Цървена Звезда – Лудогорец - 2:2 (2:4 aet)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

И в следващия кръг отива.....

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

drvasko98
Контакти:

Re: Цървена Звезда – Лудогорец | 2.8.2016 | 21:30ч.

Мнениеот drvasko98 » 03 авг 2016 11:34

Много забавно е да се четат пак коментарите на спецовете по време на мача. Абсолютно лека победа на Лудогорец с пълно превъзходство, въпреки италианския съдия. Но защитата на отбора е меко казано притеснителна. Срещу подобен треторазряден тим е кощунство да допуснеш 4 гола.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 03 авг 2016 12:07

Браво на Лудогорец.Изключитлно престижна победа.Надявам се всички тия сърбомани във форума да са осъзнали колко жалко са се държали на фона на скандиранията на сърбските им братя на мача :) Позрави и на мега специалиста Петрович,чийто разбирания за футбол май са си замряли на 90-те години на миналия век.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 03 авг 2016 12:08

Честито на Лудогорец!
И успех нататък в турнира!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 03 авг 2016 12:30

Red Warrior написа:
Дидо написа:
samatoranaga написа:Няма такъв ****** коментатор. Гледали го лошо около него и цял мач едвам мрънка и то все тихо. Такъв да коментира всичко друго, но не и футбол. Малоумник. Да го пускат и него пеша да се прибира.

За всичко това има дарик радио и Гонг

Аз слушам Дарик и Стефан Стоянов говори повече за Левски отколкото за Лудогорец. :shock:

Нищо ново под българското слънце!!!Да си представим какво щеше да се случи,ако Лудогорец беше отпаднал!!!Вечните приказки,че без измислените от журналистите "грандове",футбол в БЪЛГАРИЯ не може да има и т.н. и т.н.!!!Когато отпаднаха Берое и Славия,чухме милиони такива навивки!!!Така е било и в други години,когато са отпадали и други родни клубове!!!Не достига класа,не са дорасли до Европа и всякакви тям подобни глупости!!!Когато отпада Левски,винаги е героично и достойно.....а ако не беше оня мръсник съдията,щяхме да бием с много на малко!!!Не казвам,че левскарите не се бориха и че не заслужаваха да продължат!!!Казвам само,че всички български представители в европейските турнири,заслужават нужното уважение и респект!!!Кой колкото може,защото такова ни е нивото!!!Поздравявам отбора на Лудогорец с хубавата победа и за добрата игра!!!Дано влязат в групите на ШЛ и дано ПАК се представят достойно,както първия път!!!Честита радост на Разград!!!

Dannis
Контакти:

Мнениеот Dannis » 03 авг 2016 12:37

Страхотен мач на Лудите, показаха за пореден път класата си в европа, Вандерсон и Кафу са много големи ;) Дерменджиев трябва да излиза със същия състав и в другите 2 мача с Кешeру в атака а Кафу по крилото. Колкото за жребия в петък имам голямо предчувствие че ще ни се падне Залцбург и ще станат мачове на живот и смърт... Иначе аз искам Селтик и сме на 80% в ШЛ, само да не е Олимпиакос.. Успех ! :)
Последна промяна от Dannis на 03 авг 2016 12:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 03 авг 2016 12:44

Аз също искам Селтик. Ще ми хареса да видя физиономията на Брендо след отпадането им :lol: .

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 03 авг 2016 13:06

Честито на Лудогорец, най-искрени поздравления!
Извинявам се, само аз ли виждам засада при решителния гол за 2:3? Позицията на съдията не е добра и при всички повторения, вкл. и на бавен кадър, се вижда засада на Вандерсон.
При четвъртия гол няма засада, защото Мисиджан е покрит от централния защшитник в центъра.
Какво мислите?

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 03 авг 2016 13:12

Честито на Лудогорец. Бяха по добри. Но не мога да им се радвам. Това е успех на частния бизнес проект на Кирил Домусчиев, но не ни на българския футбол. Няма как при състав с двама българи за цвят. Лудогорец след Партизан отстрани и Звезда. Но сърбите наскоро станаха световни шампиони за младежи, имат един куп звезди в повечето сериозни западни отбори. И скоро и тях като хърватите ще ги видим на финалите на големите първенства. А в България по неволя ще трябва да се задоволим с десетте малки негърчета на Домусчиев. Ама те и извънземен футбол да играят, няма как да ме изкефят.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 авг 2016 13:19

Ще кажа само, че двата гола в продълженията бяха от засада, друго едва ли ще ми бъде позволено да кажа. Като че ли са ми шефове и ми плащат заплата. :)

За втория имам малки съмнения, защото един футболист имаше от близката страна, но първият в случая за 2:3 това си е засада отвсякъде. :)
Последна промяна от dreben23 на 03 авг 2016 13:21, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

pink_pig8
Контакти:

Мнениеот pink_pig8 » 03 авг 2016 13:21

СВОБОДЕН написа:Честито на Лудогорец. Бяха по добри. Но не мога да им се радвам. Това е успех на частния бизнес проект на Кирил Домусчиев, но не ни на българския футбол. Няма как при състав с двама българи за цвят. Лудогорец след Партизан отстрани и Звезда. Но сърбите наскоро станаха световни шампиони за младежи, имат един куп звезди в повечето сериозни западни отбори. И скоро и тях като хърватите ще ги видим на финалите на големите първенства. А в България по неволя ще трябва да се задоволим с десетте малки негърчета на Домусчиев. Ама те и извънземен футбол да играят, няма как да ме изкефят.

В отбора на Звезда играха 4 сърби...в Лудогорец 3-ма българи...такова е нивото на българските играчи в момента,че не са за такива мачове за съжаление...Примерно не виждам български играч който да направи като гола на Кафу а много би ми се искало наистина...Дано от долу излязат качествени младежи и да изнасят такива мачове след време...Специален поздрав за сърбите типичен пример за аху иху после тихо....такъв кеф ми доставиха отчаяните им физиономии че просто не е истина!!!

Върни се в “Лудогорец”