Ясни са съперниците на Лудогорец в Шампионската Лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

entwickler
Контакти:

Re: Имаме ли шанс за групите на ШЛ

Мнениеот entwickler » 24 юни 2013 13:31

Току що шансовете се увеличиха.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Разбивката за жребия на Лудогорец е ясна!

Мнениеот alexveselinov » 24 юни 2013 13:31

Като гледам какво ни е нивото на футбола Слован въобще не е лек съперник.Преодолим отбор са,но Лудогорец ще трябва доста да се постарае за да ги отстрани.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Iv4o88
Контакти:

Мнениеот Iv4o88 » 24 юни 2013 13:33

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
Iv4o88 написа:Успех на Лудогорец и на всички Бг отбори в Евро турнирите.Само жалки душици могат да се молят за неуспеха на другите при положение че става въпрос за доброто на Бг.Успех на Лудогорец, Левски, Берое и Ботев или Цска и дано вдигнеме малко коефициента защото последните години е трагедия и за това сме виновни предимно ние и Цска след срамните мачове с Сараево и Мура...

когато Левски и ЦСКА си оспорваха титлата, играехме с по три отбора в групите на УЕФА, едните отстраняваха Леверкузен ,другите играеха 1/4 финал в УЕФА и в групите на ШЛ, България имаше висок коефицент, и дори по едно време имахме шансове да се преборим за втора квота за ШЛ. В последните 4 години, откакто некв'ви селски тимчета тръгнаха да си избиват провинциалните комплекси и селска чест, коефицента ни се срина чудовищно.Каква беше ползата примерно от участието на Берое през 2010г.- ами никаква, Рапид(Виена) ги опляска на ходом с резервите, нула точки, нулев принос за коефицента на България.Литекс и Лудогорец какво направиха-абсолютно нищо.Хем не могат, ама се натискат като даначета...но айде вече стига толкова- 4 години се наиграха, видя се че не стават, айде вече следващия сезон да си седат на село и да дадат път на тези които са доказали че МОГАТ! ;)

И с какво селските провинциални отборчета бяха виновни на Левски че отпадна от Сараево или на Цска че отпадна от Мура??? Колко е приноса на ГРАНДОВЕТЕ ни последните два сезона та смяташ че Лудогорец , Литекс и Берое са виновни за срива на коефициента ни ???

haha

Мнениеот haha » 24 юни 2013 13:34

Както беше написано по-назад в темата, отборите от Словакия са трудни за нашите. Ако трябва да съдя за класата на Слован, по играта на Търнава и Жилина срещу нашите отбори, значи не са нищо особено. Лошото е, че първенството ни е безумно слабо и няма как да слоижим Лудогорец за фаворити (особено пък, ако играят като през тази пролет). Дано новите играчи вдигнат класата на отбора и успеете да излъжете Слован. 50/50 са шансовете за мен, но при благоприятен резултат Петев не трябва отново да почва с катеначото и лежането, че тогава ще се повтори Загреб.
П.п. Слован наистина има доста фенове в България. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Seichov
Контакти:

Мнениеот Seichov » 24 юни 2013 13:34

Браво, преодолим съперник. Гледал съм как играят-не са нищо особено! Успех на Лудогорец! :mrgreen:

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 24 юни 2013 13:37

PFK_Levski написа:
JohnnieWalker написа:Доста неприятни индивиди са се завъдили в тоя форум :roll:

Заралиите "протоколни" ви ИЗКЛАТИХА и взеха купата

Лудогорец Ви ИЗКЛАТИ и взе титлата

Леваците от Сараево ви ИЗКЛАТИ

Извода от сезона - > който можеше ви изклати, тъй че недейте от сега да се редите за групите....

А комунистическите творения пък никой за нищо не ги брои, така че въобще не виждам от къде идва чувството им за превъзходство над Лудогорец...

На Лудогорец пожелавам късмет и по възможност Динамо Тбилиси !

ПП. Тъй като вие, о феноменални грандове, отпадащи от Мура и Сараево, далеч не трупате кой знае какъв коеф. в Европа, не показвайте манталитета си на селскостопански животни и подкрепяйте ВСЕКИ български отбор в Европа ;)

Абе ти замисляш ли се ,че "феноменалните" грандове имат и фенове , които не мислят злото на другите отбори в евротурнирите ? И замисляш ли се преди да пишеш нас кого ни е клатил , вас кого ви клати тази година ? И то на специалната ви юбилейна година , по този начин изиграна ...... нормално е да си комплексиран , но комплексите у вас си ги избивай !

Някъде да съм казал, че догодина сме шампиони ?
Някъде да съм казал, че влизаме в ШЛ ?
Някъде да съм казал, че с гордея с това което представлява любимия ми отбор ?
Някъде да съм казал, че се надявам вие и чорбата да паднете, защото сте ми антипатични ?

И цялата история с клатенето беше заради един ваш "********** " фен специално, който много държеше да обяснява, кой колко некадърен бил и кой не трябвало да го броят в Европа ;)

А отностно комплексите - единствения ми комплекс беше, че бях нисък като малък ;) Научи какво е значението на думите, които използваш... Изрично споменах, че ВСЕКИ БГ отбор трябва да бъде подкрепян в Европа ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 юни 2013 13:38

haha написа:П.п. Слован наистина има доста фенове в България. :lol:

Да, и аз им симпатизирам, но нещо ме кефи повече Кошице и Олимпия от Словения. :)
Последните мачове на Слован не са много убедителни, но гледам, че са се разправили с Жилина като гости...

Slovakia - Corgon Liga 2012/2013
26.5. 2013 Banska Bystrica 1:0 Slovan Bratislava
22.5. 2013 Slovan Bratislava 4:0 Nitra
19.5. 2013 Zlate Moravce 1:0 Slovan Bratislava
11.5. 2013 Slovan Bratislava 2:2 Ruzomberok
05.5. 2013 Trencin 4:1 Slovan Bratislava
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 24 юни 2013 13:39

А вече бившото Цска и настоящ клуб с неопределено име и история по всяка вероятност ще загуби 2 пъти с по 3-0. Браво, браво..... :x
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 24 юни 2013 13:40

Преодолим отбор.Пък дори да отпаднете поне да е с чест и мъжка игра.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 юни 2013 13:42

Звездата на отбора е Лестер национал на Тринидад и Тобаго.Други интересни играчи са Бакайоко младежки национал на Кот'д Воар,Халенар има 3 мача за националния на Словакия при мъжете и стана втори голмайстор на отбора след Лестер,аржентинецът Азакиел също е интересен както и национала на Гвинея-Сейдуба.Видях че са привлекли чешки нападател от Динамо Дрезден. :arrow:
http://www.transfermarkt.de/de/slovan-b ... n_540.html

Няма да е никак лесно на Лудогорец.Не подценявайте словаците.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Лудогорец”