сформират поне 80% от фенската маса в България в този ред на мисли се питам как може зелените човечета да са най-гледани?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 18 фев 2015 09:09

CTAHKO написа:
suni написа:
CTAHKO написа:Фактите са си факти :!: А когато фактите говорят и червените лаици трябва да мълчат :!:

Признай си че ги гледаш редовно ! :mrgreen: Моооооцииии, Мооооцииии ! :lol:
Естествено че го гледам 8-) И най нормалното нещо е, да искам парите отчислени от мен, да отидат по предназначение и там където съм гледал, а не при клубчето на "уважаемия" професор 8-)

Чоби, Левски реват, не ЦСКА, срещата между двата клуба е по инициатива на Баждека... Колкото до професора, ми човекът верно си е професор и преподава икономика из цял свят, не е някакъв поплювко, като твоя милост, дето цял ден виси пред компа и ръси Ентилигентност... :mrgreen:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 09:15

zaleza1234 написа:Явно тук дискусии не се водят а само дребни подмятания сам съм си виновен че се занимавам, последно само пояснявам. 5000 средно на мач не са 2-3 хиляди, при положение че стадиона ти е 18000 места, когато беше мача имаше 15000 сложени седалки а капацитета на сектор Г вече е по голям и имаше 15-16 хиляди човека на мача за мен това е добре. Аз не очаквам 200-300 хиляди да дойдат и да напъват да влязат на мач. Сам виждаш че занижаваш или омаловажаваш цифрите, но това няма да ги промени. И аз не казвам че Лудогорец не са най гледани. Нека са, но нека и ми покажат фактите за това. Защото просто не го вярвам, аз имам приятели левскари и цесекара говоря си с тях и НИКОЙ ама НИКОЙ от тях дори не си и помисля да следи този отбор. Да мачовете в ШЛ са едно, но на ниво аз А група просто това твърдение ми е несериозно. Приятен ден ви желая :)

Никой не омаловажава цифрите. Ако мислиш, че е постижени за град като София да отдели 5 000 човека за мач на ЦСКА....браво Статистиката във този сайт, който посочвате се прави на око. Ако слушаш Гонг ти казват примерно 2000 човека, в Меридиан мач пише 3000, в 7 дни пише 4000, в друг сайт 3 500. Е в крайна сметка коко са били?

Отделно средното число си е чиста математика. Ако на 2 мача са отишли 24 000 човека(с/уЛевски и с/у Лудогорец), а в следващите 8 са ходили по 2500...ето това ти прави средна посещаемост за 10 мача от 4400 човека. Е истина ли е, че на всеки мач ходят по 4 400 човека?- Не

А колкото до фактите, които искате да ви покажат и да ги видите пак ще кажете. Домуса си е платил, Нагласени са и т.н

Нормално е 2-та най-големи града в България да генерират и най-много фенове на отборите си, следвани от Стара Загора......ама постоянно да спорите и да ревете с/у всяка дума на Гела и нон стоп да пускате теми с/у Лудогорец си е направо смешно. Именно заради това Ви поведение ставате мразен отбор и все повече губите фенове от провинцията, особено подкрепено със смешните оправдания на Стойчо и дабъл Т. Миналата седмица гледх чичо Митко в едно интервю и ми направи впечатление следното му изказване..."Пари няма, криза било, а се вземат все чужденци с високи заплати, а нашите юноши ги гонят в Б група"....

Върни се в “Лудогорец”