fen-fen написа:
Каква 89 г? Домусчиев дойде в Разград 2005 година и стига с тия простотии за платените фенове! Такива няма! Винаги ходя в сектор Д и не съм платен! Истинските фенове не люпят семки а пеят песни и скандират! На теб какво ти пречи да пееш и скандираш в другия сектор а чакаш от сектор Д да те подканят! Мятай си знамето, кой ти пречи! Знамената може да са под различна форма, не е задължително на кол да го опнеш! И ти като много голям фен, голяма реклама направи на отбора и привържениците тука като написа една голяма простотия! Аман от тесногръди хора!
Ми драги изпуснал си да се офайдосаш...
Иначе не може да ме убедиш да кажа на черното бяло,винаги автобусите за гостуванията са претъпкани с "ваши фенове",
може и места да има ,но се мълчи и тихо-тихо си оправяте родата..
Влизаме в полемика ,дето само ни излага пред др фенове,но пък то се вижда кви сме селяндури!Градчето ни е малко и почти всеки има по един познат или комшия на заплата в Д-то..хахаха.(заплата да се приема образно)
А вчерашната статия на Дамите дето са 17 и не приемали нови член-КИ,защото видиш ли колко задружни били и се подбирали по критерии,какви ли са уви-може би по-пропрции...в което пък няма нищо лошо,поне си плакнем окото!
[offtopic]- Разкажи нещо за групата ви, колко човека наброява тя, каква част от нея ходи по гостувания?
- Сравнително млада организация сме. В края на април направихме дебюта си. Към този момент сме едва 17 момичета, но това е защото много внимателно подбираме хората, които приемаме. Стремим се да бъдем единни и да си помагаме. За всяко нещо, което правим, обсъждаме и решаваме заедно. Това трудно се постига с жени, но ние успяхме да си станем много близки и с удоволствие работим заедно за идеята. Относно гостуванията - всяка, която има възможност, присъства, а тези които не могат, се събират някъде и гледат мача заедно.
http://ludogorec.net/novina/1801-elena_ ... i_zagubite[/offtopic]
Не ме разбирай погрешно,няма лошо да има фенове,пък били и те платени,но аз лично не съм виждал по смешна агитка.
И как да си носим знамената и лентичките,като не може,НЕ МОЖЕ...Чантите се тарашат,чадърите са считани за опасно оръжие,вода отвън не се разрешава...

и още и още.Ето това са проблеми,с които трябва да се занимава,а не да изказват неадекватни мнения за собственика на клуба!
ЕХ,добре че е тъпана на тия стотина от Д сектор ,че да се чува нещо от стадиона-срам ме от вас.
Един отбор...шлап-шляп-една съдба-шляп-шляп-и Лудогорец оле -оле и пак шляп-шляп...
Добре,че последните два мача истинските фенове викаха от В-то,че да стане атмосфера...тююю,дръжте си там облагите и шляпкайте,за срамотите...

И още нещо,какво като Домусчиев е Разград от 2005? Казах,че той създаде работни места,защото такива само са закривани от `89г насам...смятай,каква власт и чудо ни оправлява...