Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч
Eй Зарата,я по-спокойно бе.Нали не си мислите,че едва ли не сте играли срещу Реал Мд.Какво сте ревнали като девица за х...Радвайте се на 1-та точка,защото Европохода все някога ще свърши,и тогава,и тогава е..х тоз живот,че не ни дадоха да минем центъра.Мач като мач.И едните, и другите изтърваха много.Затова е ФУТБОЛ-броят се головете.За този мач Рендето Вьорнер ли ви тренира.Просто Лудите не бяха подготвени за балтиите, които извадихте.Правите ли разлика между силов и техничен футбол.Хайде да ви е честита 1-та точка.Къде сме ние,къде сте вие.Ние сме в ШЛ,за вас не знам.Не ми цитираите историята- знам я от Аспарух до Б.Б.
actrus написа:Eй Зарата,я по-спокойно бе.Нали не си мислите,че едва ли не сте играли срещу Реал Мд.Какво сте ревнали като девица за х...Радвайте се на 1-та точка,защото Европохода все някога ще свърши,и тогава,и тогава е..х тоз живот,че не ни дадоха да минем центъра.Мач като мач.И едните, и другите изтърваха много.Затова е ФУТБОЛ-броят се головете.За този мач Рендето Вьорнер ли ви тренира.Просто Лудите не бяха подготвени за балтиите, които извадихте.Правите ли разлика между силов и техничен футбол.Хайде да ви е честита 1-та точка.Къде сме ние,къде сте вие.Ние сме в ШЛ,за вас не знам.Не ми цитираите историята- знам я от Аспарух до Б.Б.
Пръдльо, много си се превъзбудил! В ШЛ сте за месец - два, а после?? Ние ще сме си в Ст. Загора, а вие в клоаката на България, в анти-града Разград! Схващаш ли разликата. Последния път когато бях на тази осрана територия наричана чисто административно град ми се гадеше накъдето и да погледна! Ами да ти е честито!!
P.S. Клоака = ануса при жабите и рептилите.
Mirolio написа:actrus написа:Eй Зарата,я по-спокойно бе.Нали не си мислите,че едва ли не сте играли срещу Реал Мд.Какво сте ревнали като девица за х...Радвайте се на 1-та точка,защото Европохода все някога ще свърши,и тогава,и тогава е..х тоз живот,че не ни дадоха да минем центъра.Мач като мач.И едните, и другите изтърваха много.Затова е ФУТБОЛ-броят се головете.За този мач Рендето Вьорнер ли ви тренира.Просто Лудите не бяха подготвени за балтиите, които извадихте.Правите ли разлика между силов и техничен футбол.Хайде да ви е честита 1-та точка.Къде сме ние,къде сте вие.Ние сме в ШЛ,за вас не знам.Не ми цитираите историята- знам я от Аспарух до Б.Б.
Пръдльо, много си се превъзбудил! В ШЛ сте за месец - два, а после?? Ние ще сме си в Ст. Загора, а вие в клоаката на България, в анти-града Разград! Схващаш ли разликата. Последния път когато бях на тази осрана територия наричана чисто административно град ми се гадеше накъдето и да погледна! Ами да ти е честито!!
Да не си се объркал? Май в Железник си бил! Не говори глупости! Дрисльо!
Аз съм от Микре Юнайтед
mozart написа:Mirolio написа:actrus написа:Eй Зарата,я по-спокойно бе.Нали не си мислите,че едва ли не сте играли срещу Реал Мд.Какво сте ревнали като девица за х...Радвайте се на 1-та точка,защото Европохода все някога ще свърши,и тогава,и тогава е..х тоз живот,че не ни дадоха да минем центъра.Мач като мач.И едните, и другите изтърваха много.Затова е ФУТБОЛ-броят се головете.За този мач Рендето Вьорнер ли ви тренира.Просто Лудите не бяха подготвени за балтиите, които извадихте.Правите ли разлика между силов и техничен футбол.Хайде да ви е честита 1-та точка.Къде сме ние,къде сте вие.Ние сме в ШЛ,за вас не знам.Не ми цитираите историята- знам я от Аспарух до Б.Б.
Дрисльо е бил баща ти с немитите крака, когато е яхал майка ти за да те сътворят!
Mirolio написа:mozart написа:Mirolio написа:actrus написа:Eй Зарата,я по-спокойно бе.Нали не си мислите,че едва ли не сте играли срещу Реал Мд.Какво сте ревнали като девица за х...Радвайте се на 1-та точка,защото Европохода все някога ще свърши,и тогава,и тогава е..х тоз живот,че не ни дадоха да минем центъра.Мач като мач.И едните, и другите изтърваха много.Затова е ФУТБОЛ-броят се головете.За този мач Рендето Вьорнер ли ви тренира.Просто Лудите не бяха подготвени за балтиите, които извадихте.Правите ли разлика между силов и техничен футбол.Хайде да ви е честита 1-та точка.Къде сме ние,къде сте вие.Ние сме в ШЛ,за вас не знам.Не ми цитираите историята- знам я от Аспарух до Б.Б.
Дрисльо е бил баща ти с немитите крака, когато е яхал майка ти за да те сътворят!
Като ти гледам езика май в мините са те раждали! Смешен си, изчезвай!
Аз съм от Микре Юнайтед
mozart написа:Mirolio написа:mozart написа:Mirolio написа:actrus написа:Eй Зарата,я по-спокойно бе.Нали не си мислите,че едва ли не сте играли срещу Реал Мд.Какво сте ревнали като девица за х...Радвайте се на 1-та точка,защото Европохода все някога ще свърши,и тогава,и тогава е..х тоз живот,че не ни дадоха да минем центъра.Мач като мач.И едните, и другите изтърваха много.Затова е ФУТБОЛ-броят се головете.За този мач Рендето Вьорнер ли ви тренира.Просто Лудите не бяха подготвени за балтиите, които извадихте.Правите ли разлика между силов и техничен футбол.Хайде да ви е честита 1-та точка.Къде сме ние,къде сте вие.Ние сме в ШЛ,за вас не знам.Не ми цитираите историята- знам я от Аспарух до Б.Б.
Като ти гледам езика май в мините са те раждали! Смешен си, изчезвай!
Mozart, по-соко. Много се нервиш! Явно те държи от снощи!..

Mirolio написа:actrus написа:Eй Зарата,я по-спокойно бе.Нали не си мислите,че едва ли не сте играли срещу Реал Мд.Какво сте ревнали като девица за х...Радвайте се на 1-та точка,защото Европохода все някога ще свърши,и тогава,и тогава е..х тоз живот,че не ни дадоха да минем центъра.Мач като мач.И едните, и другите изтърваха много.Затова е ФУТБОЛ-броят се головете.За този мач Рендето Вьорнер ли ви тренира.Просто Лудите не бяха подготвени за балтиите, които извадихте.Правите ли разлика между силов и техничен футбол.Хайде да ви е честита 1-та точка.Къде сме ние,къде сте вие.Ние сме в ШЛ,за вас не знам.Не ми цитираите историята- знам я от Аспарух до Б.Б.
Извинявам се "БАТЕ".Не знаех ,че ШЛ и викат клоака.Поне ще играем ФУТБОЛ-подчертавам ФУТБОЛ,а не кечбалсам или както Хубчев му вика там
Няма кой да разичсти тая гнусотия над мен, но то е нормално за Подфорума на Гонг..наречен Лудогорец..
Модерира се от всякакви но не и лудогорци...
Всякакви кибичат тук и си показват манталитета, въпитанието и бедната си душа. Такива само мога да ги възприем с насмешка..
Гонг разбира се има конкуренция - от спортал и дон балоня, и там гъмжи с простотии, които се пишат безнаказано..
А за тази снимка с кремвирша станахте банални, ей сега ще ви изкарам сумати и снимки на мангаля с фалнелки на левски и цска, на вълчо нелегалния, на едни педирунгели канарчета , на оня с петела бероец....
Модерира се от всякакви но не и лудогорци...
Всякакви кибичат тук и си показват манталитета, въпитанието и бедната си душа. Такива само мога да ги възприем с насмешка..
Гонг разбира се има конкуренция - от спортал и дон балоня, и там гъмжи с простотии, които се пишат безнаказано..
А за тази снимка с кремвирша станахте банални, ей сега ще ви изкарам сумати и снимки на мангаля с фалнелки на левски и цска, на вълчо нелегалния, на едни педирунгели канарчета , на оня с петела бероец....
actrus написа:Mirolio написа:actrus написа:Eй Зарата,я по-спокойно бе.Нали не си мислите,че едва ли не сте играли срещу Реал Мд.Какво сте ревнали като девица за х...Радвайте се на 1-та точка,защото Европохода все някога ще свърши,и тогава,и тогава е..х тоз живот,че не ни дадоха да минем центъра.Мач като мач.И едните, и другите изтърваха много.Затова е ФУТБОЛ-броят се головете.За този мач Рендето Вьорнер ли ви тренира.Просто Лудите не бяха подготвени за балтиите, които извадихте.Правите ли разлика между силов и техничен футбол.Хайде да ви е честита 1-та точка.Къде сме ние,къде сте вие.Ние сме в ШЛ,за вас не знам.Не ми цитираите историята- знам я от Аспарух до Б.Б.
Извинявам се "БАТЕ".Не знаех ,че ШЛ и викат клоака.Поне ще играем ФУТБОЛ-подчертавам ФУТБОЛ,а не кечбалсам или както Хубчев му вика там
Чети по-горе, брат! Клоака е гнездото в което ще се завърнете след месец-два ШЛ еМоци-и, които ще проследите по ТВ или в най добрия случай с кремвирш и парче хляб в ръка за домакинските мачове на В. Лески в Сф.

Абе беройци мамини, нали имахте възможност да играете у Европата бе...какво направихте с Апоел - 0:4 ли беше или не се сещам...Ама там вероятно не сте играли кеч, а футбол и нещо не се е получило...
Харесвам Берое защото са традиционен отбор, дал големи футболисти на България, в Европа винаги съм за вас, но феновете на отбора са пълна щета....нещо има там във въздуха което пречи
Харесвам Берое защото са традиционен отбор, дал големи футболисти на България, в Европа винаги съм за вас, но феновете на отбора са пълна щета....нещо има там във въздуха което пречи