ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград

Мнениеот Corwin » 01 авг 2013 14:37

BRF написа:
СИН ИМПЕРАТОР23 написа:
stn написа:Кога ще разберете, че сме 2013, а не 1990? Футболът на Балканите и източна Европа е изравнен с изключение на няколко турски, гръцки отбора и Стяуа. Останалите са на едно ниво и отдавна нито сръбският футбол, нито българският е страшилище.

И ЛЕВСКИ. В последните 23 години, само два балкански отбора са играли 1/4 финал в ЕКТ- Стяуа и Левски.

Случайно да знаеш Стяуа с кого игра въпросния четвъртфинал :? ?

С Рапид :D
Макар че твърдеието е грешно, ако броим турските отбори за балкански :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ШЛ, III ПК, "Лудогорец" - "Партизан" Белград 2:1

Мнениеот BRF » 01 авг 2013 14:41

Браво!Страхотен мач!По-добри бяхте от Партизан,но победата трябваше да е по-различна!Успех в реванша!
Предполагам вече всички разбраха,колко много пречеше Петев,особено в ЕКТ!

haha

Мнениеот haha » 01 авг 2013 14:51

Модчетата пак нещо съм им неудобен и трият ли трият, ама разни други провокаторчета тука си пишат ли пишат...

По темата: http://www.livesport.bg/OBNOVENA--Vijte-poboynika-ot-TSSKA-v-agitkata-na-Ludogorets-(SNIMKI)-95936
:lol: :lol: :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Alex-Plovdiv » 01 авг 2013 15:48

Честита победа! Ще цитирам думите на треньора ви - "Можеше и по-добре". В ШЛ винаги трябва да има максимализъм! Факт е, че в Белград мачът ще е изключително труден. Сърбите ще скочат много здраво, а могат да играят доста по-добре от това, което демонстрираха снощи. Особено в дефанзивен план. Това ще бъде мачът, в който ще си проличи дали състава ви има манталитет за нещо повече в ШЛ. Изкрено ви го пожелавам.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 01 авг 2013 15:52

sneludik написа:
Готвача написа:Феновете на Лудогорец да се радват истински и чисто,както ас се радвах на тази победа като българин.Да не се опитват да вкарват лафове как видите ли Домусчиев искал да "лапне" парите.Абе тиквеници,колкото е налял човека,за да ги върне трябва да спечелите шампионска лига.Защо въобще го коментирате това с парите?Бива простащина,ама това е уникално.

Съгласен съм на 100%,недупостимо е да се мислят даже подобни неща...
Аз съм горд,че името на моя малък град,лъсна в жребия за ШЛ в Нион,редом до името на Лудогорец,
А някой видя ли,на мача В Братислава как беше изписан Лудогорец (RZG)[offtopic]http://prikachi.com/images/278/6397278D.jpg[/offtopic]
Смешно е да се говори така за Домусчиев,човека който след`89 е направил най-много за града,създавайко работни места,вместо да закрива такива.
На мен като Българин и човек обичащ родния си град ми е приятно да чета в сръбските форуми,как хита във футболните среди от две години е Лудогорец.
Аз съм Българин и този човек,заслужава само едно Благодаря,за това което прави,защото то не е само за моя град,а и за моята България!
Любимия отбор трябва да се подкрепя не само в радости,но и в трудни моменти.
Вместо да обърнете внимание на Петричев,да разреши да се внасят знамена или само едни смотани лентички,защото освен онези платените фенове в Д сектор,има още много и те са истниски,те не са спортни деятели не работят на стадиона или не са близки на някого,те са тези които са били с оня Лудогорец,които игра по села и паланки,но...по -вжно е да се вземе отношение към неща които не ни интересуват,отколкото да се решат проблемите на онези,на истинските фенове...
И още нещо,какво означава,не можело лентички,защото нямало кой да мете,а излюпените семки кой ги мете?

Каква 89 г? Домусчиев дойде в Разград 2005 година и стига с тия простотии за платените фенове! Такива няма! Винаги ходя в сектор Д и не съм платен! Истинските фенове не люпят семки а пеят песни и скандират! На теб какво ти пречи да пееш и скандираш в другия сектор а чакаш от сектор Д да те подканят! Мятай си знамето, кой ти пречи! Знамената може да са под различна форма, не е задължително на кол да го опнеш! И ти като много голям фен, голяма реклама направи на отбора и привържениците тука като написа една голяма простотия! Аман от тесногръди хора!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 01 авг 2013 16:34

fen-fen написа:
Каква 89 г? Домусчиев дойде в Разград 2005 година и стига с тия простотии за платените фенове! Такива няма! Винаги ходя в сектор Д и не съм платен! Истинските фенове не люпят семки а пеят песни и скандират! На теб какво ти пречи да пееш и скандираш в другия сектор а чакаш от сектор Д да те подканят! Мятай си знамето, кой ти пречи! Знамената може да са под различна форма, не е задължително на кол да го опнеш! И ти като много голям фен, голяма реклама направи на отбора и привържениците тука като написа една голяма простотия! Аман от тесногръди хора!

