ELFen написа:Anuwar написа:Момци, Лудогорец играл ли е някога контролна среща с ПСЖ?![]()
![]()
Не, как са сети![]()
Има една игра и това е един от въпросите.
99,9% бях сигурен, но реших да се застраховам като попитам.
Мерси!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
ELFen написа:Anuwar написа:Момци, Лудогорец играл ли е някога контролна среща с ПСЖ?![]()
![]()
Не, как са сети![]()
nlichev написа:С цялото си уважение към Лудогорец, никой в клуба ли не вижда в колко слаба форма е Владо Стоянов? Никой ли не вижда наднорменото му тегло? Никой ли не си дава сметка колко гола инкасираха напоследък Лудогорец след негови нелепи намеси (или НЕнамеси)? Никой ли не вижда, че когато след плонж Владо се изправя, това му отнема една минута - подпира се на колене, подпира се на на ръце и се изправя като пенсионер? Грешката му при вчерашния гол на Базел не беше само в неумелото избиване на центрирането - дори последващият удар беше право в неговия обхват, но на него му трябва една минута, за да се вдигне от земята. При тези килограми е загубил всякаква пъргавина. Ако Милан Борян пазеше от началото на сезона, 80% от головете, които Владо инкасира, щяха да бъдат спасени. Какъв е смисълът да имаш качествен резервен вратар като Борян, ако няма да го използваш в моментите, когато титулярният ти вратар е в трагична форма? Истината е, че Владо провали усилията на целия отбор и след мача нямаше доблестта да признае грешкката си и да се извини. Напротив - обвини съотборниците си: Никой не му бил подсказал, че "...е сам". Явно е малък човек - липсва му доблест да си признае грешките и това тежи на отбора.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Себастиан Фетел написа:Здравейте, искам да попитам има ли от къде в София да купя билет за гостуващия сектор на Емирейтс Стейдиъм в Лондон за мача между Арсенал и Лудогорец?
IvailoRz написа:20 000 . Иначе за мача в Лондон аз съм си купил самолетни билети. Мисля една екскурзия да си направя , да ида на гости на сестра ми, да посетя уникално съоръжение и да разгледам град и страна в която не съм бил. Самолетните билети в двете посоки са около 200 лв, билета за мача е 35 лири, но за съжаление свършиха ,А има още желаещи. Дали няма да отпуснат още от Арсенал ?! 10 % ли беше квотата на гостите ?! Едва ли Емирейтс е с 30000 капацитет.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта