Милсами - Лудогорец | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 2:1 FT (agg 3:1)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Ще продължи ли европохода на Лудогорец

Анкетата завърши на 21 юли 2015 13:31

Да
39
51%
Не
37
49%

Общо гласове: 76

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Милсами - Лудогорец | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 2:1 FT (agg 3

Мнениеот DrAvalanche » 22 юли 2015 09:34

Гелата изкривява реалностите в БГ футбола цели 5 години. Сега просто му подадоха сметката.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 22 юли 2015 09:40

За всичко е виновен Домусчиев, с неговата арогантност и самонадеяност я докара дотук.... Изгони Петев, изгони Стоев, изгони Дерменджиев... С всеки един от тези треньори отбора елиминираше молдовците, но не става само с пари, трябва и акъл, а този Рибейро докато влезе в обстановката може и да е свършило първенството....

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 22 юли 2015 10:00

Пак дойде време за събличане :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 22 юли 2015 10:08

Чудесен резултат честито на всички, най ме зарадва при 2 рия гол на Милсами квартала избухна( не гледах мача и нещо в мен се сви викам си тия гелосаните вкараха), бомби възклицания от кафетата беше супер. Всички се радваха , като видях къв е резултата и аз и кучето ми както се разхождахме в парка също изпаднахме в еуфория :mrgreen: :mrgreen: Честито на всички, на всички помнещи 2012 и 2013 когато ни и ви отнеха титлата. ЧЕСТИТО

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 22 юли 2015 10:08

Петима фенове посрещнаха "Лудогорец", Дяков призова за бързо вдигане на отбора
Футболистите на "Лудогорец" бяха посрещнати от петима свои привърженици след отпадането срещу "Милсами". Шампионите се прибраха през нощта във Варна.

Всичките 5 фена! :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 22 юли 2015 10:18

Изображение
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 22 юли 2015 10:25

Не се радвам, от това повече ще загубим всички, отколкото ще спечелим, отново българският футбол ще се върне в низините и коефициентът ни ще започне да пада. От националния - нищо хубаво не може да се очаква, от младежите ни също. От друга страна обаче Домусчиев си получи заслуженото. Неговият провал е пряко свързан с провала на капитализма като система, на капиталистическите "ценности" и силно се надявам все повече да дойдат на това мнение и да искат да направят нещо по въпроса. Твърде конспиративно и екзотично ми звучеше Домусчиев да стои в основата на упадъка на Левски, ЦСКА и Локо Сф, но вече не съм съвсем сигурен и в това.

И още нещо, което мисля че не се коментира достатъчно. Крайното неуважение и пренебрежение, с което се подхождаше към противника от страна на почти всички - журналисти, фенове и в най-голяма степен от страна на Лудогорец. Това поведение не е цивилизовано! Милсами така ли подходиха към албанците? Споделиха, че това е достоен отбор, който при всички положения максимално би затруднил както тях, така и Лудогорец. Ние така ли щяхме да говорим? Добре поне че имаше други теми за разговор и коментар и този въпрос остана встрани. Разберете, дори и да имаш Рибери, Робен и Мюлер в атака, без качествена защита си никой. Един отбор е на първо място защитата и от там се гради каквото и да било. (Това и шефовете в Левски веднъж завинаги трябва да го проумеят.) Един отбор с качествена защита, силен дух и максимално себераздаване е в пъти по-качествен и стойностен от друг съставен от скъпоплатени "професионалисти". Видя се тази година, че това е достатъчно и да играеш финал в ЛЕ.
Последна промяна от doktora25 на 22 юли 2015 10:27, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юли 2015 10:25

Не мога да разбера на какво се дължи огромната радост от това отпадане на зелените. Айде, цесекистите донякъде ги разбирам - и мен да ме брулят така, и аз ще се радвам на чуждата нерадост, но останалите... Това е все едно да се кефиш, че комшията е зле, без да се замисляш, че реално цялото село е зле, в това число и ти самият. Ама вие си знаете най-добре, уж сте разумни хора.
Сега, както една такава ситуация изисква, трябва да се зададе въпросът "К'о пра'им". Преди време, някой с пост в БФС(дали не беше Чичо Венци) се изцепи, че няма проблем червените и червено-черните да са във В, първенството така или иначе щяло да бъде много интересно и без тях. И май ще се окаже прав. :) Каквото и да се случи със зелените след това корабокрушение, съм сигурен, че мотивацията им в А ПФГ ще граничи с минимума и едва ли ще са същият доминант. Няма как да е иначе, шамарът е голям, а бляновете за добри изходящи трансфери се пръскат без силни игри по европейските терени. А без доминант, А ПФГ определено ще си върне интригата. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 юли 2015 11:24

Напълно очаквано отпадане за всеки който следи представянето на отборите ни в евротурнирите с/у такива отбори и при такъв резултат от първия мач. Всичко друго бяха глупави заплахи и изхвърляне по форумите. Същото чака и Берое и Ч. Море. Лошото е двойният стандарт на медиите при отразяването на тези провали миналата година ЦСКА бяха разпънати за 2 равни със Зимбру тази година гузна тишина след 2 загуби от Милсами. Явно онбашията си е постигнал нещо с интервюто "олигоф..." но то е точно обратното което би станало в нормална страна.

Върни се в “Лудогорец”