Ми драги изпуснал си да се офайдосаш... :lol:
Иначе не може да ме убедиш да кажа на черното бяло,винаги автобусите за гостуванията са претъпкани с "ваши фенове",
може и места да има ,но се мълчи и тихо-тихо си оправяте родата.. :lol:
Влизаме в полемика ,дето само ни излага пред др фенове,но пък то се вижда кви сме селяндури!Градчето ни е малко и почти всеки има по един познат или комшия на заплата в Д-то..хахаха.(заплата да се приема образно)
А вчерашната статия на Дамите дето са 17 и не приемали нови член-КИ,защото видиш ли колко задружни били и се подбирали по критерии,какви ли са уви-може би по-пропрции...в което пък няма нищо лошо,поне си плакнем окото!
[offtopic]- Разкажи нещо за групата ви, колко човека наброява тя, каква част от нея ходи по гостувания?

- Сравнително млада организация сме. В края на април направихме дебюта си. Към този момент сме едва 17 момичета, но това е защото много внимателно подбираме хората, които приемаме. Стремим се да бъдем единни и да си помагаме. За всяко нещо, което правим, обсъждаме и решаваме заедно. Това трудно се постига с жени, но ние успяхме да си станем много близки и с удоволствие работим заедно за идеята. Относно гостуванията - всяка, която има възможност, присъства, а тези които не могат, се събират някъде и гледат мача заедно.
http://ludogorec.net/novina/1801-elena_ ... i_zagubite[/offtopic]

Не ме разбирай погрешно,няма лошо да има фенове,пък били и те платени,но аз лично не съм виждал по смешна агитка.
И как да си носим знамената и лентичките,като не може,НЕ МОЖЕ...Чантите се тарашат,чадърите са считани за опасно оръжие,вода отвън не се разрешава... :o и още и още.Ето това са проблеми,с които трябва да се занимава,а не да изказват неадекватни мнения за собственика на клуба!

ЕХ,добре че е тъпана на тия стотина от Д сектор ,че да се чува нещо от стадиона-срам ме от вас.
Един отбор...шлап-шляп-една съдба-шляп-шляп-и Лудогорец оле -оле и пак шляп-шляп...
Добре,че последните два мача истинските фенове викаха от В-то,че да стане атмосфера...тююю,дръжте си там облагите и шляпкайте,за срамотите... :o
И още нещо,какво като Домусчиев е Разград от 2005? Казах,че той създаде работни места,защото такива само са закривани от `89г насам...смятай,каква власт и чудо ни оправлява... :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 01 авг 2013 16:42

sneludik написа:

Виж какво колега, ще си мисля каквото си искам за Домусчиев, защото не съм спал сън тези два мача (със Слован и Партизан) и съм пътувал по нощите само и само да подкрепя Лудогорец !

Лудогорец значи нещо повече от Домусчиев, Петричев и който и да е...Верно е че ни изстреля в друга орбита, но когато има за какво да го критикувам..няма да лижа...

ТРИ пъти това връщане, бавене и мотане на топката ни изяде главите, май искате и четвърто, излезем ли с мисъл да браним резултат в Белград ни мушкат поне два безответни гола...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 01 авг 2013 16:54

snakebite написа:
sneludik написа:

Виж какво колега, ще си мисля каквото си искам за Домусчиев, защото не съм спал сън тези два мача (със Слован и Партизан) и съм пътувал по нощите само и само да подкрепя Лудогорец !

Лудогорец значи нещо повече от Домусчиев, Петричев и който и да е...Верно е че ни изстреля в друга орбита, но когато има за какво да го критикувам..няма да лижа...

ТРИ пъти това връщане, бавене и мотане на топката ни изяде главите, май искате и четвърто, излезем ли с мисъл да браним резултат в Белград ни мушкат поне два безответни гола...

За това вардене беше виновен Петев,бля се,муча се и го изгониха,сега се видя,че имено Домусмиев налага този стил на игра.
Аз също не одобрявам това вардне и бях на тръни последните 10 минути от мача,но пък които плаща,той поръчва музиката. :(
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 01 авг 2013 17:00

sneludik написа:

ЕХ,добре че е тъпана на тия стотина от Д сектор ,че да се чува нещо от стадиона-срам ме от вас.
Един отбор...шлап-шляп-една съдба-шляп-шляп-и Лудогорец оле -оле и пак шляп-шляп...
Добре,че последните два мача истинските фенове викаха от В-то,че да стане атмосфера...тююю,дръжте си там облагите и шляпкайте,за срамотите... :o
И още нещо,какво като Домусчиев е Разград от 2005? Казах,че той създаде работни места,защото такива само са закривани от `89г насам...смятай,каква власт и чудо ни оправлява... :lol:

За останалото в поста си прав, момичета са чудесни от Грийн Лейдис, но ми идват лееекинко казионни, това се отнася и за част от останалите фенове в сектор Д които ясно личат по снимките на стадионите при гостуванията - казионни фенове та дрънка, не казвам ПЛАТЕНИ , а КАЗИОННИ !!

Що се отнася за агитка и т.н--- е тук не си прав, който иска ще вика, който иска ще пляска - демокрация !!

Фенството не е само истерични крясъци и песни..аз пък се радвам че има толкова жени, деца, пенсионери, цели семейства за които ходенето на мач е цял ритуал ! Това ме кефи много повече от някаква си агитка и показването и пред "големите" агитки в България !. Това са възможностите на агитката ( 100 човека) това имаме, някой ден може и да са повече, лошо няма...
Аз лично НЕ СЕ СРАМУВАМ от публиката на Лудогорец !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 01 авг 2013 18:34

Чудесно играхте и имате шанс да отстраните сърбите!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Върни се в “Лудогорец”