ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Лудогорец-Лацио 1/16 финали Лига Европа !

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 яну 2014 17:57

мили написа:
CSKA 78 написа:За съжаление Лудогорец са до тук!Ще им трябва някакво чудо(при това голямо) да елиминират Лацио!

Така искаш ти!
Или така ще бъде? ? ? :lol:

Цялата планета живее и работи за да може Лудогорец да е зле. Ставате като Стойчо Младенов целокупно.

Просто Лацио ако решат да спасяват сезона си с ЛЕ може не само да отпаднете ами и да гризнете яко дървото.
То така мислех и за ПСВ ама нещо не стана, дано и сега се получи нещо от сорта та Лудогорец да изиграе още поне 2 мача (то па намерихте кого да изтеглите ако минете през Лацио...).

Ще поживеем, ще видим.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 07 яну 2014 21:23

мили написа:
CSKA 78 написа:За съжаление Лудогорец са до тук!Ще им трябва някакво чудо(при това голямо) да елиминират Лацио!

Така искаш ти!
Или така ще бъде? ? ? :lol:

Без да адвокатствам на човека - написал е за съжаление и мисля, че тази дума показва отлично какво му се иска! Нека не търсим под вола теле!
По-темата: Струва ми се невъзможно да не загубим двата мача, но кой знае?
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 яну 2014 22:01

И на трите фронта ще е трудно тази пролет и доста опасно. Аз съм настроен и за лоша развръзка. Обаче какво да пророкуваме, като отборът ни изненада по невероятен начин на няколко пъти. Не бяха един и два мачовете, които започнах да гледам предварително подготвен за сигурна загуба, а те се превърнаха в невероятни победи. Дано само не се превъзнасят много, че чувам някакви силни думи. Разбира се, че най-вероятно ще отпаднем. Кофти жребий и за двата финала. Няма мърдане. Но, всичко е възможно и дано излязат с подходящата настройка, преценявайки реално състоянието и положението си, но без страх. На няколко пъти се получи. Сега има прекъсване. Не знаем и каква подготовка ще проведат с новия старши треньор. Обаче вече са си преизпълнили задължителната програма в ЛЕ и сме на вълна екстри. Не е срамно да отпаднеш от Лацио, нито от другите два отбора, които чакат после. А ако се преминат - това би било невероятно геройство.
[center]Изображение[/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 07 яну 2014 23:29

Абсурд е да преминем през тези 4 мача, но както се написа - ниена този етап преизпълнихме плана. Да, вярно е, че човек не трябва да се задоволяв. само с постигнатото , но не съм мечтател. Реалист съм въпреки успехите които направихме. Каквото и да се случи аз съм горд с момчетата, те са блестящи. Вярвам, че и сега ще ни карат да се гордеем с тях.

За Лацио съм фифти-фифти, но след това вече е 99.9% невъзможно преминаването.

Напред и нагоре орли, с вас сме :!:
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 яну 2014 23:52

tsonpen написа:И на трите фронта ще е трудно тази пролет и доста опасно. Аз съм настроен и за лоша развръзка

Дори Лацио да ви размаже това ще бъде просто края на първата ви приказка, щом стигнахте дотук развръзката си е добра, кво? В края на краищата рано или късно ще отпаднете, рано или късно и някой ще ви разгроми тежко, всеки отбор минава и през това, но ако се случи точно срещу Лацио или следващия отбор (ако продължите) това няма да промени направеното тази година, няма да е трагедия а очакван рано или късно момент.

Отсега нататък не мислете за добри и лоши резултати, каквото и да вземете евентуално - бонус ще ви е. Догодина ясно, други ще са целите.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 08 яну 2014 00:48

Тази година ако отборът не вземе трофей просто няма да бъде честно. Докато миналата година го взехме отникде, тази си го заслужаваше и ще е много тъпо ако не вземат нищо тези момчетата (естествено не говоря за ЛЕ). Реално това са най-силните месеци на отбора изобщо!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 яну 2014 01:21

D.Georgiev написа:Тази година ако отборът не вземе трофей просто няма да бъде честно. Докато миналата година го взехме отникде, тази си го заслужаваше и ще е много тъпо ако не вземат нищо тези момчетата (естествено не говоря за ЛЕ). Реално това са най-силните месеци на отбора изобщо!

Може, ама за купата знаеш как е, 2, та дори 1 мач си отпуснат и си аут, за титлата Литекс като гледам поне на ниво А група заслужава да спечели не по-малко от вас. Честно казано на Лудогорец титлата ако им трябва то е за да опитат или атака на ШЛ или прехвърляне от този турнир в групите на ЛЕ, което се оказа че може да е доста удобно :D
Все пак освен всичко тия примерно 4 или 6 мача в ШЛ са ПАРИ и то такива, които от ЛЕ няма да видите. Домусчиев е разумен като бизнесмен и хич не би отказал още 5-6, а при влизане в групите и повече милиона евро; за български отбор това са много пари.

Иска ми се Домусчиев да използва правилно парите, дошли от тази еврокампания просто за да покаже на Батков как се прави, да го покаже на родна земя, и оправданието: абе мани ги другите, в България е друго.. просто да не върви.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 яну 2014 10:23

Каквото и да си говорим, Литекс е с равни точки с Лудогорец, но с мач по-малко. Освен това Литекс не е изкарал такъв тежък полусезон, какъвто изкара Лудогорец. Признавам им победата в Разград, най-заслужената срещу Лудогорец заради здравата игра, макар и съдията да си затвори очите в тяхна полза. Така че и аз съм на мнение, че Лудогорец е най-заслужаващият титлата отбор през есента. Задържа челото, като едновременно с това пожъна успехи на още два фронта.
Всичко обаче може да се срути през пролетта ако нивото не се надгради. И докато в ЛЕ постигнатото е достатъчно засега, то в другите два турнира няма нищо в кошницата. И на двете места на пътя ни стои Литекс - отборът, който е амбициран да докаже, че още е фактор.
[center]Изображение[/center]

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 08 яну 2014 20:09

CSKA 78 написа:Вие привържениците на Лудогорец,явно живеете в някакъв ваш си свят!Където всички са против вас(спъват ви трансферите като не ви дават играчи за без пари,имате по-добър отбор от Барселона,но има конспирация срещу вас да не станете европейски шампиони :shock: :lol: ).Мисля,че трябва да слезете малко на земята!
Срещу Лацио имате шансове,те са около 1%. ;)

Не ви ли писна преди всеки мач да казвате колко малки са ни шансовете и този отбор ще ни разгроми?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 08 яну 2014 21:16

Реално шансовете ни наистина са малки и зависят осново от отношението на италианците към турнира и в частност към тези два мача. Това се каза вече няколко пъти. При едно неутрално отношение на Лацио - "искаме да продължим, но срещу тези няма нужда да даваме всичко от себе си", имаме някакви шансови да ги изненадаме, при положение че първия мач е в Италия и да отбележим някой важен гол.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”