Лудогорец - Черноморец 3:0 | 25-и кръг
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Черноморец 3:0 | 25-и кръг
Вярно,че това положение не може би не решава мача ,но като се натрупат няколко такива на пръв поглед дребни подпирания и мача се решава.Прибав към това "домакинската" засада при първия гол и спестените ,на два пъти,жълти картони на Генчев и картинката става ясна...
subzero написа:ivan56 написа:http://www.youtube.com/watch?v=BoJTId67BXs
0:54:16- Гледате и казвате какво е това?
За мен тук картона е спорен като цвят,защото Моци не е последен в защитата. Обаче фаула е виден отвсякъде. Изключително груб и застрашаващ здравето на футболиста. Защо съдията не свири знае само той.
Тука няма значение дали е последен.Брутално влизане отзад в опорния крак на играча и не играе с топката.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
По-червен картон от това НЯМА! По всички показатели се дава червен картон, а като прибавим и гола от засада нещата стават дебели...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- MainEventer
- Контакти:
Явна засада при гола и съдията не даде червен картон за играч на Лудогорец при 0:0
Съдийска победа, после повтаряйте това за "другите начини".
snakebite написа:Такаа..изгледах мача до 30 минута..
какво ми направи впечатление дотук:
1. балтия на Дрянов срещу Генчев в центъра - 15 минута - без картон
2. блъскане на Башлиев на Марселиньо в наказателното в 19 минута - нищо
3. груб фаул срещу Кишада на Цонков около аутлинията 19 минута - без картон
4. фаул срещу Миро Иванов на Цонков около наказателното 25 минута (преди това има и бутане на Марселиньо, но да кажем че е тяло в тяло) - нищо
В това време съдията даде заслужен картон на Кишада, и заслужен такъв на Терзиев.
Не виждам бургазлии да са ни надиграли тези първи 30 минути, изцяло контрол над играта на Лудогорец, един опасен удар на Дрянов и едно опропастено положение първите секунди пак на Дрянов !
Говориш за неща,които са част от играта. Това,че вие играете някакъв друг спорт е отделен въпрос. Първото полувреме беше страхотно и изобилстваше от нарушения и в двете посоки. Съответно и от съдийски грешки. Но такова нарушение,като на Моци има само едно. И се вижда отвсякъде.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

- 1Neutralen
- Контакти:
MainEventer написа:Явна засада при гола и съдията не даде червен картон за играч на Лудогорец при 0:0
Жълт картон, засадата беше тънка. Този мач си го взимахме, просто тотално надиграхме Черноморец. 3:0 е красноречив резултат, ако беше 1:0 то тогава можеше да имаш аргумент.
С тази разлика ,че Черноморец направиха три принудителни смени...
1Neutralen написа:MainEventer написа:Явна засада при гола и съдията не даде червен картон за играч на Лудогорец при 0:0
Жълт картон, засадата беше тънка. Този мач си го взимахме, просто тотално надиграхме Черноморец. 3:0 е красноречив резултат, ако беше 1:0 то тогава можеше да имаш аргумент.
Вярно ,че можехте и за си го вземете по първия начин. Но този по който го взехте си ви е линия на поведение от последните три години.
Затова после ви идва нанагорно при малко по друг тип съдийство като това в Загреб например...
1Neutralen написа:MainEventer написа:Явна засада при гола и съдията не даде червен картон за играч на Лудогорец при 0:0
В това спор няма.

[center]
[/center]

- Bartolomej
- Контакти:
има ли брутално влизане на Моци срещу Дрянов - ИМА
има ли жълт картон за Дрянов , щот едвам стъпва по терена - ИМА
има ли гол от засада - ИМА
ай говорете ми , че съм гледал друг мач