Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Anuwar
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот Anuwar » 14 сеп 2016 14:44

ELFen написа:
Anuwar написа:Момци, Лудогорец играл ли е някога контролна среща с ПСЖ? :roll: :roll: :roll:

Не, как са сети :roll: :?:

Има една игра и това е един от въпросите.
99,9% бях сигурен, но реших да се застраховам като попитам.
Мерси! :)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Никой ли не вижда в колко слаба форма е Владо Стоянов?

Мнениеот ehh » 14 сеп 2016 14:44

nlichev написа:С цялото си уважение към Лудогорец, никой в клуба ли не вижда в колко слаба форма е Владо Стоянов? Никой ли не вижда наднорменото му тегло? Никой ли не си дава сметка колко гола инкасираха напоследък Лудогорец след негови нелепи намеси (или НЕнамеси)? Никой ли не вижда, че когато след плонж Владо се изправя, това му отнема една минута - подпира се на колене, подпира се на на ръце и се изправя като пенсионер? Грешката му при вчерашния гол на Базел не беше само в неумелото избиване на центрирането - дори последващият удар беше право в неговия обхват, но на него му трябва една минута, за да се вдигне от земята. При тези килограми е загубил всякаква пъргавина. Ако Милан Борян пазеше от началото на сезона, 80% от головете, които Владо инкасира, щяха да бъдат спасени. Какъв е смисълът да имаш качествен резервен вратар като Борян, ако няма да го използваш в моментите, когато титулярният ти вратар е в трагична форма? Истината е, че Владо провали усилията на целия отбор и след мача нямаше доблестта да признае грешкката си и да се извини. Напротив - обвини съотборниците си: Никой не му бил подсказал, че "...е сам". Явно е малък човек - липсва му доблест да си признае грешките и това тежи на отбора.

Не мога да си представя, че в професионално работещ клуб като Лудогорец, ще рискуват да имат на такава важна позиция играч с наднормено тегло. Стоянов между другото винаги си е изглеждал леко дебел.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 19 сеп 2016 19:00

Някой да сподели ще пътува ли до Лондон за мача с Арсенал - с какво, как, дайте мнение

nevinen_autist
Контакти:

Мнениеот nevinen_autist » 19 сеп 2016 23:56

Лудогорец е напът да спечели един доста солиден коефициент, който ще го направи поставен във всички предварителни кръгове на ШЛ и с който даже ще се подвизава във втора урна на ЛЕ дори при Припребунката. :)

[offtopic]Припребунка - ПРИмера, ПРЕмиършип, БУНдеслига, КАлчо - посочените първенства може и да бъдат с повече квоти в ШЛ .[/offtopic]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 28 сеп 2016 18:38

Здравейте, искам да попитам има ли от къде в София да купя билет за гостуващия сектор на Емирейтс Стейдиъм в Лондон за мача между Арсенал и Лудогорец?
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 сеп 2016 09:30

Себастиан Фетел написа:Здравейте, искам да попитам има ли от къде в София да купя билет за гостуващия сектор на Емирейтс Стейдиъм в Лондон за мача между Арсенал и Лудогорец?

Колега, пишеше, че са свършили още преди няколко дена :| 2990 билета са купени - то беше плащаш, пък взимаш ваучер, пък после с лична карта да го вземеш билета - някакви такива цигании :x
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Anuwar
Контакти:

Мнениеот Anuwar » 29 сеп 2016 10:25

Момци, колко хиляди имаше вчера на "Васил Левски"?
Видях, че не е пълен стадиона, което е странно, но колко точно бяха зрителите?

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 29 сеп 2016 11:09

20 000 . Иначе за мача в Лондон аз съм си купил самолетни билети. Мисля една екскурзия да си направя , да ида на гости на сестра ми, да посетя уникално съоръжение и да разгледам град и страна в която не съм бил. Самолетните билети в двете посоки са около 200 лв, билета за мача е 35 лири, но за съжаление свършиха ,А има още желаещи. Дали няма да отпуснат още от Арсенал ?! 10 % ли беше квотата на гостите ?! Едва ли Емирейтс е с 30000 капацитет.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 сеп 2016 11:20

IvailoRz написа:20 000 . Иначе за мача в Лондон аз съм си купил самолетни билети. Мисля една екскурзия да си направя , да ида на гости на сестра ми, да посетя уникално съоръжение и да разгледам град и страна в която не съм бил. Самолетните билети в двете посоки са около 200 лв, билета за мача е 35 лири, но за съжаление свършиха ,А има още желаещи. Дали няма да отпуснат още от Арсенал ?! 10 % ли беше квотата на гостите ?! Едва ли Емирейтс е с 30000 капацитет.

Сектора за гости е 2990 души, купени са всички билети - това е :| 35 паунда - доста ниско ви оценяват, това си е категория C ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 29 сеп 2016 11:28

Аз билет за мача имам. Фен клуба в Лондон има заявка за 500 билета и от там съм си дал имена и т.н. Има хора които работят там и чрез роднини са си купили билети от Разград. Въпроса е че има още желаещи без билети. Емирейтс има обособен сектор гости и това е ..така ли? Нямаше ли правило за процент от целия капацитет ? Нещо от сорта на 10 %. Ако е така не се ли полагат 6000 билета,понеже погледнах че капацитетът е 60000.

Върни се в “Лудогорец”